mayland 16.01.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 No można sie było spodziewać Kuchnia rewelacyjna. Jak dojdzie agd to błyśnie że rolety nie pomogą a jasnosć bediz ebiła z domu Waszego Trudno mi będzie zrezygnować z tych lakeirowanych mebli. Są piekne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 16.01.2008 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 mayland dlaczego chcesz rezygnować z lakieru??? no właśnie!!!! nie wiem dokładnie jaką kuchnie planujesz tak na prawdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.01.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Hmmm najbardziej to ciemne drewno w lakierze bym chciała Ale widzialam tylko mocno usłojone heban lub zebrano. Teraz takie forniry są dostępne. Mi się podobają bardzo one ale nie wiem, czy nie zaduzo tego bedę mieć Z drugiej strony w kuchni nie ma drzwi (które mam hebanowe w pozostałej części domu) nie ma podłogi drewnianej a bedzie szary gres Może uszłoby w tłoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 17.01.2008 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Ja powiem tak ....... nic nie powiem zatkało tzn wiedziałam ze zatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 17.01.2008 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 dodam jeszcze, ze jakis czas temu weszłam z mezem do studia kuchennego, chcielismy zapytac o zawiasy. Moj sobie usiadł z wrazenia po tym jak zobaczyl czarna kuchnie myslałam ze jak go walne to juz na dobre nie wstanie jak dziadyga nie zobaczy czegos na zywo to nie da sobie nic powiedziec, a teraz po ptokach, kuchnie mamy ja go kiedys udusze dziewczyny Edytko przyjade kiedys do Ciebie, co? wczesniej ustale jakies spotkania u psycholożki lojalnie Cie uprzedzam, że moge sie dziwnie zachowywac w Twoim domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 17.01.2008 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Hmmm najbardziej to ciemne drewno w lakierze bym chciała Ale widzialam tylko mocno usłojone heban lub zebrano. Teraz takie forniry są dostępne. Mi się podobają bardzo one ale nie wiem, czy nie zaduzo tego bedę mieć Z drugiej strony w kuchni nie ma drzwi (które mam hebanowe w pozostałej części domu) nie ma podłogi drewnianej a bedzie szary gres Może uszłoby w tłoku podobają mi się twoje argumenty, myślę, że może być ciekawie. zależy ile mebli planujesz, myślisz, żeby dodać jeszcze inne fronty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 17.01.2008 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 malmuc zapraszam, przecież wiesz. sama przed twoim przyjazdem będę musiała wybrać się na seansik, coby mnie pan psycho na spotkanie przygotował. ale będę miała nerwy. jakby sama królowa miała wpaść na herbatkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 17.01.2008 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 ale tak na prawdę to u mnie nic wielkiego, niezwykłego nie doświadczysz.normalny, mały domek.to tylko ostrzeżenie przed rozczarowaniem i możliwym załamaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.01.2008 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 http://img129.imageshack.us/img129/4732/kuchniasb8.jpg Mnie bardzo zaintrygowała ta pętla!! Czy to memento dla składających, że niby jak coś nie tego ... A poważnie, bardzo mi się podoba!! Nie jestem miłośniczką nowoczesnego designe'u, preferuję te bardziej klasyczne, żeby nie powiedzieć wręcz angielskie ale odnoszę wrażenie, że Twoja będzie ciepła i miła, bez tej ogrmnej dawki laboratoryjności! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 17.01.2008 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 zapowiada sie pieknie! kuchnia jest, to chyba juz niedlugo przeprowadzka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.01.2008 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Edittko ciesze sie, ze kuchnia dotarla. Widze, ze miejsca bedziesz miala wystarczajaco duzo. Czekam teraz na fotki jak juz calosc bedzie. Tylko daj jakies bardziej wyraznie, bardzo prosze, no i jakies zblizenie tez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woland1980 17.01.2008 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 @editta Witaj, 1. Galeria i dziennik budowy wspaniałe. 2. Jest tyle rzeczy o które chcę zapytać 3. Zadziwiająco wiele zagadnień podobnie widzimy:-) Życzę powodzenia, osiągnięcia zamierzonych celów, wszystkiego NAJ! P.S. Jak ochłonę, popytam... o kilka rzeczy.... jak ochłonę bo się naczytałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KSERO 17.01.2008 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 editta jak jest z tą żywicą, bo mnie straszą, że to wydziela jakieś toksykalia a już się przyzwyczaiłam do myśli że będę miała taką podłogę i jeszcze jedno pytanko jak długo to "schnęło" u was? a kuchnia fantastyczna i ze smakiem jak zawsze u was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 18.01.2008 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 malmuc zapraszam, przecież wiesz. sama przed twoim przyjazdem będę musiała wybrać się na seansik, coby mnie pan psycho na spotkanie przygotował. ale będę miała nerwy. jakby sama królowa miała wpaść na herbatkę no co Ty nie wygłupiaj sie słuchaj w nowej pracy nasłucham się gwary śląskiej, jak wpadne do Cię i polecę po Śląsku to padniesz jak długa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 18.01.2008 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 dziękuję za słowa pochwały poprosiłam jednak o wycenę na blaty i boki. na prawdę żal było by eksperymentować z betonami, do tego nawet nie bardzo mamy czas aby wziąść się za prace na budowie a co dopiero testować wynalazki. blat wybrałam ciemno szary, niejednolity, z dwoma odcieniami koloru. masa próbek, na prawdę trudno było się na coś konkretnego zdecydować. ramę do wysokiej zabudowy po powrocie zamówi wojtek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 18.01.2008 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Mnie bardzo zaintrygowała ta pętla!! Czy to memento dla składających, że niby jak coś nie tego ... raczej dla mnie, gdyby przyszło mi to samo na myśl, pewnie już dawno temu było by w użyciu kuchnia jest, to chyba juz niedlugo przeprowadzka? noooo proszę cię, nie wtykaj kija w mrowisko :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 18.01.2008 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Zeljko dzisiejsze zdjęcie półki do salonu wkleję poniżej, może przy następnej okazji uda mi się pstryknąć aparatem.a co u ciebie???? mieszkacie już u siebie??? zaraz zerknę w twoje komentarze witaj woland1980 wielkie dzięki, pytaj, odpowiem jak tylkobędę umiała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 18.01.2008 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 editta jak jest z tą żywicą, bo mnie straszą, że to wydziela jakieś toksykalia a już się przyzwyczaiłam do myśli że będę miała taką podłogę sorki ale nie mam pojęcia. wydaje mi się to bzdurą szczególnie, że takie żywice zalecane są do szpitali i pomieszczeń przemysłu spożywczego . jak widac nie należę do osób gruntownie badających temat, czasami postępuję spontanicznie albo podejmuję decyzję, bo coś akurat bardzo mi się podoba. od tak po prostu i jeszcze jedno pytanko jak długo to "schnęło" u was? po ok. 3 godzinach można już po niej chodzić, po 7 dniach nabiera pełnej wytrzymałości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 18.01.2008 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 malmuc zapraszam, przecież wiesz. sama przed twoim przyjazdem będę musiała wybrać się na seansik, coby mnie pan psycho na spotkanie przygotował. ale będę miała nerwy. jakby sama królowa miała wpaść na herbatkę no co Ty nie wygłupiaj sie słuchaj w nowej pracy nasłucham się gwary śląskiej, jak wpadne do Cię i polecę po Śląsku to padniesz jak długa malmuc dobrze, że ze mnie żadna góralka, jeszcze mogłybyśmy się nie dogadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 18.01.2008 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 http://img148.imageshack.us/img148/8231/polka1cy5.jpg http://img242.imageshack.us/img242/1061/polka2fy7.jpg http://img301.imageshack.us/img301/9764/polka3se0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts