Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

editta & kuba - zapraszamy do środka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

malmuc nie wiem jak ja przebrnę przez ten temat. do tego nic jeszcze nie zamówiłam :o łazienka nadal w lesie. w tym pierwszym centrum, które odwiedziłam, pani poinformowała mnie, że toaletę hall mogą ściągnąć najwcześniej na styczeń :o :o :o a ja nadal nic, siedzę sobie tu i klikam :-?

płytki mają 20x40cm bordo myślałam położyć na obudowie toalety, a białe na ścianach bocznych do wysokości ok. 1,50cm czy jak to tam wychodzi z zabudowy geberita.

najpierw myślałam o mozaice, chciałam do tego kupić lampkę z kryształkami i lustro otoczone mozaika takie jak z ikea. no i nie wiem czy to nadal będzie pasić :roll: mówię ci prawdziwa zmora te łazienki.

pani poinformowała mnie, że toaletę hall mogą ściągnąć najwcześniej na styczeń :o :o :o a ja nadal nic, siedzę sobie tu i klikam :-?

zaraz poszukam mojej pani z allegro od której kupilam ceramike do lazienek i naprawde tanio, moze ona bedzie miac hall w fajnej cenie

płytki mają 20x40cm bordo myślałam położyć na obudowie toalety, a białe na ścianach bocznych do wysokości ok. 1,50cm czy jak to tam wychodzi z zabudowy geberita.

najpierw myślałam o mozaice, chciałam do tego kupić lampkę z kryształkami i lustro otoczone mozaika takie jak z ikea. no i nie wiem czy to nadal będzie pasić :roll: mówię ci prawdziwa zmora te łazienki.

nic dodać nic ująć, moje łazienki mnie wykończyła i sama wiesz że kupowałam co akurat było, a nie to co chciałam, dlatego przestrzegam wszystkich ze lazienki najlepiej kupowac zaraz jak dom sie postawi bo czekanie na towar to jakis absurd. Ja sie pytam jak te fabryki funkcjonują?

Edytko będzie piękna ta łazienka w takim wykonaniu jak piszesz. Ostatnio doszlam do wniosku ze nic po mega drogich i pieknych plytkach jesli sa ulozone bez pomyslu i do tego niechlujnie.

o matko - jak czytam o twoich perypetiach z wyborem lazienek to juz sie boje.na jedna jestem zdecydowana ("trawertynowa"),ale druga? niby jest duzo fajnych plytek ale jak przyjdzie co do czego to nie wiem co wybiore-przysiegam-bo nie wiem co mi sie na 100% podoba.

ale malmuc ma swieta racje wszystko jedno jakie plytki najwazniejsze jest fajne ulozenie i pomysl.

pani poinformowała mnie, że toaletę hall mogą ściągnąć najwcześniej na styczeń

Ja zamówiłam toaletę i bidet hall w sierpniu. W zeszłym tygodniu przyjechał hall. Bidet jest o.k. a miska uszkodzona :cry: . Czekam dalej.

nieeeee

to jakieś kpiny :evil:

ludzie zwariować można !

naprawdę czekam z utesknieniem zeby już nie myslec co? gdzie? za ile?

wszyscy którzy dopiero mury stawiaja dziwują sie, że tak narzekamy

że przeciez wykonczeniówka to takie fajne, super, sama przyjemność

ja dziękuje za te przyjemność :wink:

niestety na wszystko trzeba dlugo czekac...dzis moja klientka zamawiala drzwi, ktoreprzywioza jej za pol roku!

Editta, fajne te płytki. podpisuje sie pod tym, ze nie same plytki sa wazne, tylko pomysl i dopracowanie szczegolow. ze zwyklych bialych plytek mozna zrobic b. fajna lazienke a z takich za 300za m2 moze wyjsc nic specjalnego.

zgadzam się z wami, pomysł to już prawie 100% sukcesu. nieszczęście moje, że u mnie rodzi się w bólu. tak sobie myślę o tych moich łazienkach, już mi coś tam świta, już prawie, prawie ale jeszcze nie do końca to TO. stąd te moje wahania i zmiany, a najgorsza ta niepewność co do podejmowanej decyzji.

tak sobie myślę drogie panie, że łatwiej by było, gdyby wybór był bardziej ograniczony :lol: :lol: :lol:

temat barierki zakończony. postanowiliśmy jednak zrobić zwykły murek, bez udziwnień. jednak co proste to ładne, do tego należy doliczyć brak czasu i cierpliwości ostatnimi czasy :wink:

proszę o to jej zalążki :wink:

http://img99.imageshack.us/img99/314/korytarz2xe3.jpg

http://img84.imageshack.us/img84/8858/korytarz3dp4.jpg

http://img142.imageshack.us/img142/2305/skos6dk6.jpg