Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

editta & kuba - zapraszamy do środka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

kochane kobitki dziękuję za życzenia!!!!

ps. decyzja zapadła na święta wielkanocne powinnam być już w domu a po zacznie się wykańczanie. już nie mogę się doczekać. ale będzie się działo :wink:

Serio :D :D :D ???

Ale się cieszę :D . Tylko żebyś się nie rozmyśliła :wink: .

• 2 weeks później...

dzień dobry, editta wchodzę i oczom nie wierzę - ściany surowe, nieotynkowane, a pomieszczenia JUŻ takie przestronne! Te okna robią cuda z przestrzenią :D

jk69

- odkurzacz centralny (bez jednostki centralnej)

wracaj, wykańczaj, wypowiadaj się na temat tego wynalazku ;) Bo mnie on bardzo intryguje i ciekawi, czy rzeczywiście to to takie fajne :p

Pozdrawiam

patrząc na godzinę twojego postu to raczej dobry wieczór :wink: witam cię w moich skromnych progach. wracam, wracam, nie mogę się doczekać.

jeżeli chodzi o oc to tutaj chyba znajdziesz sporo opinii (nie wiem bo sama nie czytałam :oops: )

http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=32703&highlight=

http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=43845&highlight=odkurzacz+centralny

znajdziesz jeszce tego masę na forum.

pozdrawiam :wink:

• 3 weeks później...
  • 3 weeks później...
W kwietniu?

to juz niedługo :D

już już prawie w domu :lol: :lol: :lol:

Editko a jak tam u Ciebie ? Jeszcze jestes gdzies tam daleko? no i jak domek sie ma, czy jest cos nowego?

pozwoliłam sobie przenieść twoją wypowiedź do mojego wątku :wink:

a sprawy mają się tak: wylot 27 marzec godz. 16.20 :D, melduje się w domu ok. 21.00 (doliczam opóźnienie bo jeszce się bez niego nie obeszło :x ) i wielka impreza :wink: :wink: :wink:

mój luby zostaje dłużej, jakieś 2-3 tyg. (bez większej dla mnie niespodzianki oczywiście). domek musi więc poczekać do jego przyjazdu, bo większość prac będzie wykonywał sam.

do nowości mogę dodać:

- wizja wnętrz domu i wyposażenia mniej więcej zakończona (gorzej gdy zacznę chodzić po sklepach żeby zapoznać się szerzej z ofertą i porównać towar z netu z realem)

- budżet prawie na styk więc może okazać się, że kredyt będzie potrzebny

- i największe zaskoczenie - potrzebny tir bo bus nie pomieści naszych gratów (a to tylko 3 lata poza domem) :lol: :lol: :lol:

- no i dziś dostarczyli mi lampę :wink: :wink: :wink: będzie w salonie. o taką tylko na czarnym marmurze

http://www.dwr.com/images/zoom/zm_0214_7.jpg

przeprowadzka nie jest jednak taka prosta :roll:

NIEEEEEEEEE :o

Bedziesz miała taka lampe !!!!!!!!

Ja tez chce :cry:

Wracasz 27-go marca?

A u mnie tez wtedy bedzie imprezka :lol:

taka z balonikami i czapeczkami na glowie, wiesz taka urodzinowa dla dwulatka :lol: :lol: :lol:

super ja przegapiłam urodziny chrześnicy pierwsze, drugie i trzecie ale na następnych już będę :D :D :D

co do lampy coś w podobnym stylu znajdziesz tu :wink:

http://www.lampyesklep.pl/index.php?vMenu=2&vMenuItem=0&vSubPage=10057&vItemDB=itemdb&vFiltrDB=575

http://www.meble.vox.pl/artykuly-dekoracyjne/--lampy--/pokaz/lampa-stojaca-chloe-na-marmurowej-podstawie-pfl1157a-453.html

http://www.boconcept.pl/default.aspx?id=63357&ImageID=3041

Czesto tu zagladam do Ciebie i czekam z niecierpliwoscia na wnetrza Waszego domku bo bardzo mi sie podoba.Tak jak Wy budujemy na odleglosc.Piszesz ze wracacie po 3 latach? To dosyc dlugo! Wiec podekscytowanie ogromne.A mialas takie mysli zeby zostac i tam kupic domek?

Bardzo Wam zazdroszcze ze Wy juz na takim etapie ze bedziecie wykanczac i szykowa sie do wprowadzki.Przed nami dopiero stan surowy bryyy A posiedzimy jeszcze troszke zeby zarobic na to wykanczanie:)

Pozdrawiam serdecznie i bede tu czestym gosciem:)

Lampa super!

Czesto tu zagladam do Ciebie i czekam z niecierpliwoscia na wnetrza Waszego domku bo bardzo mi sie podoba.

dziękuję bardzo, cieszę się jak małe dziecko z każdym nowym komplementem :wink:

Tak jak Wy budujemy na odleglosc. Piszesz ze wracacie po 3 latach? To dosyc dlugo! Wiec podekscytowanie ogromne.A mialas takie mysli zeby zostac i tam kupic domek?

emocje są różne od wielkiej radości do lęku. jak to będzie znów żyć w polskich realiach :-? szczególnie trudno sobie wyobrazić powrót gdy człowiek przyzwyczaił się do innego standardu życia. więc pewnie, zastanawialiśmy się nad taką możliwością: sprzedażą domu w polsce i kupnem jakiejś kawalerki. tęsknota za bliskimi bierze jednak wszystko. wracamy!!!

Bardzo Wam zazdroszcze ze Wy juz na takim etapie ze bedziecie wykanczac i szykowa sie do wprowadzki.Przed nami dopiero stan surowy bryyy A posiedzimy jeszcze troszke zeby zarobic na to wykanczanie:)

Pozdrawiam serdecznie i bede tu czestym gosciem:)

gdyby nie wyjazd pewnie byśmy już mieszkali ale za to... obeszliśmy się bez kredytu i zafundowaliśmy sobie sporo cielesnych i duchowych rozkoszy :lol: :lol: :lol:

życzę powodzenia w nowej rzeczywistości, w budowaniu, uczciwych, szczerych i ciężko pracujących wykonawców :wink: nawet się nie zorientujesz kiedy ten czas przeleci

Lampa super!

dzięki raz jeszcze i zapraszam na ponowne wizyty

Hej,

robię dziś mały spacerek po ulubionych dziennikach, i nie mogłam ominąć Twojej pięknej "chałupy"!

I - wcześniej nie zauważyłam :oops: - widzę belki stropowe z drewna na sufitach.

Jaki masz pomysł na nie - będę odkryte? A co z sufitem - deski, GK?

I baaaaardzo zazdroszczę wejścia - wielkie okna, dużo przestrzeni i światła! To jest to! Ja mam taki "normalny" wiatrołap i szczerze mówiąc zaczynam się zastanawiać czy go wogóle oddzielać drzwiami od holu...

Pozdarwiam serdecznie i cieszę się Twojego powrotu do Polski - to się będzie działo :wink: