editta 05.02.2008 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 fajna ofertę ma ten sklep. przynajmniej z niektórymi modelami się nie spotkałam, a widziałam już chyba trochę zapoznam się dogłębnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abb4 05.02.2008 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 EDitta dzięki. dodałam jeszcze dwa z wewnątrz ale nie są aktualne. Teraz kładziemy elewację bo poprawiła się pogoda:)) słuchaj robiłam próbki zywicą i mam pytanie co do Twojego betonu, czy Tobie nie ściemniał beton? bo mnie ładnie ciemnieje choć robi się nie wiedzieć czemu zielonkawy. Jak długo Ci ta masa schła? wszystko się do tego przykleja!!!!! cały kurz. generalnie chyba będę mieć podłogę z kurzu. U Ciebie na zdjęciach to już efekt końcowy? Bo łądnie wygląda, ale pisałas że to jeszcze nie to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.02.2008 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 A mi się u nich podobają te lampy przemysłowe Fajne widziałam w markecie, takie olbrzymie, podobne do tych do lamp wyładowczych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 05.02.2008 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Editto piękna ta kuchnia!!! Mam pytanko z czego są te czarne fronty? Najchętniej poprosiłabym namiary na tę firmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 05.02.2008 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 abb4 kurcze nie widzę tych zdjęć wiesz co ja nie robiłam prób, bo posadzka mi nie odpowiada. na pewno ciemniej, tzn. miałam przynajmniej taką nadzieję. żywica nadal zamknięta w pudełku. starałabym się uważać na kurz i inne takie paskudztwa, na pewno się przykleja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 05.02.2008 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Editto piękna ta kuchnia!!! Mam pytanko z czego są te czarne fronty? Najchętniej poprosiłabym namiary na tę firmę dzięki. to mdf lakier czrny połysk. a kuchnia z http://www.aalto.com.pl jeżeli chcesz coś u nich załatwić podaj się na mnie (możesz liczyć na inne względy) i rozmawiaj z tomkiem. tomasz czarnecki 502 295 503 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 06.02.2008 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 uuuuuuuuuu kupiłam płytki do łazienki uuuuuuuu hura decyzja szybka, bo większe doświadczenie ola la Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.02.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Jakie? Gdzie zdjecia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 06.02.2008 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 gratulki ! prosze o zdjęcie bo nie wiem czy nie cyganisz taki szantaż chyba zadziała co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 06.02.2008 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 z wrażenia nie zrobiłam nie, nie bo to zwykła płytka szara 30x60 + kilka czarnych. ma być surowo, jak dookoła. a do tego cena marzenie wredna jestem, że tak się chwalę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 06.02.2008 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 z wrażenia nie zrobiłam nie, nie bo to zwykła płytka szara 60x90 + kilka czarnych. ma być surowo, jak dookoła. a do tego cena marzenie wredna jestem, że tak się chwalę no jestes jestes wredna poslij mi kochana wszystkie namiary na te plyteczke, moze mi sie przydadzą wiesz sama do czego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abb4 07.02.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Editta męczę ten temat żywicy bo boję się efektu końcowego:))czyli to jest po prostu przeszlifowane u Ciebie? U mnie przy szlifowaniu zaczęły wypadać dziury i chyba nie będę szlifować. (szlifowali taką maszyną do lastriko)Mogłabyś mi napisać jak u Ciebie to wyglądało? mam kilka nierówności i w związku z tym boje się czy wyrównanie żywicą nie wyjdzie za drogo:(Zdjęcia już widać, elewacja częściowo położona, część parkietu również. Ja łazienkę zrobiłam burdelową czarno-różową a na dole odsłoniłam drewno i chcę dać jakieś wielkie zdjęcie w prysznicu:)) Co do żywicy w kuchni nie kładłaś jej pod szafki?Kuchnia śliczna, ja mam trójkę dzieciaków i u mnie wszystkie palce byłyby odbite:)) ale zdecydowałam się na czarny regał z MDF u na początek bo mnie ta Twoja kuchnia zainspirowała:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 08.02.2008 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 malmuc przykro mi nie pamiętam nazwy, dziś powinny dojechać. a płytki kupowaliśmy ostatnie z ostatnich , w salonie zostało tylko 55m2 tego wzoru, na dwóch rożnych magazynach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 08.02.2008 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Editta męczę ten temat żywicy bo boję się efektu końcowego:)) czyli to jest po prostu przeszlifowane u Ciebie? U mnie przy szlifowaniu zaczęły wypadać dziury i chyba nie będę szlifować. (szlifowali taką maszyną do lastriko) Mogłabyś mi napisać jak u Ciebie to wyglądało? mam kilka nierówności i w związku z tym boje się czy wyrównanie żywicą nie wyjdzie za drogo:( podłoga jest tylko wyszlifowana. nic się nie działo, żadne dziury, odpryski. po wyszlifowaniu powierzchnia zrobiła się gładziutka w dotyku. najpierw szlifowaliśmy zwykłą maszyną do parkietów, później maszyną z zakładanym okrągłym padem. gdyby nie te plamki, sama cykliniarka by wystarczyła. Zdjęcia już widać, elewacja częściowo położona, część parkietu również. Ja łazienkę zrobiłam burdelową czarno-różową a na dole odsłoniłam drewno i chcę dać jakieś wielkie zdjęcie w prysznicu:)) bardzo ciekawe pomysły. a jakie masz plany na belki od środka? pochwal się tą łazienką. Co do żywicy w kuchni nie kładłaś jej pod szafki? żywica będzie nakładana wałkiem, więc pod szafkami zamaluję. tylko 1-2 cienkie warstwy. tam gdzie nóżki zostanie niestety plama. facet od żywicy powiedział, że można malować warstwami. więc myślę, że później w czasie draki można domalować, ale kuchni i tak nie planuję zmieniać w najbliższym czasie tylko, że ja teraz nie wiem czy w końcu to będzie żywica czy inne dziwactwo. zapytam wojtka jak wróci, bo boję się, że coś mieszam Kuchnia śliczna, ja mam trójkę dzieciaków i u mnie wszystkie palce byłyby odbite:)) ale zdecydowałam się na czarny regał z MDF u na początek bo mnie ta Twoja kuchnia zainspirowała:)) ooo rany!!! moja malutka zasługa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 08.02.2008 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 dziś jeszcze jedna dostawa, się okazało przyjedzie ceramika do łazienek i łazienki ma już prawie w komplecie. jeszcze tylko lustra, szyba i drewniane półeczki. i jeszcze tylko............. posklejać to do kupy. tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abb4 08.02.2008 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Aha, czyli Ty szlifowałaś jedną z tych mas samopoziomujących a nie zwykła wylewkę? Bo na tych zdjęciach widac że oni tam coś dziwnego wylewają. Ja po prostu pokrywam ten beton i zobaczę najwyzej będę przeklinać. U mnie ta warstwa będzie jakieś 0.3 0.5 cm, a u Cuibie zatem chyba żywica ale w formie lakieru?Balze zostawiam takie jak są Łazienką się pochwalę jak dojadę na budowę z aparatem lepszym niż ten w telefonie:)) miłego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 08.02.2008 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Aha, czyli Ty szlifowałaś jedną z tych mas samopoziomujących a nie zwykła wylewkę? no tak Ja po prostu pokrywam ten beton i zobaczę najwyzej będę przeklinać. trzymam kciuki. wyjdzie świetnie U mnie ta warstwa będzie jakieś 0.3 0.5 cm, a u Cuibie zatem chyba żywica ale w formie lakieru? no może. więcej wiesz ode mnie Balze zostawiam takie jak są Łazienką się pochwalę jak dojadę na budowę z aparatem lepszym niż ten w telefonie:)) mam nadzieję, że w weekendzik się uda czekam na zdjęcia miłego weekendu i nawzajem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 08.02.2008 16:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 przyjechała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.02.2008 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Co przyjechało? Płytki? Z moje wizji łazienki nic nie wyszło więc poszliśmy na łatwiznę i walimy gres równo po całości. Wstawki z aluminium tylko bedą i jedna ściana w innych płytkach, jakby oderwanych od rzeczywistości. Dużo luster dam i moze nie bedzie mnie odrzucało wchodzenie do tej łazienki Narazie jest.... beznadziejnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 08.02.2008 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 ceramika, a płytki jadą mayland dlaczego nie wyszło? będzie dobrze, jak z resztą poradzisz sobie wyśmienicie. na górną łazienkę mam koncepcję, powiem skromną. dolne wc chciałabym zrobić bardziej dekoracyjne ale nie bardzo jeszcze wiem jak myślałam właśnie aby dać więcej luster, bo oto takie malusieńkie i ślepe. chciałabym też czarne, ciemne płytki, hmm nie wiem czy to dobry pomysł pomyślę jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts