Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

editta & kuba - zapraszamy do środka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

coś mi dziś internet muli :x

Łeee taki syf to ja mam w salonie na samym środku :wink: ZObaczysz, niedługo posprzątamy i będziemy sobie te zdjecia oglądać z wielkim sentymentem i dumą, ze tak wiele osiągnęłyśmy :lol:

to prawda :roll: ja już dumom pawam, że tyle udało nam się biedakom osiągnąć :)

Jednym słowem szafki bedą otwierane z biodra :wink:

albo z kolanka, jeżeli ktoś chciałby poćwiczyć :lol:

a kurz jest wszędzie, do tego w ogromnej ilości. nawet ściany będe musiała przed malowaniem przemywać :(

editta kuchnia super, granit czarny myslę że ładnie się dopasuje, tylko pamiętaj o zaimpregnowaniu. Moja znajoma kupiła czarny i jej nie doradzili żeby zaimpregnować. Jak myła naczynia i odkładała to te mokre plamy zostawały jeszcze jakieś 4 godziny

. wyglądało paskudnie

chcialam Ci wkleic zdjecia. zalozylam nawet jakas galerie ale jais status ciagle nie do ogladania nie wiem czy cos się uda w tej kwesti. Jak chcesz wysle Ci na maila

editta kuchnia super, granit czarny myslę że ładnie się dopasuje, tylko pamiętaj o zaimpregnowaniu. Moja znajoma kupiła czarny i jej nie doradzili żeby zaimpregnować. Jak myła naczynia i odkładała to te mokre plamy zostawały jeszcze jakieś 4 godziny

. wyglądało paskudnie

no właśnie a mi ostatnio ktoś szepnął, że granitu nie trzeba impregnować :roll: :x

dobrze, że cię mam :wink: na pewno go zaimpregnuje

chcialam Ci wkleic zdjecia. zalozylam nawet jakas galerie ale jais status ciagle nie do ogladania nie wiem czy cos się uda w tej kwesti. Jak chcesz wysle Ci na maila

ja umieszczam zdjęcia tu http://www.imageshack.us a później na forum. a galerię mam tu http://www.myphotoalbum.com widzę, że dożo osób korzysta jeszcze z google

oczywiście, że chcę maila użyj tego: [email protected]

Irma post z 28 stycznia :wink:

a i wyszło, że z granitem wyjdzie taniej.

ten laminat (nie wiem jakiego słowa powinnam użyć) na bokach musi mieć listwę/pas maskujący. na aluminium już mnie nie stać (pięknie by wyglądało, ah) więc musiałabym zastosować szary naklejany pas. ni jak mi się to podoba

ach i och!

ale pieknie ta kuchnia wspolgra z panelem na scianie i betonem na podlodze. Bajka!

dzięki :D :D :D :wink:

Irma a jak myślisz czarny granit czy szary laminat. pisałam na poprzedniej stronie jak ma blat wyglądać i jakie są moje rozterki. doradź proszę

nic nie pisalam bo sama nie wiem:)

ja bym chyba glosowala na granit...albo jasny korian, albo drewno :lol: :-?

laminat to chyba jednak nie ta bajka

piękne te bale na przedostatnim zdjęciu. wyobrażam sobie ile was to kosztuje czasu, pieniędzy i nerwów. remont takiego domu to nie lada wyzwanie (szczególnie finansowe). życzę powodzenia i trzymam kciukasy za pomyślne zakończenie. to będzie piękny i jedyny taki domek.

a jak teraz wygląda środek? gdzie ten beton i kuchnia? :wink: wklejaj zdjęcia będę podpatrywać

Fantastycznie!

Co ja napiszę, jak już skończysz ! Chyba mi słów braknie!

A tak nie na temat, fajne kinkiety znalazłam,( są rożne kolory drewna) i postanowiłam się podzielić tym odkryciem:

http://www.pmlighting.pl/foto_duze/FD1_1113.jpg

no super to wygląda

ale napisz jeszcze gdzie je znalazłaś :D