fasola25 03.10.2007 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 kurcze, ciagle szokują mnie te Twoje przeszkleniami się wydaje, że u mnie jest sporo (na razie dziur w murach) ale u Cioebie to juz jest kosmosa najbardziej "zazdraszczam" wysokości tych okiensuper, po prostu super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 04.10.2007 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 dzięki efekt jest na prawdę świetny, że tak się skromnie wyrażę. przeszedł moje oczekiwania. najbardziej podoba mi się gra odbitego światła, już sobie wyobrażam moje lampki i nastrój na górnym korytarzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 04.10.2007 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 to kiedy możemy przyjechac na wieczorek zapoznawczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 04.10.2007 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 kurcze, ciagle szokują mnie te Twoje przeszklenia mi się wydaje, że u mnie jest sporo (na razie dziur w murach) ale u Cioebie to juz jest kosmos a najbardziej "zazdraszczam" wysokości tych okien super, po prostu super to chyba najlepsza rzecz w domu nawet w pochmurne dni jest tyle światła, że dobry nastrój gwarantowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 04.10.2007 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 to kiedy możemy przyjechac na wieczorek zapoznawczy yyyyyyy kiedy tylko masz czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vg-m 04.10.2007 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 z niecierpliwością czekam na dalsze postępy... bravo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lipowa Panienka 04.10.2007 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Witaj!Co za super uczucie wejsc do Twojego domku - jestem nowa na Forum i dopiero zobaczylam fotki dodane przez Ciebie teraz - w domku juz czuje sie ten super rodzinny i cieply klimat - to chyba przez te deseczki - bardzo fajny pomysl!Bardzo podoba mi sie tez ilosc okien - i ich wielkosc - jasny, cieply domek - czekam z nieciepliowscia na wiecej fotek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 05.10.2007 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 vg-m sympatycznie skojarzyła mi się twoja wypowiedź. mój były dyrektor zawsze używał stwierdzenia BRAVO gdy był zadowolony z efektów pracy. proste a wiele znaczyło ah miłe wspomnienia. dzięki i zapraszam częściej witaj Lipowa Panienka dziękuje za miłe słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 08.10.2007 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 okienko wstawione, przybyło mi jakieś 10m2 http://img258.imageshack.us/img258/9835/oknodv3.jpg http://img258.imageshack.us/img258/8921/elewug5.jpg wrócił temat płytek, jutro kraków, pod koniec tygodnia katowice. muszę coś wybrać, nawet jeżeli ma to być to niech już będą te Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 08.10.2007 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 http://img258.imageshack.us/img258/8921/elewug5.jpg piękne masz te boczne drzwi - napisz prosze co to za cudo (od kogo, z czego i w ogóle wszystko ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Morrwa 08.10.2007 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 wrócił temat płytek, jutro kraków, pod koniec tygodnia katowice. muszę coś wybrać, nawet jeżeli ma to być to niech już będą te Okno fajne. A płytki znajdziesz na pewno świetne. Wszystko zależy od zasobności twojego portfela. Ja w zeszłym tyg. odkryłam salon z glazurą o istnieniu którego nie wiedziałam. Płytki - cuuuuuuuuudooooooooowneeeeeeee - ale ceny kooooooooosmiiiiiiiiiiczneeeeeeeeee. Więc najpierw żałowałam, że już wszystko za mną w tym temacie, potem dziękowałam Bogu, że na jakiś czas mam to za sobą (czyli do czasu remontu, tudzież przeprowadzki). Mąż mój jeszcze bardziej zadowolony - na hasło 'kafelki' reagował już nerwowo. Tak więc powodzenia! Jakbyś chciała i do Łodzi po kafelki zaglądnąć to daj znać - powiem ci gdzie czego szukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 08.10.2007 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 fasolka drzwi prostackie ale cieszę się, że się podobają (mi również). robione na zamówienie u miejscowego stolarza, sosna, malowane na teak, ocieplane, zamek z atestem i to chyba tyle bajerów cena 1500,00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 08.10.2007 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 A płytki znajdziesz na pewno świetne. Wszystko zależy od zasobności twojego portfela. która jest ograniczona Ja w zeszłym tyg. odkryłam salon z glazurą o istnieniu którego nie wiedziałam. Płytki - cuuuuuuuuudooooooooowneeeeeeee - ale ceny kooooooooosmiiiiiiiiiiczneeeeeeeeee. Więc najpierw żałowałam, że już wszystko za mną w tym temacie, potem dziękowałam Bogu, że na jakiś czas mam to za sobą (czyli do czasu remontu, tudzież przeprowadzki). Mąż mój jeszcze bardziej zadowolony - na hasło 'kafelki' reagował już nerwowo. no właśnie, jak ja się boję takich tematów. najpierw dostaję amoku, masa rzeczy mi się podoba i próbuję upchać je w moim domu. później staram się myśleć trzeźwo i zazwyczaj wkurzam się na ceny, a jak już coś kupię, to staram się nie rozglądać dalej w tym temacie. najbardziej cierpi mój wojtuś, jak mi nie wyjdzie i dojdę do wniosku, że zawaliłam sprawę Tak więc powodzenia! Jakbyś chciała i do Łodzi po kafelki zaglądnąć to daj znać - powiem ci gdzie czego szukać. może tym razem za pomoc podziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 08.10.2007 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 fasolka drzwi prostackie ale cieszę się, że się podobają (mi również). robione na zamówienie u miejscowego stolarza, sosna, malowane na teak, ocieplane, zamek z atestem i to chyba tyle bajerów cena 1500,00 no właśnie, takie prostackie i takie fajne nasze wejściowe będą prawie identyczne (od urzędowskiego) i chciałabym dokupić boczne do garazu w podobnym stylu (ale na boczne od Urzedowskiego nas chyba nie stac ) a cena 1500 calkiem, calkiem mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 09.10.2007 06:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 no właśnie, może warto zapukać do jakiegoś stolarza i zrobic drzwi na wzór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.10.2007 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 editko zagladam czy juz jest kuchnia. widze, ze bedzie nie dlugo. pieknie wyglada to drewno wszedzie. pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 12.10.2007 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 editko zagladam czy juz jest kuchnia. widze, ze bedzie nie dlugo. oj nie wiem, chyba znów przesunę termin wojtek nic nie wspomina, coś mi jednak mówi, że w przyszłym tygodniu znów ich chyba nie będzie pieknie wyglada to drewno wszedzie. dziękuję bardzo okazało się, że mamy nadmiar deseczek. należałoby je jakoś sensownie wykorzystać, więc na górze robimy podłogę. hmm wiem, że to lepsza klasa od wykładziny ale jakoś mi trochę jej tak żal porzucać. chyba pozostało mi takie angielskie wykładzinowe przyzwyczajenie pozdrawiam cieplutko ja również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 12.10.2007 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 sprawozdanie z wtorkowej wycieczki sprawa wygląda nieciekawie. aby zdrowo podejść do tematu, musiałam odczekać kilka dni. tak więc zaczęło się od wielkiego bólu głowy już po wizycie w pierwszym salonie. pani zarezerwowała mi płytki, do których nie do końca byłam przekonana, a wojtkowi na pewno by nie leżały. w planach miałam przewidzianą trasę po kilku innych salonach i zgadnijcie, zrezygnowałam. tak samo jak teraz rezygnuje z wypadu do katowic. wróciłam na zakopiańską do max flizu. wcale mi nie ulżyło. głównym problemem myślę jest brak czystej, konkretnej koncepcji na łazienkę. wyglądało to tak, że przy ładnych płytkach zastanawiałam się co tu z nimi zrobić. głupie nie no dobrze wróciłam do domu (ze zdjęciami w telefonie o fatalnej jakości) podzieliłam się wrażeniami z wojtkiem. wrażeniami :o yyym chyba rozpaczą. usłyszałam: po pierwsze, że wydziwiam, po drugie, że mamy już wybrane płytki wiec no problem, po trzecie, że jak chce to on może to zrobić za mnie i będzie po kłopocie. sprawa była jasna, nie radzę sobie. zastanawiam się, dlaczego urządzanie innych wnętrz nie sprawiało mi kłopotów. wiedziałam co chcę, czego nie lubię, czego muszę unikać a tu wielka biała plama sytuacja na dziś górna łazienka wojtek chce zostać przy naszych szarościach i płytkach refin. okres oczekiwania do 4 tyg. mam w zanadrzu również szary gres, dostępny od ręki, o większym formacie, niestety nie metalizowany, za to tańszy o jakieś 40zł na m2. sama decyzji nie umiem podjąć, zostawiam ją wojtkowi. dolna toaleta miała być mozaika ale wychodzi za drogo. nawet nie udało mi się znaleźć ładnej bordo (pomijając taką za 800zł za m2 ). wróciłam do domu bez decyzji, dopiero po przeglądnięciu zdjęć chyba znalazłam coś co mi odpowiada. płytka firmy imola wzór andra. wykorzystam kolor bordo i biały. do tego nie takie drogie i dostępne od ręki. najlepsze jest to, że zapomniałam rozejrzeć się, za płytkami do pralni i kotłowni. wiadomo, że mają być proste i tanie ,lecz na samą myśl o wizycie w centrum tortur, robi mi się niedobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 12.10.2007 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 tak to wygląda - dolna łazienka; ściana (układane po długości) http://catalogo.imolaceramica.it/libweb/minimali/KLDIMO/ANDRA%2024R.JPG http://catalogo.imolaceramica.it/libweb/minimali/KLDIMO/ANDRA%2024W.JPG i podłoga http://catalogo.imolaceramica.it/libweb/minimali/KLDIMO/ANDRA%2040W.JPG co myślicie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 12.10.2007 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Edytko rozumie ale na to sie nic nie poradzi musisz przebrnąć przez te wybieranie, wymyślanie trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts