editta 09.03.2007 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 hmmm niby proste pytanie, a wymienienie konkretów nie przychodzi mi łatwo od początku chcieliśmy mieć okna drewniane i nie przypominam sobie żebyśmy się chociaż raz zastanawiali nad pcv. drewno to jednak drewno, jak dla mnie jest szlachetnym materiałem. rąbek czasu dodaje mu tylko charakteru. gdybym jednak miała się zastanawiać, chyba brałbym pod uwagę drewno v aluminium. w naszym przypadku, tak myślę, okna z pcv wyglądałyby raczej jak witryna sklepowa. na pewno znajdziesz na forum wątek porównujący okna drewniane z pcv, z wszystkimi zaletami i wadami. u nas pcv po prostu nigdy nie wchodziło w grę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 25.03.2007 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 Editta - godzina zero zbliża się wielkimi krokami i mam nadzieję, że nie zmieniłaś zdania . Trzymam kciuki za sprawne pakowanie i oby wszystko się zmieściło na tego tira . Czekamy na Ciebie !!!!! P. S. Nie zapomnij spakować lampy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 27.03.2007 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Editta pewnie masz teraz niezłą kołomyje to jak juz dzis wylądujesz, z rodzinką sie przywitasz i pobalujesz ze znajomymi to prosze sie tu zameldowac BAAAAAAAAAACZNOŚĆ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
riood4 27.03.2007 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 [ emocje są różne od wielkiej radości do lęku. jak to będzie znów żyć w polskich realiach szczególnie trudno sobie wyobrazić powrót gdy człowiek przyzwyczaił się do innego standardu życia. więc pewnie, zastanawialiśmy się nad taką możliwością: sprzedażą domu w polsce i kupnem jakiejś kawalerki. tęsknota za bliskimi bierze jednak wszystko. wracamy!!! Witam bratnią duszę, a już myślałam, że wszyscy obrali odwrotny kierunek. Ja rok temu wróciłam z rodziną po siedmioletniej nieobecności. Oczywiście były lęki, obawy, dylematy, wszyscy pukali się w czoło, pytając "Co Wy robicie, wszyscy wyjeżdżają a wy wracacie?!" A my wróciliśmy dokładnie 18.02.2006. Reasumując ten rok: dostaliśmy świetną pracę, kupiliśmy dom w niedalekiej odległości od W-wy w cenie mieszkania trzypokojowego (wrzesień 2006), przeprowadziliśmy się do wyremontowanego i rozbudowanego domu (luty 2006), dostałam awans i podwyżkę, zrobiłam w końcu prawo jazdy... ufff, ale się zagalopowałam!!! Starczy. Nie żałujcie decyzji o powrocie, poczatki będą ciężkie, musicie mieć dla siebie wiele cierpliwości nawzajem,ale wierzę, że Wam się uda. Cieszcie się soba i pięknym domkiem trzymam za Was kciuki. Będę tu zaglądała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 28.03.2007 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 wpadłam tylko na sekundkę zameldować JESTEM JUŻ W DOMU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! odezwę się niedługo, jak tylko przyjdę do siebie buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
go-go 28.03.2007 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 WitamNareszcie w Polsce.Ciesze sie razem z Toba i bede sledzila teraz Wasz domek bo zapowada sie super.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr_kuba 28.03.2007 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 tematu nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halszka.ka 28.03.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 editta witaj, i do dzieła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 05.04.2007 05:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 dziękuje za serdeczne przywitanie wszystkim życzę WESOŁYCH ŚWIĄTdużo słońca, radości i pogody w sercu http://www.kartki.lagata.pl/kartki/23/536.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 06.04.2007 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 http://i.wp.pl/a/f/jpeg/9430/APP2003041864662.jpeg WESOŁYCH ŚWIĄT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 06.04.2007 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 http://kartki.onet.pl/_i/d/zajaczek_d.jpg życzę Wesołych świąt,smacznego jajka i mokrego dyngusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 06.04.2007 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Zdrowych, radosnych Swiat Wielkiej Nocy,suto zastawionych stolow, duzo wody w poniedzialek, bogatego zajacai jak najmilszych spotkan w gronie przyjaciol i rodziny zyczy Sonika http://images21.fotosik.pl/149/f7cb42749835e990med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.04.2007 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 http://www.spdebno.ugnowytarg.pl/obrazy/wielkanoc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 07.05.2007 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Co ty Editta kombinujesz? No chyba nie wróciłaś tam skąd wróciłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 11.05.2007 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 hello jestem , jestem. zaglądam raczej sporadycznie ale widzę, że ty pędzisz do przodu jak burza. u mnie sprawy wyglądają tak: pierwszy miesiąc miną na lenistwie, istne wakacje teraz działamy na budowie choć prace idą powoli. ocieplenie poddasza już prawie skończone. niestety musieliśmy zamaskować kleszcze co nie bardzo mi pasowało ale mówi się trudno. za to zrodził się w mojej głowie nowy pomysł wykończenia sufitów. zobaczymy czy zaskoczy. drzwi wewnętrzne i zewnętrzne do kotłowni sie robią. będą dębowe, dwu kolorowe, zobaczymy jak wyjdą. kuchnia, która była tematem już prawie domkniętym, po wycieczce po studiach skączyła się wielkim bólem głowy. wyceny powalają. sprawa zostaje do ponownego przemyślenia. zakochałam się w płytkach do łazienki, niestety cena kosmiczna. może udałoby mi się coś pomieszać z wzorami żeby kwota wyszła ok. temat jednak na poźniej, do urządzania łazienki jeszcze troche czasu. wkleję jakieś foto jak zamkniemy sprawę góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.05.2007 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 edittko widze, ze juz dzialas. To dobrze, ciesze sie, ze juz sprawy ida znowu do przodu. Trzymam kciuki i czekam na fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 08.06.2007 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 zrobiliśmy kilka kroków w tył - mieliśmy nieproszonych mieszkańców. ocieplenie w łazience zostało wygrzebane przez kuny. wszystko trzeba było poprawiać. - okazało się, że belka gdzie będą biegły schody trochę się ugina. mieliśmy do wyboru albo wymianę na metalową, albo wstawienie słupów. nie chcieliśmy już bardziej pogłębiać się w koszty i szkoda było nam czasu. postawiliśmy więc dwa słupy, które bardzo mnie drażnią. jedyne co przychodzi mi do głowy to zabudować je ścianką i zrobić od strony gabinetu jakieś półki. to tyle z tych wkurzających wydarzeń. natomiast dziś montują nam drzwi na górze, mamy naświetloną sytuację co do betonowej podłogi i zamówioną już kuchnię. na systemie hettich (w tej samej cenie miałam do wyboru jeszcze bluma) ale faktycznie ładniej się domykają. montaż we wrześniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.06.2007 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Edittko czytalam, ze kuchnia ma byc czarna na wysoki polysk. Ciekawa jestem tego efektu. Jaki kolor scian i reszty planujesz do niej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 08.06.2007 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 kuchnia jeżeli wyjdzie taka jaką sobie wyobrażam będzie cudo płyta mdf czarna na wysoki połysk, 16 szuflad system bez uchwytowy. na wyspie płyta, na przeciwko w szeregu szuflad zlew i zmywarka. w słupku piekarnik, mikrofalówka, ekspres do kawy, lodówka side by side. całość w ramce dębowej. blat betonowy. niewiele widać ale wkleję to co mam (na rysunku nie widać ale pod ekspresem będzie szuflada na wysokości tej pod piekarnikiem żeby wyrównać linie) http://img292.imageshack.us/img292/2876/02op2.jpg http://img292.imageshack.us/img292/8241/03bk9.jpg http://img292.imageshack.us/img292/673/01lh4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 08.06.2007 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Zeljka ściany bedą białe (raczej złamana biel), na ścianie obok zlewu chciałabym ułożyć wąskie betonowe pasy coś jak tu poniżej. do tego planuję ciemno czerwone dodatki coś pod kolor sofy http://skleposwietleniowy.pl/aranzacje/slv/oswietlenie_wnetrz/b155002_a1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts