editta 02.01.2007 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 kochane kobitki dziękuję za życzenia!!!! ps. decyzja zapadła na święta wielkanocne powinnam być już w domu a po zacznie się wykańczanie. już nie mogę się doczekać. ale będzie się działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 02.01.2007 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 kochane kobitki dziękuję za życzenia!!!! ps. decyzja zapadła na święta wielkanocne powinnam być już w domu a po zacznie się wykańczanie. już nie mogę się doczekać. ale będzie się działo Serio ??? Ale się cieszę . Tylko żebyś się nie rozmyśliła . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 02.01.2007 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 już od dawna siedzę tu jak na szpilkach więc ja będę twarda ale z moim ukochanym nic nie wiadomo kwiecień 2007 i tej wersji będę się trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orzeszek 12.01.2007 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 dzień dobry, editta wchodzę i oczom nie wierzę - ściany surowe, nieotynkowane, a pomieszczenia JUŻ takie przestronne! Te okna robią cuda z przestrzenią jk69 - odkurzacz centralny (bez jednostki centralnej) wracaj, wykańczaj, wypowiadaj się na temat tego wynalazku Bo mnie on bardzo intryguje i ciekawi, czy rzeczywiście to to takie fajne Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 12.01.2007 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 patrząc na godzinę twojego postu to raczej dobry wieczór witam cię w moich skromnych progach. wracam, wracam, nie mogę się doczekać. jeżeli chodzi o oc to tutaj chyba znajdziesz sporo opinii (nie wiem bo sama nie czytałam ) http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=32703&highlight= http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=43845&highlight=odkurzacz+centralny znajdziesz jeszce tego masę na forum. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orzeszek 12.01.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 jestem w trakcie lektury owych również. Ale interesuje mnie każda opinia Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 29.01.2007 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 znalazlem wasze zdjęcia..kto wam robił okna? godny polecenia? jesteście z nich zadowoleni? drewniane rozumiem?drogo wyszło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 29.01.2007 16:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 szczepek wiadomość wysłałam na priva pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
go-go 30.01.2007 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 WItam.Tez budujemy na odleglosc.Narazie mamy stan zero ale od marca lecimy dalej a pracami.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 31.01.2007 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 go-go powodzenia, nie jest to łatwe zadanie. my powinniśmy zacząć w kwietniu. powtórzę się już któryś raz z kolei ale... już nie mogę siedzieć spokojnie na stołeczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 22.02.2007 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 W kwietniu? to juz niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 26.02.2007 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 W kwietniu? to juz niedługo już już prawie w domu Editko a jak tam u Ciebie ? Jeszcze jestes gdzies tam daleko? no i jak domek sie ma, czy jest cos nowego? pozwoliłam sobie przenieść twoją wypowiedź do mojego wątku a sprawy mają się tak: wylot 27 marzec godz. 16.20 , melduje się w domu ok. 21.00 (doliczam opóźnienie bo jeszce się bez niego nie obeszło ) i wielka impreza mój luby zostaje dłużej, jakieś 2-3 tyg. (bez większej dla mnie niespodzianki oczywiście). domek musi więc poczekać do jego przyjazdu, bo większość prac będzie wykonywał sam. do nowości mogę dodać: - wizja wnętrz domu i wyposażenia mniej więcej zakończona (gorzej gdy zacznę chodzić po sklepach żeby zapoznać się szerzej z ofertą i porównać towar z netu z realem) - budżet prawie na styk więc może okazać się, że kredyt będzie potrzebny - i największe zaskoczenie - potrzebny tir bo bus nie pomieści naszych gratów (a to tylko 3 lata poza domem) - no i dziś dostarczyli mi lampę będzie w salonie. o taką tylko na czarnym marmurze http://www.dwr.com/images/zoom/zm_0214_7.jpg przeprowadzka nie jest jednak taka prosta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.02.2007 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 O Editko to juz nie dlugo. Mam nadzieje, ze doczekam sie tutaj Twoich wnetrz. trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 27.02.2007 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 NIEEEEEEEEE Bedziesz miała taka lampe !!!!!!!! Ja tez chce Wracasz 27-go marca? A u mnie tez wtedy bedzie imprezka taka z balonikami i czapeczkami na glowie, wiesz taka urodzinowa dla dwulatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 27.02.2007 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 NIEEEEEEEEE Bedziesz miała taka lampe !!!!!!!! Ja tez chce Wracasz 27-go marca? A u mnie tez wtedy bedzie imprezka taka z balonikami i czapeczkami na glowie, wiesz taka urodzinowa dla dwulatka super ja przegapiłam urodziny chrześnicy pierwsze, drugie i trzecie ale na następnych już będę co do lampy coś w podobnym stylu znajdziesz tu http://www.lampyesklep.pl/index.php?vMenu=2&vMenuItem=0&vSubPage=10057&vItemDB=itemdb&vFiltrDB=575 http://www.meble.vox.pl/artykuly-dekoracyjne/--lampy--/pokaz/lampa-stojaca-chloe-na-marmurowej-podstawie-pfl1157a-453.html http://www.boconcept.pl/default.aspx?id=63357&ImageID=3041 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 27.02.2007 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Dzieki Editta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
go-go 27.02.2007 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Czesto tu zagladam do Ciebie i czekam z niecierpliwoscia na wnetrza Waszego domku bo bardzo mi sie podoba.Tak jak Wy budujemy na odleglosc.Piszesz ze wracacie po 3 latach? To dosyc dlugo! Wiec podekscytowanie ogromne.A mialas takie mysli zeby zostac i tam kupic domek?Bardzo Wam zazdroszcze ze Wy juz na takim etapie ze bedziecie wykanczac i szykowa sie do wprowadzki.Przed nami dopiero stan surowy bryyy A posiedzimy jeszcze troszke zeby zarobic na to wykanczanie:)Pozdrawiam serdecznie i bede tu czestym gosciem:)Lampa super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 28.02.2007 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Czesto tu zagladam do Ciebie i czekam z niecierpliwoscia na wnetrza Waszego domku bo bardzo mi sie podoba. dziękuję bardzo, cieszę się jak małe dziecko z każdym nowym komplementem Tak jak Wy budujemy na odleglosc. Piszesz ze wracacie po 3 latach? To dosyc dlugo! Wiec podekscytowanie ogromne.A mialas takie mysli zeby zostac i tam kupic domek? emocje są różne od wielkiej radości do lęku. jak to będzie znów żyć w polskich realiach szczególnie trudno sobie wyobrazić powrót gdy człowiek przyzwyczaił się do innego standardu życia. więc pewnie, zastanawialiśmy się nad taką możliwością: sprzedażą domu w polsce i kupnem jakiejś kawalerki. tęsknota za bliskimi bierze jednak wszystko. wracamy!!! Bardzo Wam zazdroszcze ze Wy juz na takim etapie ze bedziecie wykanczac i szykowa sie do wprowadzki.Przed nami dopiero stan surowy bryyy A posiedzimy jeszcze troszke zeby zarobic na to wykanczanie:) Pozdrawiam serdecznie i bede tu czestym gosciem:) gdyby nie wyjazd pewnie byśmy już mieszkali ale za to... obeszliśmy się bez kredytu i zafundowaliśmy sobie sporo cielesnych i duchowych rozkoszy życzę powodzenia w nowej rzeczywistości, w budowaniu, uczciwych, szczerych i ciężko pracujących wykonawców nawet się nie zorientujesz kiedy ten czas przeleci Lampa super! dzięki raz jeszcze i zapraszam na ponowne wizyty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jk69 28.02.2007 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Hej, robię dziś mały spacerek po ulubionych dziennikach, i nie mogłam ominąć Twojej pięknej "chałupy"! I - wcześniej nie zauważyłam - widzę belki stropowe z drewna na sufitach. Jaki masz pomysł na nie - będę odkryte? A co z sufitem - deski, GK? I baaaaardzo zazdroszczę wejścia - wielkie okna, dużo przestrzeni i światła! To jest to! Ja mam taki "normalny" wiatrołap i szczerze mówiąc zaczynam się zastanawiać czy go wogóle oddzielać drzwiami od holu... Pozdarwiam serdecznie i cieszę się Twojego powrotu do Polski - to się będzie działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SYLWKA 08.03.2007 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Editta, zastanawiam sie nad oferta firmy, ktora robila dla Was okna. I mam zgryz...Powiedz prosze w wolnej chwili, dlaczego zdecydowaliscie sie na drewniane okna a nie z pcv? Co w przyszlosci z takimi oknami (konserwacja, jakies inne komplikacje?) Pozdrawiam wiosennie,sylwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts