Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

editta & kuba - zapraszamy do środka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hmmm najbardziej to ciemne drewno w lakierze bym chciała :lol: Ale widzialam tylko mocno usłojone heban lub zebrano. Teraz takie forniry są dostępne. Mi się podobają bardzo one ale nie wiem, czy nie zaduzo tego bedę mieć :roll: Z drugiej strony w kuchni nie ma drzwi (które mam hebanowe w pozostałej części domu) nie ma podłogi drewnianej a bedzie szary gres :roll: Może uszłoby w tłoku :roll:

dodam jeszcze, ze jakis czas temu weszłam z mezem do studia kuchennego, chcielismy zapytac o zawiasy.

Moj sobie usiadł z wrazenia po tym jak zobaczyl czarna kuchnie :-?

myslałam ze jak go walne to juz na dobre nie wstanie :evil:

jak dziadyga nie zobaczy czegos na zywo to nie da sobie nic powiedziec, a teraz po ptokach, kuchnie mamy :x

ja go kiedys udusze dziewczyny :wink:

Edytko przyjade kiedys do Ciebie, co?

wczesniej ustale jakies spotkania u psycholożki :o :lol:

lojalnie Cie uprzedzam, że moge sie dziwnie zachowywac w Twoim domu :oops:

Hmmm najbardziej to ciemne drewno w lakierze bym chciała :lol: Ale widzialam tylko mocno usłojone heban lub zebrano. Teraz takie forniry są dostępne. Mi się podobają bardzo one ale nie wiem, czy nie zaduzo tego bedę mieć :roll: Z drugiej strony w kuchni nie ma drzwi (które mam hebanowe w pozostałej części domu) nie ma podłogi drewnianej a bedzie szary gres :roll: Może uszłoby w tłoku :roll:

podobają mi się twoje argumenty, myślę, że może być ciekawie.

zależy ile mebli planujesz, myślisz, żeby dodać jeszcze inne fronty?

http://img129.imageshack.us/img129/4732/kuchniasb8.jpg

Mnie bardzo zaintrygowała ta pętla!! Czy to memento dla składających, że niby jak coś nie tego ... :wink:

A poważnie, bardzo mi się podoba!! Nie jestem miłośniczką nowoczesnego designe'u, preferuję te bardziej klasyczne, żeby nie powiedzieć wręcz angielskie ale odnoszę wrażenie, że Twoja będzie ciepła i miła, bez tej ogrmnej dawki laboratoryjności!

@editta

Witaj,

1. Galeria i dziennik budowy wspaniałe.

2. Jest tyle rzeczy o które chcę zapytać:-)

3. Zadziwiająco wiele zagadnień podobnie widzimy:-)

Życzę powodzenia, osiągnięcia zamierzonych celów, wszystkiego NAJ!

P.S. Jak ochłonę, popytam... o kilka rzeczy.... jak ochłonę:-) bo się naczytałem...

malmuc zapraszam, przecież wiesz.

sama przed twoim przyjazdem będę musiała wybrać się na seansik, coby mnie pan psycho na spotkanie przygotował. ale będę miała nerwy. jakby sama królowa miała wpaść na herbatkę :D :D :D

no co Ty nie wygłupiaj sie :lol:

słuchaj w nowej pracy nasłucham się gwary śląskiej, jak wpadne do Cię i polecę po Śląsku to padniesz jak długa :lol:

dziękuję za słowa pochwały :D :D :oops:

poprosiłam jednak o wycenę na blaty i boki. na prawdę żal było by eksperymentować z betonami, do tego nawet nie bardzo mamy czas aby wziąść się za prace na budowie :( :( :( a co dopiero testować wynalazki.

blat wybrałam ciemno szary, niejednolity, z dwoma odcieniami koloru. masa próbek, na prawdę trudno było się na coś konkretnego zdecydować.

ramę do wysokiej zabudowy po powrocie zamówi wojtek.

Mnie bardzo zaintrygowała ta pętla!! Czy to memento dla składających, że niby jak coś nie tego ... :wink:

:lol: :lol: :lol: :lol: raczej dla mnie, gdyby przyszło mi to samo na myśl, pewnie już dawno temu było by w użyciu :lol: :lol:

kuchnia jest, to chyba juz niedlugo przeprowadzka?

noooo proszę cię, nie wtykaj kija w mrowisko :lol: :lol: :lol: :lol:

editta jak jest z tą żywicą, bo mnie straszą, że to wydziela jakieś toksykalia

a już się przyzwyczaiłam do myśli że będę miała taką podłogę

sorki ale nie mam pojęcia. wydaje mi się to bzdurą :roll: :-? szczególnie, że takie żywice zalecane są do szpitali i pomieszczeń przemysłu spożywczego .

jak widac nie należę do osób gruntownie badających temat, czasami postępuję spontanicznie albo podejmuję decyzję, bo coś akurat bardzo mi się podoba. od tak po prostu :D :wink:

i jeszcze jedno pytanko jak długo to "schnęło" u was?

po ok. 3 godzinach można już po niej chodzić, po 7 dniach nabiera pełnej wytrzymałości

malmuc zapraszam, przecież wiesz.

sama przed twoim przyjazdem będę musiała wybrać się na seansik, coby mnie pan psycho na spotkanie przygotował. ale będę miała nerwy. jakby sama królowa miała wpaść na herbatkę :D :D :D

no co Ty nie wygłupiaj sie :lol:

słuchaj w nowej pracy nasłucham się gwary śląskiej, jak wpadne do Cię i polecę po Śląsku to padniesz jak długa :lol:

malmuc dobrze, że ze mnie żadna góralka, jeszcze mogłybyśmy się nie dogadać :lol: :lol: :wink: