martinezbb 23.11.2007 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 co do kartki to podjedz do gosci co bawia sie spawarkami itp . moze maja kawałeczek katowniczka i troche siatki rapiza ( chyba tak sie pisze) i by zrobili wam taka kratke- siatke kupisz w kazdym składzie budowlanym- wiem bo taka siatke daja do samochodów jak je garazowi i nie tylko garazowi fani tuningu zakładaja po pomalowaniu do auta. w naszym przypdaku prawie do tego maiło dojśc, ale udało nam sie na przecenie kupić prosta kratke bez udziwnień kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 23.11.2007 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 martinezbb jak mówiłeś, podjadę jeszcze do Leroy. może jeszcze znajdę coś prostego w salonie z kominkami. ale w tym celu musze się ruszyć z tej dziury jak się nie sprawdzi, będę zmuszona kombinować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 23.11.2007 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 byłam, wróciłam, mam zdjęcia. na razie wyglądają zwyczajnie wkleję bo obiecałam. miały być nieco większe, niestety ze względu na ciężar wojtek zmniejszył rozmiar. zobaczymy jak będą wyglądać na ścianie, trzymajcie kciuki, bo strasznie mi zależy plissssssssssssss oczywiście po wyjęciu z formy, będą polerowane wczorajsze http://img223.imageshack.us/img223/5576/dsc06175vf1.jpg świeże, dzisiejsze http://img124.imageshack.us/img124/6035/dsc06177js3.jpg http://img124.imageshack.us/img124/7840/dsc06180lz4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 23.11.2007 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 tutaj zabudowa wejścia do domu, między ścianami z k-g będą szafy z drzwiami przesuwanymi. jedna otwierana od strony wiatrołapu, druga od wewnątrz (po przeciwnych stronach atrapy w formie drzwi). po środku drzwi wejściowe przesuwne, takie jak w szafach http://img510.imageshack.us/img510/68/dsc06182bl0.jpg http://img510.imageshack.us/img510/471/dsc06184ef7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 23.11.2007 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 i jako dokończenie wszystkich nowości, strasznie wyglądające rurki i zaworki, czyli kotłownia, czyli nic dla mnie http://img223.imageshack.us/img223/9073/dsc06189dj1.jpg http://img111.imageshack.us/img111/4033/dsc06190ic0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmax38 23.11.2007 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 nie martw się Edytko jak betonik wyjdzie kiepski to wygładzimy ściany i pomalujemy!!! będzie tak pięknie że zrobisz i wystawimy dom na sprzedaż!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 24.11.2007 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 ha ha witaj skarbie dobrze, że ciebie dobry humor nie opuszcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 24.11.2007 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Editta -poprosze więcej fotek ,bo to wszystko zapowiada się zaj......cie ,aż miło popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 24.11.2007 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 no no no troche pokrzyczy i zaraz relacyje z budowy mamy nie martw się Edytko jak betonik wyjdzie kiepski to wygładzimy ściany i pomalujemy!!! będzie tak pięknie że zrobisz i wystawimy dom na sprzedaż!!! że jak? sprzedaż ? nie zgadzam się ! a moge się nie zgodzić gdzie i kto pokaże nam takie cuda? chociaz, chociaz........... na bank ten dom bedzie mozna obejrzec w kilku wnetrzarskich gazetkach Edytko a czym sie poleruje beton? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 24.11.2007 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 szafy zapowiadaja sie pierwsza klasa a o betonie to juz nawet nic nie powiem, bo okropnie zazdroszcze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 24.11.2007 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 szafy zapowiadaja sie pierwsza klasa a o betonie to juz nawet nic nie powiem, bo okropnie zazdroszcze.... a mnie to juz normalnie słabo sie robi jak tu wchodzę jeszcze troche a nie bede mogla patrzec na swój domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 24.11.2007 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Całkiem niezła zabawa z tymi płytami. Grube są Ciężka sprawa Ja nie powiem co chciałam zrobić by uzyskać ten efekt Napewno nie pomyslałam o płytach wylewanych Edito z niecierpliwością czekamy na polerkę Mamluc ja to o patrzeniu nie myśle (bo i tak mam głowę nabitą jakimiś obrazami) tylko o tym, że ścian mi może zabraknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 25.11.2007 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 Editta -poprosze więcej fotek ,bo to wszystko zapowiada się zaj......cie ,aż miło popatrzeć dzięki, dzięki, dzięki zdjęcia wklejam na bierząco (no prawie ), nic więcej nie mam ciekawego. jutro polerowanie, poproszę wojtka może porobi fotki w trakcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 25.11.2007 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 (...) chociaz, chociaz........... na bank ten dom bedzie mozna obejrzec w kilku wnetrzarskich gazetkach ty to z grubej rury strzelasz choć nie powiem to dopiero była by nagroda za tą całą drogę w mękach i jaka duma Edytko a czym sie poleruje beton? podłogę będziemy szlifować cykliniarką, płyty polerką (ze względu na wielkość powierzchni), ważny jest dobór grubości papieru do kamienia a mnie to juz normalnie słabo sie robi jak tu wchodzę jeszcze troche a nie bede mogla patrzec na swój domek nie rozumiem skąd to zamieszanie. przecież mam gołe ściany i beton na podłodze. nic więcej a u ciebie to nie wspomnę ile rzeczy powala. każdy z waszych domków jest wyjątkowy i piękny. każdy ma coś wyjątkowego. każdy ma coś czego u mnie brakuje na przykład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 25.11.2007 17:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 szafy zapowiadaja sie pierwsza klasa a o betonie to juz nawet nic nie powiem, bo okropnie zazdroszcze.... dziekuję, tylko kto przewidzi efekt końcowy tu dopiero może się wydarzyć, ups niespodzianka łatwo opowiada mi się o planach i dyrdymałach, szkoda tylko, że teraz zaczynam poczuwać się z lekka do odpowiedzialności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.11.2007 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 Edytko Kazdy ma obawy , ja uwazam , ze Twoje sa nieuzasadnione. Gdybym byla muratorem to zaproponowalam Tobie jakas sesje w Twoim domu Wnetrzarskie oczywiscie te sesje , nie zebym miala jakies inne mysli Twoj Wojtek jest super ps.Wspolczuje chlopu cierpliwosci , nie dosc, ze slucha Twoich wizji i jeszcze musi to zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 25.11.2007 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 Całkiem niezła zabawa z tymi płytami. Grube są Ciężka sprawa 4 cm Ja nie powiem co chciałam zrobić by uzyskać ten efekt Napewno nie pomyslałam o płytach wylewanych Edito z niecierpliwością czekamy na polerkę zdradź proszę, może to też jakieś dobre wyjście z sytuacji. niedawno w gazecie zamieszczone były zdjęcia kawalerki. gość sam sobie wykonał atrapę betonowych płyt na ścianie, nie mógł znaleźć wykonawcy czy coś takiego. ściana wyglądała bardzo, bardzo ciekawie Mamluc ja to o patrzeniu nie myśle (bo i tak mam głowę nabitą jakimiś obrazami) tylko o tym, że ścian mi może zabraknąć wtajemnicz nas podoba mi się twój pomysł z fototapetą i fakt wykorzystania własnych zdjęć (ślicznych notabene) będzie piękny efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 25.11.2007 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 To oczywiste, że domy nasze sie różnią. Ale Twoje wnetrza mają to wszystko na co nam nie starcza odwagi Od siebie dodam, że przeraziła mnie Twoja kotłownia U mnie hydraulik zaczął skręcać te rurki i już jestem przerażona Przecież nikt z nas nie bedzie wiedział o co chodzi z tym wszystkim Za pierona sobie z tym nie poradzę wiec męża chcę w to wciągnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 25.11.2007 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 Edytko Kazdy ma obawy , ja uwazam , ze Twoje sa nieuzasadnione. Gdybym byla muratorem to zaproponowalam Tobie jakas sesje w Twoim domu Wnetrzarskie oczywiscie te sesje , nie zebym miala jakies inne mysli Twoj Wojtek jest super a u ciebie to może inna sytuacja też masz swojego wojtka nie ps.Wspolczuje chlopu cierpliwosci , nie dosc, ze slucha Twoich wizji i jeszcze musi to zrobic ee tam od razu współczucie idealnie ma, o nic innego się martwić nie musi, tylko jak to wykonać. toż to komfortowe warunki albo o gorzej mógł trafić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 25.11.2007 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 To oczywiste, że domy nasze sie różnią. Ale Twoje wnetrza mają to wszystko na co nam nie starcza odwagi Od siebie dodam, że przeraziła mnie Twoja kotłownia U mnie hydraulik zaczął skręcać te rurki i już jestem przerażona Przecież nikt z nas nie bedzie wiedział o co chodzi z tym wszystkim Za pierona sobie z tym nie poradzę wiec męża chcę w to wciągnąć też padłam na ten widok palcem nie kiwnę, nawet instrukcji czytać nie będę. wojtek sobie sam da radę. ja na pewno wymiękam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts