editta 15.10.2007 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 fajnie, ze masz juz to za sobą tzn wybór balustrady następny kroczek do przodu szkoda, że jeszcze tyle przede mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 15.10.2007 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 co to za drzwi? Fajne! Drogie były bardzo czy tylko trochę? drzwi dębowe, robione na zamówienie u miejscowego stolarza. 1 100 więc chyba nawet nie trochę No niektorzy to maja fart! chyba tez sie za stolarzem rozejrze. Bylam zdecydowana na dewro, czeka sie jedynie 6 miesiecy, wiec wcale nie mam tak duzo czasu.A jak sie sprawują, dawno załozyłas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 15.10.2007 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 widzę, że wszystko powoli zaczyna nabierać kształtu... ciekawi mnie jaki będzie efkońcowy tych barierek... z niecierpliwością czekam na kolejne zdjęcia... naprawdę ładnie to wszystko zaczyna układać się w całość dziękuję. naprawdę to wielka satysfakcja gdy wszystko układa się po myśli i zgodnie z oczekiwaniami. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 15.10.2007 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 co to za drzwi? Fajne! Drogie były bardzo czy tylko trochę? drzwi dębowe, robione na zamówienie u miejscowego stolarza. 1 100 więc chyba nawet nie trochę No niektorzy to maja fart! chyba tez sie za stolarzem rozejrze. Bylam zdecydowana na dewro, czeka sie jedynie 6 miesiecy, wiec wcale nie mam tak duzo czasu.A jak sie sprawują, dawno załozyłas? 6 miesięcy malmuc czy ty to słyszysz. sprawują się super. nie pamiętam dokładnie kiedy pojawiły się na budowie dość dawno temu cena pewnie nie mała, nie? ja oglądałam takie za 2 tyś. bez ościeżnicy. stąd pomysł ze stolarzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
variuss 15.10.2007 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Pięknie, Editto! PiĘknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 15.10.2007 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Naród chce zdjęć łazienek, a ja dla odmiany pragnę zdjęć kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 15.10.2007 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 6 miesięcy malmuc czy ty to słyszysz. sprawują się super. nie pamiętam dokładnie kiedy pojawiły się na budowie dość dawno temu cena pewnie nie mała, nie? ja oglądałam takie za 2 tyś. bez ościeżnicy. stąd pomysł ze stolarzem no slyszu slyszu i bardzo bardzo mnie to martwi bo akurat drzwi tej firmy bierzemy pod uwagę aha! w związku z tym jakby kto pytal o przeprowadzkę to mówię że na świeta BN, ale 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 15.10.2007 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 6 miesięcy malmuc czy ty to słyszysz. sprawują się super. nie pamiętam dokładnie kiedy pojawiły się na budowie dość dawno temu cena pewnie nie mała, nie? ja oglądałam takie za 2 tyś. bez ościeżnicy. stąd pomysł ze stolarzem no slyszu slyszu i bardzo bardzo mnie to martwi bo akurat drzwi tej firmy bierzemy pod uwagę aha! w związku z tym jakby kto pytal o przeprowadzkę to mówię że na świeta BN, ale 2008 6 miesięcy? to chyba lekka przesada w ubiegłym tyg byłam w salonie dewro i zamówienia przyjmują na luty - generalnie czeka sie 4 miesiace ale znalazlam ostatnio salon z drzwiami DANA i wiecie co, dewro przy nich wygladaja marnie cena w sumie taka sama, tylko na DANę czeka sie 6-8tyg i na pierwszy rzut oka wygladają o nieeeeebo lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 15.10.2007 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 a gdzie we wrocku sa te dany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 15.10.2007 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 a gdzie we wrocku sa te dany? mają je na Krzyckiej (maja tam tez dewro wiec można sobie poogladac i porownać) zobaczcie tu http://drzwidana.pl/drzwi-fornirowane.htm http://mojedrzwi.eu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 15.10.2007 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 fajne te drzwi, ale wybor raczej skromny, taki do biur:) mnie to pasuje, ale jak ktos chce bardziej stylowo to Dewro rules. a mozesz podac jakas przykladowoa cene? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 15.10.2007 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 fajne te drzwi, ale wybor raczej skromny, taki do biur:) mnie to pasuje, ale jak ktos chce bardziej stylowo to Dewro rules. a mozesz podac jakas przykladowoa cene? ceny skrzydła fornirowanego zaczynają się od 900 zł plus oczywiście wszystkie dodatki drzwi, które mi sie podobały, w fornirze orzechowym kosztowały ze wszystkim niecałe 2 tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 15.10.2007 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 dzieki, chyba jednak poszukam stolarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 15.10.2007 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Kobiety -gdzie Wy mieszkacie!!??? Jak czytam 1000-2000za drzwi wewnętrzne to mi się wnętrzności wywracają U mnie stolarze robią drzwi dębowe wenętrzne za 700-800zł z ościeżnicą tzw. skrzynkową (czyli bardzo szeroka obejmująca szeroko ścianę wokół ościeża. Czasem jednak lepiej mieszkać w dziurze, a nie w dużym mieście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 15.10.2007 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Kobiety -gdzie Wy mieszkacie!!??? Jak czytam 1000-2000za drzwi wewnętrzne to mi się wnętrzności wywracają U mnie stolarze robią drzwi dębowe wenętrzne za 700-800zł z ościeżnicą tzw. skrzynkową (czyli bardzo szeroka obejmująca szeroko ścianę wokół ościeża. Czasem jednak lepiej mieszkać w dziurze, a nie w dużym mieście no własnie - drzwi debowe ja nie chce drzwi debowych, bo nie lubie debu podobaja mi sie forniry (np orzech amerykanski) i plaskie drzwi - a takich z litego drewna sie nie robi niestety ze wzgl na cene nie wstawimy takich ladnych drzwi wszedzie - tylko w holu (sa widoczne z salonu) w czesci tzw nocnej/sypialnej wstawimy najprostsze drzwi od urzedowskiego z mahoniu w kolorze okien (ok 1200 zł ze wszystkim) jesli znacie dobrego stolarza, ktory zrobi mi porzadne drzwi fornirowane w dobrej cenie to b. prosze o namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 15.10.2007 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Kobiety -gdzie Wy mieszkacie!!??? Jak czytam 1000-2000za drzwi wewnętrzne to mi się wnętrzności wywracają U mnie stolarze robią drzwi dębowe wenętrzne za 700-800zł z ościeżnicą tzw. skrzynkową (czyli bardzo szeroka obejmująca szeroko ścianę wokół ościeża. Czasem jednak lepiej mieszkać w dziurze, a nie w dużym mieście no własnie - drzwi debowe ja nie chce drzwi debowych, bo nie lubie debu podobaja mi sie forniry (np orzech amerykanski) i plaskie drzwi - a takich z litego drewna sie nie robi niestety ze wzgl na cene nie wstawimy takich ladnych drzwi wszedzie - tylko w holu (sa widoczne z salonu) w czesci tzw nocnej/sypialnej wstawimy najprostsze drzwi od urzedowskiego z mahoniu w kolorze okien (ok 1200 zł ze wszystkim) jesli znacie dobrego stolarza, ktory zrobi mi porzadne drzwi fornirowane w dobrej cenie to b. prosze o namiar ja zrobie dokładnie tak samo jak fasola25 niestety płaskie fornirowane sa drozsze niz tradycyjne kasetonowe z litego drewna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 16.10.2007 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 variuss dzięki, z twoich ust to prawdziwy komplement Naród chce zdjęć łazienek, a ja dla odmiany pragnę zdjęć kuchni a może być kogoś innego na moją, kuchnię czy łazienkę, dłuuuuugo jeszcze będzie czekać (...) aha! w związku z tym jakby kto pytal o przeprowadzkę to mówię że na świeta BN, ale 2008 może dasz radę, nie brakuje wam wiele, no chyba że masz już dość i zwalniasz tępo będąc jeszcze w anglii wyobrażałam sobie święta w nowym domu, choinka, żar buchający z kominka, grzane winko, mruz i bialutki śnieg za oknem, ja i on ... ah piękny sen taki był plan fasola25 bardzo ładne drzwi a może wiecie gdzie kupić drzwi przesuwane w dobrej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 16.10.2007 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 dzięki wam zmobilizowałam się w końcu i proszę tadammmmhttp://edittaandkuba.myphotoalbum.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 16.10.2007 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Ach! ale masz pięknie... zazdrość mnie zeżera Sądząc po gabarytach domku domyślam się, że mieliście wąską działkę? Ile szerokości ma działeczka a ile domek? ja miałam straszny problem ze znalezieniem projektu -działka ma tylko 14,5m szerokości. W końcu wybrałam domek o szerokości 8m i niestety nie mamy okien z boku tylko w ścianach szczytowych (odległości od granicy ). Tu są fotki mego domeczku w trakcie budowy nadal: http://foto.onet.pl/4zes3,ck5z01c0wbkn,u.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 16.10.2007 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Editta, nie moge sie dopatrze macie 3 sypialnie na gorze?Kurcze, nie moge sie polapac ile powierzchni bedziesz miec w swoim domku ...po zdjeciach sadzac jest ogromny...zdradz tajemnice a tak btw: Pieknie!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts