Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

editta & kuba - zapraszamy do środka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Editta super ta łazienka

u mnie juz prawie koniec przynajmniej w srodku pomimo ze wykonawca zostawil mnie w trakcie bo juz mu sie nie oplacalo robic i sobie poszedl Dramat, ale cóż ludzie są różni, a ja głupia zapłaciłam mu wszystko co chciał dodatkowo przed jego odejsciem

ale jakos sobie radze. wczoraj skonczyli montowac kuchnie i zostala mi tylko szyba w prysznicu na dole, czekam bo trudno znaleźć hatrowaną szer. na 120 ale wczoraj się udało (ale za 600 zł:(( )

odpływ masz super, chociaz one są cholernie drogie

podloga latwa do utrzymania i miej sie juz swieci jeszcze kilka detali i koniec

nawet zaslony juz mam:))

trzymam kciuki zebys szybko skonczyla

abb4 cieszę się, że kończysz TĄ walkę i ogromnie zaaaazdrosssszczę :oops:

z tym wykonawcą to straszna lipa, jak dla mnie to jak zwykłe wyłudzanie. i jak on może spać spokojnie :roll: :roll:

też muszę zamówić szybę do prysznica, nawet chyba 120 -tka mi potrzebna. przydało by się w końcu trochę podciągnąć temat budowy. gdzie ją zamawiasz, coś lokalnego???

proszę o zdjęcia kuchni i łazienki, i podłogi, i wszystkiego o czym nie wiem.... :D

podłoga się sprawdza :D :D :D :D muszę się przyznać, z diabelski uśmieszkiem na twarzy, że bardzo, bardzo dobrze wpłynie twoja opinia na moje argumenty i lekkie zuchwalstwo co do grona sceptyków i krytyków :lol: :lol: :wink: :p

nawet zauważyłam ostatnio, iż coraz bardziej przekonuje się do mojej i nie wiem czy będę coś kombinować, czy przypadkiem zgodnie z pierwszym planem, nie potraktuję jej już tylko żywicą :roll: zobaczę jak uda mi się odgrzebać ją z wszechobecnego i zalegającego kurzu :cry: :oops:

trzymaj kciuki, trzymaj, dziękuję. choć nie wiem czy nawet odrobinkę łatwiej było by gdyby i całe miasto trzymało :cry: :roll: 8) :lol: :lol: :lol: :lol:

podłoga się sprawdza :D :D :D :D muszę się przyznać, z diabelski uśmieszkiem na twarzy, że bardzo, bardzo dobrze wpłynie twoja opinia na moje argumenty i lekkie zuchwalstwo co do grona sceptyków i krytyków :lol: :lol: :wink: :p

nawet zauważyłam ostatnio, iż coraz bardziej przekonuje się do mojej i nie wiem czy będę coś kombinować, czy przypadkiem zgodnie z pierwszym planem, nie potraktuję jej już tylko żywicą :roll: zobaczę jak uda mi się odgrzebać ją z wszechobecnego i zalegającego kurzu :cry: :oops:

Editta, z tego co ja sie dowiedzialam o posadzkach, to jesli Ci chodzi o niepylenie, mozna ja potraktowac olejem mineralnym, albo zywica, tylko zywica jest drozsza, bo zeby uzyskac mat, trzeba pociagnac ja dwa razy polyskiem i raz matem.

• 2 weeks później...

malgos2 nieźle opanowałaś temat widzę :D

piękny abb4 stworzyła klimat i podłoga prezentuje się supernaście!!!!

mam pytanie co zrobić, żeby fuga nie piła wody :evil: :evil: :evil: :evil:

mam szarą fugę i wkurza mnie jak ciemnieje pod wpływem wody :evil: :evil:

myślałam, że impregnacja coś pomoże ale... chyba nie ma żadnej różnicy. może przelecieć ją jeszcze raz tym środkiem :roll: :( :( :( :(

• 2 weeks później...

znów w piekielnych czeluściach :roll: :roll: ale co się dziwić nie zasłużyliśmy sobie na nic innego :lol: :wink:

prosimy o więcej zdjęć :roll: Bo jest na co popatrzeć :lol:

to tak na serio :roll: :roll: ale dziękuje :wink: nowych niestety brak, a stare to już takie seeee ymmm nudne :)

cały czas pamiętam o was, jak tylko zmienię cokolwiek zdam pełną relację :wink:

pytanie tylko: będziecie tu jeszcze??? :roll: