Nikola79 17.12.2007 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Editta ja mam takie same odczucia jesli chodzi o kolory braz z ecri poprostu mam odruch wymiotny na takie polaczenie kolorystyczne , teraz w domu mam sciany w kolorze ecri (4 lata temu malowalismy) do tego ecri kanape ale niemoge patrzec na ten kolor dlatego w domu nic nie bede miala w tym kolorze, teraz bede biele szarosci jakies kolory ziemi , a ty jakie bedziesz miala kolory???? i mam pyta nie jakie macie ogrzewanie w salonie??? bo macie bardzo duze okna a nie widze zebyscie mieli nawiewow w podlodze??? pytam tak z ciekawosci bo u nas hydraulik sie upieral zeby w salonie dac nawiewy pod oknami( a sa one o niebo mniejsze niz wasze) bo w salonie mamy normalnie kaloryfery a nie podlogowke a tak na koniec napisze ze czekam z niecierpliwoscia na wykonczenie waszego domku bo wszystko co robicie jest takie w moim stylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 17.12.2007 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 ja natomiast nie znoszę kolorowych ścian, tu niebieski, tam różowy, do tego zielony, i czerwony zeby jeszcze ludzie stosowali tak odwazne kolory to moze bylo by nawet fajnie, troche hippi, troche funky Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 17.12.2007 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Irmo Ty sie nei wykręcaj tylko pamiętaj, że czekamy na nowe wizualizacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 17.12.2007 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 moze za kilka dni wstawie nowa lazienke goscinna poczekam czy znowu nie zmienie zdania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 17.12.2007 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Ja o łazienkę, co prawda nie gościnna a naszą, mam teraz ciche dni. Wczoraj zakończyło się kłótnią i chyba święta mamy z głowy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 17.12.2007 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Irma jakieś dwa lata temu myślałam o ciemnej podłodze, ciemnej, brązowej kuchni, ciemnych meblach do sypialni .... niestety po obejrzeniu kilkunastu domków (nie tylko na forum ale i znajomych) wypatrzył mi się gust. wszystkie wnętrza bardzo podobne. te same schematy: gres, lśniące kafle w łazienkach, barlinek na podłodze, wenge, pastele. myślę, że to w głównej mierze wynik panującej mody. połączenie wanilii i ciemnego brązu jest dość neutralne, łagodne, ciepłe, więc większości takie zestawienie się podoba. do tego lśniący gres, dostojne drewno stwarzają wrażenie bogactwa i luksusu. ja natomiast nie znoszę kolorowych ścian, tu niebieski, tam różowy, do tego zielony, i czerwony moja znajoma urządziła sobie nowy dom. kupę kasy wpakowali w wykończeniówkę. salon wygląda tak: ściany są pomarańczowe (chyba posłużyły za pierwszy krok w urządzaniu) do tego mamy jasną, gresową podłogę, pomarańczowe rolety, jasne kremowe sofy, ciemne meble, wszystkie dodatki ...pomarańczowe (flakon, donice, świeczki) więcej nie krytykuję, jeszcze mi się dostanie. kto wie co u mnie wyjdzie kurcze, tego sie właśnie obawiam u siebie podłoga będzie z olejowanego merbau, gres jasny, drzwi wewn. w dość ciemnym fornirze kuchnia w ciemnym drewnie (palisander lub orzech amerykanski) ściany raczej jaśniutenkie, ale nie żółte i troszkę się obawiam popełnienia błędów o jakich pisze editta - bo tez nie przepadam za takimi wnętrzami może zrobię szaro-srebrne zasłony na oknach??? i wstawię szary wypoczynek kurcze, a może trzeba było wziąć kogoś do pomocy przy tych wnętrzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 17.12.2007 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 fasola25 -widzę u Ciebie podobne dylematy kolorystyczne jak u siebie u mnie okna canadian, podłoga merbau (w salonie, bo w sypialniech to już mix totalny ), kuchnia czereśnia, drzwi wewnętrzne -jeszcze nie wiem jakie oj ciężko będzie żeby się to wszystko nie pogryzło... Ale wiele firm ma gotowe palety -np "ciepłe", "zimne" i "neutralne" -chyba najlepiej szukac wśród tych ostatnich. Mi np ostatnio bardzo się podoba jasny beż i cafe latte z Duluxa: http://www.dulux.pl/swatch/52.jpg http://www.dulux.pl/swatch/44.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 17.12.2007 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 witaj Nikola miło cię gościć w mojej galerii (dostojne słowo ) podstawowe kolory to biel, szarość, dla ocieplenia drewno + dodatki bordo i czerń. myślę, że wiele wyklaruje się po drodze. jeśli chodzi o ogrzewanie na całej powierzchni parteru mamy podłogówkę. w naszym przypadku same grzejniki nie zdały by egzaminu (albo ścian by nam zabrakło ) fasolka no nie bez paniki, jakie błędy bardziej chodziło mi o odjazdowe, mocne jaskrawe kolory. beże itp. to bardzo neutralne barwy, stanowią dobre tło. ważny jest pomysł na resztę. jaki nie wiem, ja robię na wyczujkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 17.12.2007 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Irmo Ty sie nei wykręcaj tylko pamiętaj, że czekamy na nowe wizualizacje mam nadzieję, że już zamieszczone, idę zaglądnąć do dziennika mayland godzić się; romantyczny nastrój, kolacyjka przy świcach i twoja decyzja znajdzie akceptację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 18.12.2007 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 co porabiasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.12.2007 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Pewnie znów coś betonuje W wyniku godzenia się samochód mój został zaprowadzony i przyprowadozny wczoraj od mechanika Dostał trochę nowych bebechów i zatankowane paliwo Dobre i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 18.12.2007 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 co porabiasz? niańczę bratanicę Pewnie znów coś betonuje W wyniku godzenia się samochód mój został zaprowadzony i przyprowadozny wczoraj od mechanika Dostał trochę nowych bebechów i zatankowane paliwo Dobre i tyle jakie tyle aż tyle szczęściara. mojego nikt nie tankuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 18.12.2007 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 dostałam awizo, ciekawe dlaczego jak siedzę w domu czy szanowny pan listonosz nie powinien dostarczyć przesyłki do domu to na pewno tarcze diamentowe, może uda się jeszcze dziś sprawdzić efekt na betonie. mayland nie wiele się pomyliłaś co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 18.12.2007 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 co porabiasz? niańczę bratanicę rozumię, że się w tym temacie szkolisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 18.12.2007 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 szkołę mam niezłą, niejadek z niej straszny i jeszcze się targuje jade na pocztę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.12.2007 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 http://www.krakow.sercanie.pl/galerie/wigilia/dscn8235.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 20.12.2007 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Niech te Święta tak wspaniałe,będą całe jakby z bajek.Niechaj gwiazdka z nieba leci,niech Mikołaj tuli dzieci.Biały puch niech z nieba spada,niechaj piesek w nocy gada.Niech choinka pachnie wszędzie,no i radość wokół będzie. http://images23.fotosik.pl/128/aa4250b504a33136.jpg Pozdrawiam ****** Sonika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 21.12.2007 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 http://kartki.onet.pl/_i/d/kaplica2_d.jpg Niech te Święta tak wspaniałe będą całe jakby z bajek, niechaj gwiazdka z nieba leci, niech Mikołaj tuli dzieci, biały puch niech z góry spada, niechaj kotek w nocy gada, niech choinka pachnie wszędzie radość niechaj też tam będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 21.12.2007 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Wesołych Świąt! Niech się spełnią wszystkie marzenia http://www.cardsdirect.com/images/christmascards/SI84540_L.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 21.12.2007 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Piękny dom. Wszystko przemyślane i zaplanowane. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts