editta 04.06.2008 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 no dobrze kilka fotek. łazienka po fugowaniu, brak silikonu, wanna i bateria włożona na sucho, fugi i płytki nie doczyszczone jeszcze. stan z przed ok. dwóch tygodni i na dziś dzień aktualny http://img161.imageshack.us/img161/1478/lazienka1bl2.jpg http://img161.imageshack.us/img161/5638/lazienka2gv5.jpg http://img71.imageshack.us/img71/2184/lazienka5wi9.jpg http://img161.imageshack.us/img161/4281/lazienka3om3.jpg http://img71.imageshack.us/img71/6187/lazienka7lu7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.06.2008 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Czy ten syfon jest z aco?? Wyglada super, pierwszy raz widze tak zrobiony brodzik, na ogol sa kafle ciete w trojkaty ze wzgledu na syfon w srodku. Tak mi sie zdecydowanie bardziej podoba Jakie to kafle?? Bo w moich ulubionych szarosciach Tylko troche boje sie czy nie beda sie bardzo brudzic te kafle na podlodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 04.06.2008 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 o dzięki, cieszę się bardzo. tak, odpływ to aco. kafle to graffio grau z nord ceram i są świetne w utrzymaniu. przed fugowaniem myłam dokładnie i byłam w szoku ile było na nich syfu. pierwsze o czym pomyślałam to właśnie wow jakie praktyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.06.2008 01:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 ahhh dostałam od kogoś maila na temat podłogi zanim zdążyłam odpowiedzieć, znikł z mojej skrzynki przepraszam za brak odpowiedzi, to nie była ignorancja Hej. Milo Cie widziec po przerwie! Nie wiem, czy zagladalas tez do mojego dziennika, ale w piatek jade na szkolenie w sprawie podlogi do siedziby Ardexu. Moze jeszcze zostane ekspertem od betonowych podlog? hej jeszcze do ciebie nie zajrzałam no wojtek z chłopakami był kiedyś u nich na szkoleniu, nawet mam próbki w domu hmm tyle więcej się nie interesowałam, po co na zapas się denerwować a wojtek był ogólnie zadowolony z ich chemii Dzisiaj byl u mnie facet z niejakiej firmy moderno i ma oddzwonic, czy moglby u mnie zrobic ten beton, czy nie... Wreszcie jakis rozsadny gosc, ale nie wiem, czy beda chcieli zrobic 55 m2... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 05.06.2008 05:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 malgos2 trzymam kciuki za dobry telefon może w końcu ktoś rozwali temat tej podłogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.06.2008 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 editta bardzo sie ciesze ze sa takie fajowe a mozesz zdradzic w jakiej cenie te kafle, bo nie wiem czy szukac czy odpuscic I gdzie je kupowalas?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 05.06.2008 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 http://hazym.com.pl/producenci.php?op=44&str=10 my kupowaliśmy ostatnie m2 więc płaciliśmy mniej kupowaliśmy w krakowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.06.2008 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Dzieki bardzo za link. A gdzie w Krakowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 05.06.2008 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 boz 2 czy bomar zawsze mi się myli boz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.06.2008 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Dzieki wielkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 05.06.2008 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 te płytki u Ciebie wyglądją jakoś bardziej porządnie niż w sklepie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 06.06.2008 03:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 te płytki u Ciebie wyglądją jakoś bardziej porządnie niż w sklepie... dlaczego sądzisz, że w sklepie wyglądają nieciekawie mi wpadły w oko widziałam twoje płytki, bardzo ładne. gdzie pójdą? markoto powinnam dodać, że to bardzo twardy gres. bez porządnego (porządnego) diamentu nie potnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 06.06.2008 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Te Twoje w sklepie wyglądały fajnie, ale u Ciebie super.Moj gres idzie na dół, do jadalni, kuchni itd. Tam gdzie podłogówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.06.2008 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Mam nadzieje ze kafelkarz da rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 06.06.2008 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 wow! są zdjecia ! no wiec znow zal mi serce sciska przed chwilą i Irmy widzialam piekne plytki, a teraz u Ciebie, a na dodatek kolezanka tez zrobila sobie szarą łazienke łeeeeeeeeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woland1980 07.06.2008 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 Hej,Nadal bacznie obserwuję wasz domek, a ponieważ u mnie już prace ruszyły - i oczywiście pojawiają się zmiany - mam pytanie. Kto wam wykonywał ten dach? Najbardziej popularny jest RHEINZINK jeśli chodzi o Rąbek Stojący... czy mógłbym poprosić o max info dotyczące tego dachu, plusy minusy, przygody z wykonawcą itp - aha koszta? Oczywiście może być na PW. Pozdrawiam i gratuluję wspaniałego dachu! http://album.astral.pl/album/fotos/4725/54/4412/11.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 07.06.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 Pięknie jak zwykle zresztą!!!Tak mi się podoba Wasza podłoga!!!Pozdrawaiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 08.06.2008 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Juz od jakiegos czasu "sledze" (tajniakiem ;P) wasze prace i musze powiedziec : no,no!!super!! Prace widze,ze ida do przodu.Jako,ze ostatnimi czasy doszły zdjecia łazienki chciałam zapytac jaka macie wanne w szarej łazience?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 09.06.2008 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 woland1980 wysłałam wiadomość na priva. proszę cię sprawdź, bo coś mi się wydaje, że mogła nie dojść. INWESTORKA71 dzięki A$IA muszę powiedzieć, że prace raczej stoją w miejscu wanna to roca vythos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woland1980 09.06.2008 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 nio fakt, nie doszła!a ja tu czekam:-) i czekam:-) KOCHAM WASZ DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAACH! - wiem perwersja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts