mayland 09.11.2007 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Acha i czemu basf a nie np. Betondur? Co zadecydowało o takim wyborze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.11.2007 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Tak mysle , ze jakby tak kilka osob[okolostolicznych] zechcialo po malym kawalku takiej podlogi to moze nam Edytka podesla ta ekipe. Ja bym moze w jednej lazience tak sobie pomyslala Trzeba liste zrobic spoleczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 09.11.2007 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Hihihi, albo okołorybnickich??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martinezbb 09.11.2007 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 betondur sie nie nadaje pozatym betondur jest nieprzezroczysty, po połozeniu nie ma efektu. A żywica naprawde fajnie wyglada- na stronie medusagroup chyba tak sie pisze- jest zdjecie domu w którym jest połozona zywica wejdz sobie i zobacz efekt zaje fajny wiem bo widziałem na własne oczy ps w googlu moze pojawic sie trona firmy infor czy cos a trzeba wejsc na strone biura projektowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martinezbb 09.11.2007 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 podaje linka http://www.medusagroup.pl/wejdz na projekty i jest tam dom obity drewnem , a wewnatrz własnie posadzka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.11.2007 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Dziękuję. Poczytam w wolnej chwili Szukam żywicy przeźroczystej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 09.11.2007 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 hej dobrze, że nie muszę sama odpowiadać doszłam do wniosku, że nie należę do osób, które bardzo dokładnie drążą temat. u nas wyglądało to tak. gdy zastanawiałam się jak uzyskać taki efekt, ktoś na forum polecił mi kontakt z basf. po powrocie do polski tak też zrobiliśmy. z basf przysłali nam specjalistę, który dokładnie wyjaśnił nam co i jak należy zrobić. widać było, że to dobry fachowiec, wie co mówi więci mu zaufaliśmy. nie sprawdzaliśmy już innych możliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 09.11.2007 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Tak mysle , ze jakby tak kilka osob[okolostolicznych] zechcialo po malym kawalku takiej podlogi to moze nam Edytka podesla ta ekipe. Ja bym moze w jednej lazience tak sobie pomyslala Trzeba liste zrobic spoleczna Hihihi, albo okołorybnickich??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 09.11.2007 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 podaje linka http://www.medusagroup.pl/ wejdz na projekty i jest tam dom obity drewnem , a wewnatrz własnie posadzka piękkkkkny dom!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 11.11.2007 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 siedzę jak na szpilkach co tam słychowywać Edyto droga że nie wspomne o schodach, po zobaczeniu Twoich stopni przesladuje mnie wizja mega, hiper schodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 11.11.2007 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 witam, witam słychowywać co następuje: wojtuś od środy para się innymi robotami i tak jeszcze przez tydzień kolejny myślę ale za to w pon na budowę wkracza ekipa od co. jeszcze chwilkę i będziemy mogli sobie grzać a dziś wielkie leniuchowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.11.2007 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 Ja mam taką bardzo nieśmiałą prośbę ale obiecuje, ze przestanę Cię meczyc w tej sprawie nadal. Czy znasz moze producenta tych katowników których użyliście na scianie przy fornirze? Szukam i szukam i nie mogę nic takiego znaleść Tzn znajduje ale ceny zabójcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 11.11.2007 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 nie mam pojęcia. wygrzebałam natomiast fakturę i w nazwie widnieje tak: NAROŻNIK ALUMINIOWY "C" POLER 8X8X200 może to pomoże zaglądnij do najzwyklejszego sklepiku z płytkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 11.11.2007 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 tak sobie jeszcze pomyślałam, że gdybyś chciała to mogę je u mnie kupić i ci przesłać. teraz ludzie różne rzeczy wysyłają, to i narożnik nie powinien tak dziwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.11.2007 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 Tak zrobię. Dziękuję Mamy też troszke inny sposób na montaż tych płyt ale nie wiem czy dobry. Zastanowimy się i przemyślimy. Rozważamy montaż płyty laminowanej a nie forniru, bezpośrednio do ściany na klej do parkietu i niewidoczne kołki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 12.11.2007 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 hej wydaje mi się że dobry, choć nie wiem jak to z tymi kołkami ale ja to mało kumata w tych sprawach jestem czasem trzeba posunąć się do metody prób i błędów a jakiej grubości będzie ta płyta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.11.2007 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Ok. 1,8cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LAURA1978 13.11.2007 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Editta zauroczył mnie Wasz domek. Jest piekny, przestronny i nowoczesny. Proszę powiedz jak nazywa się projekt i z jakiej pracowni pochodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 13.11.2007 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 mayland ja kleiłabym je bezpośrednio do płyty. efekt na pewno będzie świetny (sama tak chciałam ) podzieliłabym tylko płytę na mniejsze części (nie wiem jakiej powierzchni zabudowę planujecie), tak aby powstało widoczne łączenie w pionie i szersze w poziomie (aby była widoczna grubość płyty) koniecznie pokaż efekt witaj LAURA dziękuje za miłe słowa. dom to projekt indywidualny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LAURA1978 13.11.2007 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 DLATEGO JEST TAKI PIĘKNY I DOBRZE PRZEMYŚLANY. SZKODA, ŻE NIE MOŻNA GO KUPIĆ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts