editta 09.06.2008 15:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 nio fakt, nie doszła! a ja tu czekam:-) i czekam:-) KOCHAM WASZ DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAACH! - wiem perwersja. znaczy, że się podoba... ależ się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abb4 10.06.2008 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Editta super ta łazienka u mnie juz prawie koniec przynajmniej w srodku pomimo ze wykonawca zostawil mnie w trakcie bo juz mu sie nie oplacalo robic i sobie poszedl Dramat, ale cóż ludzie są różni, a ja głupia zapłaciłam mu wszystko co chciał dodatkowo przed jego odejsciem ale jakos sobie radze. wczoraj skonczyli montowac kuchnie i zostala mi tylko szyba w prysznicu na dole, czekam bo trudno znaleźć hatrowaną szer. na 120 ale wczoraj się udało (ale za 600 zł( ) odpływ masz super, chociaz one są cholernie drogie podloga latwa do utrzymania i miej sie juz swieci jeszcze kilka detali i koniec nawet zaslony juz mam:)) trzymam kciuki zebys szybko skonczyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aszka 10.06.2008 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 pięknie jak dla mnie... i te cudne szarości,które się nie nudzą i tolerują w zasadzie każdy wprowadzony kolor. pozdrawiam i czekam na resztę "coby" oczy nacieszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 11.06.2008 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 abb4 cieszę się, że kończysz TĄ walkę i ogromnie zaaaazdrosssszczę z tym wykonawcą to straszna lipa, jak dla mnie to jak zwykłe wyłudzanie. i jak on może spać spokojnie też muszę zamówić szybę do prysznica, nawet chyba 120 -tka mi potrzebna. przydało by się w końcu trochę podciągnąć temat budowy. gdzie ją zamawiasz, coś lokalnego??? proszę o zdjęcia kuchni i łazienki, i podłogi, i wszystkiego o czym nie wiem.... podłoga się sprawdza muszę się przyznać, z diabelski uśmieszkiem na twarzy, że bardzo, bardzo dobrze wpłynie twoja opinia na moje argumenty i lekkie zuchwalstwo co do grona sceptyków i krytyków nawet zauważyłam ostatnio, iż coraz bardziej przekonuje się do mojej i nie wiem czy będę coś kombinować, czy przypadkiem zgodnie z pierwszym planem, nie potraktuję jej już tylko żywicą zobaczę jak uda mi się odgrzebać ją z wszechobecnego i zalegającego kurzu trzymaj kciuki, trzymaj, dziękuję. choć nie wiem czy nawet odrobinkę łatwiej było by gdyby i całe miasto trzymało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 11.06.2008 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Aszka bardzo dziękuję. właśnie dokładnie tak myślę. dobrze jest mieć neutrale tło, pole popisu i możliwość zmiany. szary, biel świetnie się ku temu nadaje. tak sądzę przynajmniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.06.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Zajrzyj do komentarzy Irmy. Jest tam dla Ciebie betonik na samym końcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 11.06.2008 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Zajrzyj do komentarzy Irmy. Jest tam dla Ciebie betonik na samym końcu no lecę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 12.06.2008 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 cichutko jutro zamierzam zaimpregnować fugi, SAMA!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.06.2008 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Dasz radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.06.2008 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 podłoga się sprawdza muszę się przyznać, z diabelski uśmieszkiem na twarzy, że bardzo, bardzo dobrze wpłynie twoja opinia na moje argumenty i lekkie zuchwalstwo co do grona sceptyków i krytyków nawet zauważyłam ostatnio, iż coraz bardziej przekonuje się do mojej i nie wiem czy będę coś kombinować, czy przypadkiem zgodnie z pierwszym planem, nie potraktuję jej już tylko żywicą zobaczę jak uda mi się odgrzebać ją z wszechobecnego i zalegającego kurzu Editta, z tego co ja sie dowiedzialam o posadzkach, to jesli Ci chodzi o niepylenie, mozna ja potraktowac olejem mineralnym, albo zywica, tylko zywica jest drozsza, bo zeby uzyskac mat, trzeba pociagnac ja dwa razy polyskiem i raz matem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 23.06.2008 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 malgos2 nieźle opanowałaś temat widzę piękny abb4 stworzyła klimat i podłoga prezentuje się supernaście!!!! mam pytanie co zrobić, żeby fuga nie piła wody mam szarą fugę i wkurza mnie jak ciemnieje pod wpływem wody myślałam, że impregnacja coś pomoże ale... chyba nie ma żadnej różnicy. może przelecieć ją jeszcze raz tym środkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 25.06.2008 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 prosimy o więcej zdjęć Bo jest na co popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 07.07.2008 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 znów w piekielnych czeluściach ale co się dziwić nie zasłużyliśmy sobie na nic innego prosimy o więcej zdjęć Bo jest na co popatrzeć to tak na serio ale dziękuje nowych niestety brak, a stare to już takie seeee ymmm nudne cały czas pamiętam o was, jak tylko zmienię cokolwiek zdam pełną relację pytanie tylko: będziecie tu jeszcze??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.07.2008 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 BEDZIEMY!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.07.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 A niby gdzie mamy być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 07.07.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 mnie nie będzie chyba, że w domu wariatów mają internet,bo zwariować można z tą budową... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 07.07.2008 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 myślałam może, że już na emeryturze, z wnukami na codziennych rutynach wariatkowo nie przeszło mi przez myśl, szczerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 08.07.2008 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 no a niby czemu mnie tak mało na forum ?! nie często dają przepustki z wariatkowa pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.07.2008 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 cały czas pamiętam o was, jak tylko zmienię cokolwiek zdam pełną relację pytanie tylko: będziecie tu jeszcze??? zawsze łazienka bosko się zapowiada, nie męcz nas za długo brakiem zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SZANTI. 09.07.2008 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 ZA MAŁO ZDJĘĆ!!!!! editto miej litość daj popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts