malmuc 12.10.2007 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 mi sie bardzo podoba, lubie ten kolor tzn oba lubie a jak chcesz to ulozyc? piszesz poziomo, ale czy te ciemne bedą akcentowac jakies miejsca w lazience czy jakies inne kombinacje planujesz? jaki jest format tych sciennych plytek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 12.10.2007 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 malmuc nie wiem jak ja przebrnę przez ten temat. do tego nic jeszcze nie zamówiłam łazienka nadal w lesie. w tym pierwszym centrum, które odwiedziłam, pani poinformowała mnie, że toaletę hall mogą ściągnąć najwcześniej na styczeń a ja nadal nic, siedzę sobie tu i klikam płytki mają 20x40cm bordo myślałam położyć na obudowie toalety, a białe na ścianach bocznych do wysokości ok. 1,50cm czy jak to tam wychodzi z zabudowy geberita. najpierw myślałam o mozaice, chciałam do tego kupić lampkę z kryształkami i lustro otoczone mozaika takie jak z ikea. no i nie wiem czy to nadal będzie pasić mówię ci prawdziwa zmora te łazienki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 12.10.2007 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 pani poinformowała mnie, że toaletę hall mogą ściągnąć najwcześniej na styczeń a ja nadal nic, siedzę sobie tu i klikam zaraz poszukam mojej pani z allegro od której kupilam ceramike do lazienek i naprawde tanio, moze ona bedzie miac hall w fajnej cenie płytki mają 20x40cm bordo myślałam położyć na obudowie toalety, a białe na ścianach bocznych do wysokości ok. 1,50cm czy jak to tam wychodzi z zabudowy geberita. najpierw myślałam o mozaice, chciałam do tego kupić lampkę z kryształkami i lustro otoczone mozaika takie jak z ikea. no i nie wiem czy to nadal będzie pasić mówię ci prawdziwa zmora te łazienki. nic dodać nic ująć, moje łazienki mnie wykończyła i sama wiesz że kupowałam co akurat było, a nie to co chciałam, dlatego przestrzegam wszystkich ze lazienki najlepiej kupowac zaraz jak dom sie postawi bo czekanie na towar to jakis absurd. Ja sie pytam jak te fabryki funkcjonują? Edytko będzie piękna ta łazienka w takim wykonaniu jak piszesz. Ostatnio doszlam do wniosku ze nic po mega drogich i pieknych plytkach jesli sa ulozone bez pomyslu i do tego niechlujnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 12.10.2007 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 o matko - jak czytam o twoich perypetiach z wyborem lazienek to juz sie boje.na jedna jestem zdecydowana ("trawertynowa"),ale druga? niby jest duzo fajnych plytek ale jak przyjdzie co do czego to nie wiem co wybiore-przysiegam-bo nie wiem co mi sie na 100% podoba.ale malmuc ma swieta racje wszystko jedno jakie plytki najwazniejsze jest fajne ulozenie i pomysl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joani 12.10.2007 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 pani poinformowała mnie, że toaletę hall mogą ściągnąć najwcześniej na styczeń Ja zamówiłam toaletę i bidet hall w sierpniu. W zeszłym tygodniu przyjechał hall. Bidet jest o.k. a miska uszkodzona . Czekam dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 12.10.2007 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 pani poinformowała mnie, że toaletę hall mogą ściągnąć najwcześniej na styczeń Ja zamówiłam toaletę i bidet hall w sierpniu. W zeszłym tygodniu przyjechał hall. Bidet jest o.k. a miska uszkodzona . Czekam dalej. nieeeee to jakieś kpiny ludzie zwariować można ! naprawdę czekam z utesknieniem zeby już nie myslec co? gdzie? za ile? wszyscy którzy dopiero mury stawiaja dziwują sie, że tak narzekamy że przeciez wykonczeniówka to takie fajne, super, sama przyjemność ja dziękuje za te przyjemność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 12.10.2007 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 niestety na wszystko trzeba dlugo czekac...dzis moja klientka zamawiala drzwi, ktoreprzywioza jej za pol roku!Editta, fajne te płytki. podpisuje sie pod tym, ze nie same plytki sa wazne, tylko pomysl i dopracowanie szczegolow. ze zwyklych bialych plytek mozna zrobic b. fajna lazienke a z takich za 300za m2 moze wyjsc nic specjalnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 12.10.2007 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 zgadzam się z wami, pomysł to już prawie 100% sukcesu. nieszczęście moje, że u mnie rodzi się w bólu. tak sobie myślę o tych moich łazienkach, już mi coś tam świta, już prawie, prawie ale jeszcze nie do końca to TO. stąd te moje wahania i zmiany, a najgorsza ta niepewność co do podejmowanej decyzji. tak sobie myślę drogie panie, że łatwiej by było, gdyby wybór był bardziej ograniczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 14.10.2007 15:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2007 temat barierki zakończony. postanowiliśmy jednak zrobić zwykły murek, bez udziwnień. jednak co proste to ładne, do tego należy doliczyć brak czasu i cierpliwości ostatnimi czasy proszę o to jej zalążki http://img99.imageshack.us/img99/314/korytarz2xe3.jpg http://img84.imageshack.us/img84/8858/korytarz3dp4.jpg http://img142.imageshack.us/img142/2305/skos6dk6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 14.10.2007 15:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2007 mamy też kawał podłogi na górze. pokój i jak widać powyżej coś w korytarzu. (jeszcze przed cyklinowaniem) http://img528.imageshack.us/img528/7296/sypialnia2mj9.jpg http://img528.imageshack.us/img528/4535/sypialniahx8.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lipowa Panienka 14.10.2007 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2007 Piekne podlogi... Ile razy bedziecie je lakierowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 14.10.2007 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2007 juz sie zaczyna robic przytulnie. mysle,ze w waszym przypadku zwykly murek bedzie wygladal najlepiej. czekam na dalsze zdjecia (z lazienek ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 14.10.2007 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2007 co to za drzwi? Fajne! Drogie były bardzo czy tylko trochę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.10.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2007 Dobrze , moim zdaniem Edytko zrobilas decydujac sie na ten murek. Podlogi piekne beda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 14.10.2007 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2007 fajnie, ze masz juz to za sobą tzn wybór balustrady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nia 14.10.2007 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2007 widzę, że wszystko powoli zaczyna nabierać kształtu... ciekawi mnie jaki będzie efkońcowy tych barierek... z niecierpliwością czekam na kolejne zdjęcia... naprawdę ładnie to wszystko zaczyna układać się w całość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 15.10.2007 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 na budowie prace ruszyły do przodu i widzę, że w moim wątku też zaczęło się coś dziać. dziękuję za odwiedziny Piekne podlogi... Ile razy bedziecie je lakierowac? zastanawiam się jeszcze czy lakierować czy woskować. muszę zapoznać się z tematem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 15.10.2007 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 juz sie zaczyna robic przytulnie. mysle,ze w waszym przypadku zwykly murek bedzie wygladal najlepiej. thanks czekam na dalsze zdjecia (z lazienek ) o matko ciarki wróciły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 15.10.2007 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 co to za drzwi? Fajne! Drogie były bardzo czy tylko trochę? drzwi dębowe, robione na zamówienie u miejscowego stolarza. 1 100 więc chyba nawet nie trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 15.10.2007 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Dobrze , moim zdaniem Edytko zrobilas decydujac sie na ten murek. Podlogi piekne beda. dzięki rrmi niby same blachy a wnętrze już zrobiło się takie yyy domowe naprawdę czuć zmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts