malmuc 14.12.2007 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 a co Wojtek mówi na te lampy? bo mój jak mu w sklepie je pokazałam to znalazł milion głupich porownań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 14.12.2007 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 Editta -masz pięknie!!! zaglądam tu od czasu do czasu -ale nic nie mówię bo aż mnie "zatyka" A co do lamp... to nie powiem co mi one przypominają http://img509.imageshack.us/img509/7144/asopelux4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 14.12.2007 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 he he proszę mi ich nie obrzydzać. na takie się nastawiłam i nie chcę innych nie pamiętam czy wojtek widział je na żywo, ale podobają mu się. oglądałam je w sklepie vox'a i powiem wam, że wyglądają super. w realu nie miałam świńskich skojarzeń są duże i świetnie wyglądają w parach. tak więc bez bólu przyjmę każdą krytykę dzięki kachna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 14.12.2007 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 powinnam ponownie ruszyć temat łazienki. płytki +/- mamy wybrane mam tylko nadzieję, że nic się nie zmieniło i nie trzeba będzie czekać. chyba do nich zadzwonię, może uda się zarezerwować w sumie nie długo powinniśmy ruszyć pupy i przywieź je na budowę. tak samo wypada załatwić sprawę ceramiki idę poszukać kontaktu. mam za to wszystkie baterie (choć nie taki wielki to sukces), zamówiliśmy też kanał odpływowy, coś jak tutaj http://www.aco.pl/cps/rde/xbcr/SID-3F5701DA-E5BAA156/pl_aco_poland/Showerdrain_1_rdax_300x400_70.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.12.2007 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 Ten odpływ to prawie jak moje kształtki odpływowe na podwórko przed garaż A tak serio to fajnie to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 14.12.2007 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 he he proszę mi ich nie obrzydzać. na takie się nastawiłam i nie chcę innych nie pamiętam czy wojtek widział je na żywo, ale podobają mu się. oglądałam je w sklepie vox'a i powiem wam, że wyglądają super. w realu nie miałam świńskich skojarzeń są duże i świetnie wyglądają w parach. tak więc bez bólu przyjmę każdą krytykę dzięki kachna mnie sie tez podobaja, nawet bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 15.12.2007 16:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 he he proszę mi ich nie obrzydzać. na takie się nastawiłam i nie chcę innych nie pamiętam czy wojtek widział je na żywo, ale podobają mu się. oglądałam je w sklepie vox'a i powiem wam, że wyglądają super. w realu nie miałam świńskich skojarzeń są duże i świetnie wyglądają w parach. tak więc bez bólu przyjmę każdą krytykę dzięki kachna mnie sie tez podobaja, nawet bardzo ooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 15.12.2007 16:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 piękna zima u nas. aż chciałoby się wyskoczyć na sanki a wy co robicie może właśnie zjeżdżacie, a ja tu głupia sama siedzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 15.12.2007 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 piękna zima u nas. aż chciałoby się wyskoczyć na sanki a wy co robicie może właśnie zjeżdżacie, a ja tu głupia sama siedzę hehhe ja chyba że po piasku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 15.12.2007 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 u mnie tez snieg ale skacze po domu ze scierą, swieta tuz tuz, a w tygodniu nie mam czasu na porzadki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 15.12.2007 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 widziałam te lampy na zywo, wisiały w ilosci dwie lub trzy i prezentowały sie swietnie, mi sie podobają ale moj chłop nie dał sie przekonac ze sa zajefajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 15.12.2007 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 piękna zima u nas. aż chciałoby się wyskoczyć na sanki a wy co robicie może właśnie zjeżdżacie, a ja tu głupia sama siedzę hehhe ja chyba że po piasku he he może to i pomysł jest trzeba by tylko odpowiedni osprzęt wynaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 15.12.2007 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 u mnie tez snieg ale skacze po domu ze scierą, swieta tuz tuz, a w tygodniu nie mam czasu na porzadki ja też jeszcze nie gotowa, za to w domu rodzinnym już tydzień temu choinkę ubrałam bratanica się uparła, słodka mała, gdy pierwszy śnieg zbaczały to nic tylko chciała drzewko stroić. udało się ją do mikołaja przetrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 15.12.2007 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 Editta -masz pięknie!!! zaglądam tu od czasu do czasu -ale nic nie mówię bo aż mnie "zatyka" A co do lamp... to nie powiem co mi one przypominają http://img509.imageshack.us/img509/7144/asopelux4.jpg Te lampy zdecydowanie lepiej wygladaja przed uzyciem. Edittko nie mialas innych w zapasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 15.12.2007 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 Editko -ja wcale nie powiedziałam, że mi się nie podobają A mogłabyś pokazac jakie masz baterie? Szczególnie interesują mnie umywalkowe i wannowe bo jestem aktualnie poszukująca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.12.2007 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 Ja tak nieśmiało się przywitam z Szanowną Gospodynią i Jej Miłymi Gośćmi Dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 16.12.2007 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 Ja tak nieśmiało się przywitam z Szanowną Gospodynią i Jej Miłymi Gośćmi Dobry wieczór czy ja moge się uważać za tego Miłego Gościa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 16.12.2007 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 Te lampy zdecydowanie lepiej wygladaja przed uzyciem. Edittko nie mialas innych w zapasie. Zeljko kochana rozwiń myśl proszę. albo jeszcze się nie obudziłam, albo słabo rozumuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 16.12.2007 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 Editko -ja wcale nie powiedziałam, że mi się nie podobają co ty, nic się nie przejmuj, wcale źle twojej wypowiedzi nie odebrałam. a nawet gdyby nie były w twoim typie, to co każdy ma prawo do swojego zdania i ja to szanuję. krytyka również jest wskazana, każdy może czuć się u mnie swobodnie a tak dla przestrogi jakby się za gorąco zrobiło, wyrzucę za drzwi hi hi hi A mogłabyś pokazac jakie masz baterie? Szczególnie interesują mnie umywalkowe i wannowe bo jestem aktualnie poszukująca mam deante serie domino (jestem b. zadowolona) http://www.mizar.pl/img/towary/duze/2233_2974.jpg http://www.mizar.pl/img/towary/duze/2235_2976.jpg http://www.mizar.pl/img/towary/duze/13056_21013.jpg http://www.mizar.pl/img/towary/duze/12984_20885.jpg na dół do małej hall chyba zdecyduję sie na paffoni berry http://www.megalazienki.pl/pictures/products/bigger/6172_12.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 16.12.2007 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 Ja tak nieśmiało się przywitam z Szanowną Gospodynią i Jej Miłymi Gośćmi Dobry wieczór czy ja moge się uważać za tego Miłego Gościa? witam witam wszytkich wyjątkowych gości co do spraw budowlanych, mam bardzo dobra nowinę. zdlony wojtuś przerobił wylewkę, prysznic będzię na jednym poziomie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts