Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

editta & kuba - zapraszamy do środka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hmmm ale przeiceż niebawem znów będziecie mieć czas dla siebie. W dodatku będziecie go spędzać w upragnionym, wyczekiwanym domku.

A tak wogóle to od marudzenia to jestem tu ja 8) Ty tryskaj optymizmem i pomysowością :lol: Ja będę śledzić wnikliwie i podpatrywać :wink: :lol:

Niebawem skończy się bieganina i siedząc w salonie z filiżanką kawki w dłoni będziesz patrzeć na zalegający za oknem śnieg :lol:

Dalej cięgnę temat tych okładzin ściennych drewnopodobnych 8) Niestety nie dysponujemy profesjonalnymi narzędziami tak jak Wy ani też doświadczeniem. Zatem musimy obmyśleć alternatywę :lol: Byłam w hurtowni i już mam upatrzone materiałyy i pomysł na realizację. Będzie to inaczej wyglądało niż u Was bo mam trochę inne załozenia. Jak tylko coś sie wyklaruje wrzucę do swego dziennika troche szczegółów :wink:

skrominisia :D

:lol: :lol: :lol: :lol:

jakies zdjecia ............?

moze cos przypadkiem napstrykałaś ?

:lol:

zdjęć nie mam nowych ale może wkrótce coś się zmieni to pstryknę

mam zgryz :evil: całe popołudnie jeżdżę po sklepach za kratką wentylacyjną i nic nie ma. same badziewia. może wiecie jakiej firmy, gdzie szukać :roll: :roll: :roll:

chciałabym aby nie rzucała się w oczy, mam białą ścianę :roll: będę miała, i co mam kupić metalową i pomalować na biało. plastik odpada

pomocy!!!!

mam zgryz :evil: całe popołudnie jeżdżę po sklepach za kratką wentylacyjną i nic nie ma. same badziewia. może wiecie jakiej firmy, gdzie szukać :roll: :roll: :roll:

chciałabym aby nie rzucała się w oczy, mam białą ścianę :roll: będę miała, i co mam kupić metalową i pomalować na biało. plastik odpada

pomocy!!!!

pomaluj metalową

mozna kupić lakiery samochodowe w małych pojemniczkach w spraju - dowolny kolor, na pewno będzie sie trzymać

witaj misiu :o ty u mnie, no bardzo się cieszę. jeszcze niech mnie wojtek odwiedzi i już prawie będzie cała śmietanka :lol: :lol:

technologia została opracowana pod nasze specyficzne warunki więc wierzę, że będzie ok (niestety ze stricte betonu musieliśmy zrezygnować, ale o tym może wcześniej czytałeś)

jednak cię zaskoczyłam :lol: :lol: planuję jeszcze 2 betonowe ściany (część płyt leży już wylana w formie) i betonowy blat w kuchni :wink: pozdr