editta 15.11.2007 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 zaczęłam wczoraj wspominać nasz pobyt w anglii i tak mi się miękko zrobiło. mieliśmy tyle czasu dla siebie, teraz tylko się mijamy. byle tylko dotrwać do końca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.11.2007 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Hmmm ale przeiceż niebawem znów będziecie mieć czas dla siebie. W dodatku będziecie go spędzać w upragnionym, wyczekiwanym domku. A tak wogóle to od marudzenia to jestem tu ja Ty tryskaj optymizmem i pomysowością Ja będę śledzić wnikliwie i podpatrywać Niebawem skończy się bieganina i siedząc w salonie z filiżanką kawki w dłoni będziesz patrzeć na zalegający za oknem śnieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.11.2007 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Dalej cięgnę temat tych okładzin ściennych drewnopodobnych Niestety nie dysponujemy profesjonalnymi narzędziami tak jak Wy ani też doświadczeniem. Zatem musimy obmyśleć alternatywę Byłam w hurtowni i już mam upatrzone materiałyy i pomysł na realizację. Będzie to inaczej wyglądało niż u Was bo mam trochę inne załozenia. Jak tylko coś sie wyklaruje wrzucę do swego dziennika troche szczegółów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 17.11.2007 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 Hmmm ale przeiceż niebawem znów będziecie mieć czas dla siebie. W dodatku będziecie go spędzać w upragnionym, wyczekiwanym domku. amen A tak wogóle to od marudzenia to jestem tu ja w dwójkę raźniej. można się lepiej nakręcić mayland czekam na waszą realizację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 17.11.2007 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 PROSZĘ PAŃSTWA OD WCZORAJ DZIAŁA KOTŁOWNIA!!!!!! grzejniki cieplutkie, podłogówka się rozkręca kolejny etap można uznać za zakończony, uff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 17.11.2007 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 gratulki! ciepły domek fajna sprawa az chce sie w nim dłubać no i jaka nocke można spędzic ja teraz nie moge doczekac sie dnia kiedy powiesze kibelek i niebede musiala za potrzeba latac na te zimnice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 17.11.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 Gratulacje! Ja sie już doczekać nie mogę. U mnie uruchonią piec za tydzień. W poniedziałek mi go przywożą. Kaloryfery już wiszą prawie wszystkie. Kurcze, ale Wam dobrze!!!!! Ciepły dom i odrazu inaczej robota pójdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 18.11.2007 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 (...) ciepły domek fajna sprawa az chce sie w nim dłubać (...) (...) Ciepły dom i odrazu inaczej robota pójdzie :lol wojtuś czytasz ??? podciągaj rękawy to może zdążymy na święta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.11.2007 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Zdążycie trzymam kciuki!!!! Dziwczyny nie trafiłyście gdzieś przypadkiem na takie wąskie i wyższe wiadra ocynkowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.11.2007 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Edytko Gratuluje . Ciepelko to jest to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
variuss 20.11.2007 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 a ja czekam na twoją czarną kuchnie ................ http://www.idea-kuechen.ch/galerie/tour/img/19.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 20.11.2007 14:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 wojtuś czytasz ??? podciągaj rękawy to może zdążymy na święta uznał to tylko za zabawne :cry: żartowniś jeden variuss tak jak ja może już niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 20.11.2007 15:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 ładnie wygląda połączenie czarny + szary i ciepły odcień drewna. coś jak u mnie może i wyjdzie mi coś z tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 21.11.2007 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 ładnie wygląda połączenie czarny + szary i ciepły odcień drewna. coś jak u mnie może i wyjdzie mi coś z tego skrominisia jakies zdjecia ............? moze cos przypadkiem napstrykałaś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 21.11.2007 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 skrominisia jakies zdjecia ............? moze cos przypadkiem napstrykałaś ? zdjęć nie mam nowych ale może wkrótce coś się zmieni to pstryknę mam zgryz całe popołudnie jeżdżę po sklepach za kratką wentylacyjną i nic nie ma. same badziewia. może wiecie jakiej firmy, gdzie szukać chciałabym aby nie rzucała się w oczy, mam białą ścianę będę miała, i co mam kupić metalową i pomalować na biało. plastik odpada pomocy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 21.11.2007 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 mam zgryz całe popołudnie jeżdżę po sklepach za kratką wentylacyjną i nic nie ma. same badziewia. może wiecie jakiej firmy, gdzie szukać chciałabym aby nie rzucała się w oczy, mam białą ścianę będę miała, i co mam kupić metalową i pomalować na biało. plastik odpada pomocy!!!! pomaluj metalową mozna kupić lakiery samochodowe w małych pojemniczkach w spraju - dowolny kolor, na pewno będzie sie trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mis Uszatek1719499023 22.11.2007 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Gratuluję pięknej podłogi. Pamiętam jak się interesowałaś betonem a teraz widzę, że dopięłaś swego - zuch! Czy nie było obaw o pękanie (mam na myśli pękanie wylewki po spodem) zwłaszcza, że budynek będzie jeszcze pracował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 23.11.2007 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 witaj misiu ty u mnie, no bardzo się cieszę. jeszcze niech mnie wojtek odwiedzi i już prawie będzie cała śmietanka technologia została opracowana pod nasze specyficzne warunki więc wierzę, że będzie ok (niestety ze stricte betonu musieliśmy zrezygnować, ale o tym może wcześniej czytałeś) jednak cię zaskoczyłam planuję jeszcze 2 betonowe ściany (część płyt leży już wylana w formie) i betonowy blat w kuchni pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 23.11.2007 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 planuję jeszcze 2 betonowe ściany (część płyt leży już wylana w formie) i betonowy blat w kuchni pozdr pokaż!!!!!!!! bo taaaaaaaaaaka kreche bedziesz mieć u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 23.11.2007 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 słońce będę dziś na budowie to zrobię zdjęcia. może pojawić się tylko problem z ich wgraniem. zmieniam operatora netu i przez parę dni mogę być odcięta od świata jak ja to wytrzymam a w pon będziemy szlifować podłogę ciekawa jestem efektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts