editta 18.04.2008 15:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 hehehehe właśnie odebrałam lampy przesyłka tylko 65,00 można powiedzieć, że jestem do przodu o 637,00 nieźle minie chciał gościu naciągnąć ale kiedy ja sobie je powieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.04.2008 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Powiesisz, powiesisz, szybciej niz Ci sie wydaje.... buziaki edittko od nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 18.04.2008 15:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 dziękuję Zeljko kochana. obyś miała rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.04.2008 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 hehehehe właśnie odebrałam lampy przesyłka tylko 65,00 można powiedzieć, że jestem do przodu o 637,00 nieźle minie chciał gościu naciągnąć ale kiedy ja sobie je powieszę To pokaz te lampy, bo juz sie pogubilam ktore to cuda, a mowilas, ze ze strony voxu zniknely. I tak juz za pozno, zeby Ci je podkupic, wiec mozesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.04.2008 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 Pokaż te lampy Mi brakuje jeszcze do sypialni, salonu i kuchni No i łazienki na górze Może mnie zainspirują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 25.04.2008 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Editta nie mów, ze nic nie przybyło jaks płytka sie chyba przykleila co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 25.04.2008 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 editta masz już zakupiona lodówkę? pytam, bo przegladałam najnowszy katalog Boscha i mają lodówke idealną do Twojej kuchni - czarny lakier - cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 14.05.2008 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Czesc Edytko:)co słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 30.05.2008 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Hmmmm nie za długo ta cisza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 31.05.2008 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 No wlasnie, gdzie zdjecia? Ediitko usciski od nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 31.05.2008 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 Edytko, nie zapomnieliśmy o Was Pochwal się..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 04.06.2008 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 hej hej długo mnie nie było (ciężko było odnaleźć moje wypocinki) choć przyznam się, że czasem rzuciłam szybko okiem co tam u was w skrócie: - łazienka ma płytki juppi nawet zafugowane i ..... tyle trwało to wieki ale są - bardzo jesteśmy zajęci, stąd moja nieobecność. realizuję swoje marzenie... + obowiązki rodzinne i jest jak jest ale jest dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 04.06.2008 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 hej hej realizuję swoje marzenie... + obowiązki rodzinne i jest jak jest ale jest dobrze mam zgadywać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.06.2008 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 A gdzie zdjecia??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 04.06.2008 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 hej hej realizuję swoje marzenie... + obowiązki rodzinne i jest jak jest ale jest dobrze mam zgadywać ? a o czy myślisz marzeniach czy obowiązkach obowiązki mogły by się zmienić ale.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 04.06.2008 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 A gdzie zdjecia??? będą jak jakoś to ogarniemy czyli kiedy a obecnie jestem u barta, w domu komputer mi coś znów szwankuje. pewnie znowu mam wirusy powiem tylko, że prysznic bezbrodzikowy wyszedł super, a reszta jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.06.2008 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 No to czekam na fotki szczegolnie ten prysznic mnie interesuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 04.06.2008 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 ahhh dostałam od kogoś maila na temat podłogi zanim zdążyłam odpowiedzieć, znikł z mojej skrzynki przepraszam za brak odpowiedzi, to nie była ignorancja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.06.2008 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 ahhh dostałam od kogoś maila na temat podłogi zanim zdążyłam odpowiedzieć, znikł z mojej skrzynki przepraszam za brak odpowiedzi, to nie była ignorancja Hej. Milo Cie widziec po przerwie! Nie wiem, czy zagladalas tez do mojego dziennika, ale w piatek jade na szkolenie w sprawie podlogi do siedziby Ardexu. Moze jeszcze zostane ekspertem od betonowych podlog? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 04.06.2008 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 ahhh dostałam od kogoś maila na temat podłogi zanim zdążyłam odpowiedzieć, znikł z mojej skrzynki przepraszam za brak odpowiedzi, to nie była ignorancja Hej. Milo Cie widziec po przerwie! Nie wiem, czy zagladalas tez do mojego dziennika, ale w piatek jade na szkolenie w sprawie podlogi do siedziby Ardexu. Moze jeszcze zostane ekspertem od betonowych podlog? hej jeszcze do ciebie nie zajrzałam no wojtek z chłopakami był kiedyś u nich na szkoleniu, nawet mam próbki w domu hmm tyle więcej się nie interesowałam, po co na zapas się denerwować a wojtek był ogólnie zadowolony z ich chemii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts