editta 12.12.2007 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 o drzwiach nie wiele wiem, nie interesowałam się. będę dawać tylko szybę, od sufitu do podłogi, wejście zostawię otwarte. http://www.dubielvitrum.pl zajmują się wszystkim ze szkła. popularni na naszym terenie, na pewno zrobią pod zamówienie, a może mają w ofercie. poszukaj ich sklepu w twojej okolicy, na stronie nie pokazują swoich umiejętności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 12.12.2007 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Grazia-Ol z tymi roletami to taki przypadek, przechodziłam obok salonu (o dziwo jeszcze można znaleźć coś ładnego na naszym terenie) i weszłam na zwiady przedstawiciel krakzal'u http://www.krakzal.pl widziałam jeszcze kilka ofert innych firm, nawet tu na forum. nie wymienię niestety, bo temat będę dopiero przerabiać. przepraszam, ze nie pomogłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 12.12.2007 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 mayland przypomniałam sobie http://www.maja.com.pl robiłam kiedyś u nich wycenę, dobrą dali ofertę czy ja dziś zrobię cokolwiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.12.2007 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Dziękuje Ci bardzo. Juz wysłałam zapytanie Ja też dzisiaj za wiele nie narobiłam Ale sie sprężę i nadrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 12.12.2007 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 o drzwiach nie wiele wiem, nie interesowałam się. będę dawać tylko szybę, od sufitu do podłogi, wejście zostawię otwarte. http://www.dubielvitrum.pl zajmują się wszystkim ze szkła. popularni na naszym terenie, na pewno zrobią pod zamówienie, a może mają w ofercie. poszukaj ich sklepu w twojej okolicy, na stronie nie pokazują swoich umiejętności jesli chodzi o szkalarza to polecam Korembe z ul.brodowicza tanszy niz Dubiel http://www.koremba.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 12.12.2007 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 hehehehe to tak jak u nas z ta lazienka,mala ze skosami ale prysznic i wanna musi byc i obowiazkowo 2 umywalki i z salonu kapielowego robi sie klitka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 12.12.2007 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Szkło///// bo takie gładkie i równe hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 12.12.2007 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 hehehehe to tak jak u nas z ta lazienka,mala ze skosami ale prysznic i wanna musi byc i obowiazkowo 2 umywalki i z salonu kapielowego robi sie klitka. nie odważyłabym się nazwać mojej łazienki salonem kąpielowym mam nadzieję, że będzie wygodnie. wszystko dlatego, że prysznic był zaprojektowany na dole, ale po co skoro pokoje są na górze nie będę latać tam i z powrotem. przeniosłam więc do górnej łazienki, a z wanny nie potrafię zrezygnować, choć korzystam sporadycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 12.12.2007 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Szkło///// bo takie gładkie i równe hehe a to może to samo draństwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 12.12.2007 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 przełamałam się, byłam na budowie i wiecie co humor mi się poprawił góra nabiera wyglądu, murek nad schodami też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 12.12.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 przełamałam się, byłam na budowie i wiecie co humor mi się poprawił góra nabiera wyglądu, murek nad schodami też to gdzie ten murek he? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 12.12.2007 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 przełamałam się, byłam na budowie i wiecie co humor mi się poprawił góra nabiera wyglądu, murek nad schodami też zrob zdjecia...ale jestem ciekawa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 12.12.2007 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 hej hej myślałam, że was nie ma. może zbytnim optymizmem powiało bo to tylko murek, zdjęcia wkleję i będzie kaszanka oczywiście, pokażę przy najbliższej okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 12.12.2007 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 hej hej myślałam, że was nie ma. może zbytnim optymizmem powiało bo to tylko murek, zdjęcia wkleję i będzie kaszanka oczywiście, pokażę przy najbliższej okazji jakby u ciebie pojawial sie jakas kaszanka, to ja bym sie moze nawet(tfu, tfu..paskudne uczucie zazdrosci) ucieszyla, ale szansa na to jest tak mala, ze naewt sie nie wstydze o tym napisac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 12.12.2007 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 uwierz, że ja od dawna czekam, wiem, że mnie na kolana powalisz nie mogę doczekać się twojej wykończeniówki. na pewno czegoś się nauczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 12.12.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Obserwuję z ukrycia Edytko i podziwiam . Ale będzie pięknie, już to sobie wyobrażam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 12.12.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 hej hej myślałam, że was nie ma. może zbytnim optymizmem powiało bo to tylko murek, zdjęcia wkleję i będzie kaszanka oczywiście, pokażę przy najbliższej okazji tzn za 3 tygodnie? udusze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 12.12.2007 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 uwierz, że ja od dawna czekam, wiem, że mnie na kolana powalisz nie mogę doczekać się twojej wykończeniówki. na pewno czegoś się nauczę tia... a znasz poweidzenie : "gora urodzila mysz" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 13.12.2007 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 uwierz, że ja od dawna czekam, wiem, że mnie na kolana powalisz nie mogę doczekać się twojej wykończeniówki. na pewno czegoś się nauczę tia... a znasz poweidzenie : "gora urodzila mysz" trele morele nie zbijaj nas z tropu chcesz mnie na większy szok przygotować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 13.12.2007 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 uwierz, że ja od dawna czekam, wiem, że mnie na kolana powalisz nie mogę doczekać się twojej wykończeniówki. na pewno czegoś się nauczę tia... a znasz poweidzenie : "gora urodzila mysz" trele morele nie zbijaj nas z tropu chcesz mnie na większy szok przygotować wiesz co chyba wkleje wszystkie wizualki, ktore mam, zeby pozniej nie bylo rozczarowania zadnych fajerwerkow nie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts