mayland 04.02.2008 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Łeee taki syf to ja mam w salonie na samym środku ZObaczysz, niedługo posprzątamy i będziemy sobie te zdjecia oglądać z wielkim sentymentem i dumą, ze tak wiele osiągnęłyśmy Jednym słowem szafki bedą otwierane z biodra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 04.02.2008 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 coś mi dziś internet muli Łeee taki syf to ja mam w salonie na samym środku ZObaczysz, niedługo posprzątamy i będziemy sobie te zdjecia oglądać z wielkim sentymentem i dumą, ze tak wiele osiągnęłyśmy to prawda ja już dumom pawam, że tyle udało nam się biedakom osiągnąć Jednym słowem szafki bedą otwierane z biodra albo z kolanka, jeżeli ktoś chciałby poćwiczyć a kurz jest wszędzie, do tego w ogromnej ilości. nawet ściany będe musiała przed malowaniem przemywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abb4 04.02.2008 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 editta kuchnia super, granit czarny myslę że ładnie się dopasuje, tylko pamiętaj o zaimpregnowaniu. Moja znajoma kupiła czarny i jej nie doradzili żeby zaimpregnować. Jak myła naczynia i odkładała to te mokre plamy zostawały jeszcze jakieś 4 godziny. wyglądało paskudniechcialam Ci wkleic zdjecia. zalozylam nawet jakas galerie ale jais status ciagle nie do ogladania nie wiem czy cos się uda w tej kwesti. Jak chcesz wysle Ci na maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 04.02.2008 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 ach i och!ale pieknie ta kuchnia wspolgra z panelem na scianie i betonem na podlodze. Bajka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.02.2008 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 To nic, nie chcesz dac jesc to ja swoje zabiore ale i tak przyjade! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 05.02.2008 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 editta kuchnia super, granit czarny myslę że ładnie się dopasuje, tylko pamiętaj o zaimpregnowaniu. Moja znajoma kupiła czarny i jej nie doradzili żeby zaimpregnować. Jak myła naczynia i odkładała to te mokre plamy zostawały jeszcze jakieś 4 godziny . wyglądało paskudnie no właśnie a mi ostatnio ktoś szepnął, że granitu nie trzeba impregnować dobrze, że cię mam na pewno go zaimpregnuje chcialam Ci wkleic zdjecia. zalozylam nawet jakas galerie ale jais status ciagle nie do ogladania nie wiem czy cos się uda w tej kwesti. Jak chcesz wysle Ci na maila ja umieszczam zdjęcia tu http://www.imageshack.us a później na forum. a galerię mam tu http://www.myphotoalbum.com widzę, że dożo osób korzysta jeszcze z google oczywiście, że chcę maila użyj tego: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 05.02.2008 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 ach i och! ale pieknie ta kuchnia wspolgra z panelem na scianie i betonem na podlodze. Bajka! dzięki Irma a jak myślisz czarny granit czy szary laminat. pisałam na poprzedniej stronie jak ma blat wyglądać i jakie są moje rozterki. doradź proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 05.02.2008 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 To nic, nie chcesz dac jesc to ja swoje zabiore ale i tak przyjade! no nie Zeljko to dla twojego dobra i zdrowia. ty taka drobniutka jesteś, że 2 dni na mojej kuchni i penie by cię już nie było ale oczywiście zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 05.02.2008 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Irma post z 28 stycznia a i wyszło, że z granitem wyjdzie taniej. ten laminat (nie wiem jakiego słowa powinnam użyć) na bokach musi mieć listwę/pas maskujący. na aluminium już mnie nie stać (pięknie by wyglądało, ah) więc musiałabym zastosować szary naklejany pas. ni jak mi się to podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abb4 05.02.2008 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 może takhttp://www.muratordom.pl/galeria_budowa_i_remont.htm?akcja=pokaz_galerie&galeria=347widać coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 05.02.2008 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 ach i och! ale pieknie ta kuchnia wspolgra z panelem na scianie i betonem na podlodze. Bajka! dzięki Irma a jak myślisz czarny granit czy szary laminat. pisałam na poprzedniej stronie jak ma blat wyglądać i jakie są moje rozterki. doradź proszę nic nie pisalam bo sama nie wiem:) ja bym chyba glosowala na granit...albo jasny korian, albo drewno laminat to chyba jednak nie ta bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 05.02.2008 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 może tak http://www.muratordom.pl/galeria_budowa_i_remont.htm?akcja=pokaz_galerie&galeria=347 widać coś? piękne te bale na przedostatnim zdjęciu. wyobrażam sobie ile was to kosztuje czasu, pieniędzy i nerwów. remont takiego domu to nie lada wyzwanie (szczególnie finansowe). życzę powodzenia i trzymam kciukasy za pomyślne zakończenie. to będzie piękny i jedyny taki domek. a jak teraz wygląda środek? gdzie ten beton i kuchnia? wklejaj zdjęcia będę podpatrywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 05.02.2008 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 nic nie pisalam bo sama nie wiem:) ja bym chyba glosowala na granit...albo jasny korian, albo drewno laminat to chyba jednak nie ta bajka no to wszytko wiem dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 05.02.2008 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 tzn dzięki, utwierdziłaś mnie w przekonaniu, że jednak granit tak jakoś dwuznacznie zabrzmiało to powyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 05.02.2008 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 fakt, w pierwszej chwili pomyslalam, ze Ci tylko namieszalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
variuss 05.02.2008 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Fantastycznie! Co ja napiszę, jak już skończysz ! Chyba mi słów braknie! A tak nie na temat, fajne kinkiety znalazłam,( są rożne kolory drewna) i postanowiłam się podzielić tym odkryciem:http://www.pmlighting.pl/foto_duze/FD1_1113.jpg http://www.pmlighting.pl - dla fasolki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 05.02.2008 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Fantastycznie! Co ja napiszę, jak już skończysz ! Chyba mi słów braknie! A tak nie na temat, fajne kinkiety znalazłam,( są rożne kolory drewna) i postanowiłam się podzielić tym odkryciem: http://www.pmlighting.pl/foto_duze/FD1_1113.jpg no super to wygląda ale napisz jeszcze gdzie je znalazłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 05.02.2008 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 gdzie ja byłam od wczoraj brak mi słów Olu ja tez mam gdzies te lampy, jak se pzrypomne to dam znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 05.02.2008 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 variuss dzięki ty się pojawiasz i zaraz znikasz ciarki przechodzą, widmo jakieś czy co a lampa no fajna, bardzo fajna. mam do salonu te roboty ale ta też by się nadała dziewczyny lampa jest tu http://www.pmlighting.pl/?k=katalog&d=143&d1=195 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 05.02.2008 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 gdzie ja byłam od wczoraj brak mi słów kłaniam się, dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts