Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

editta & kuba - zapraszamy do środka

Recommended Posts

lampy jeszcze nie kupiłam ale mam zamiar własnie zamówić na zoomzoom

malgos2 ta za 426 to inny wzór http://www.zoomzoom.pl/?gr=9&o=10&pid=164

a lampa jest do sypialni, nie chcę tam ostrego światła. w sumie nie przewiduję żadynch prac, do których mocne oświetlenie byłoby mi potrzebne :lol: :lol:

Dzieki editta. 340 to juz zawsze lepiej wyglada. :D

:lol: :lol: oczywiście

komputer passed away :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: i moje zdjęcia, i moje dane :cry: :cry: :cry: jest jeszcze szansa ale na prawdę nikła :cry: :cry:

• Odpowiedzi 2,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:o o to taniej, po ile teraz euro :oops: :oops: ciekawe czy moje konto na ebay jeszcze działa, a może łatwiej otworzyć to polskie :roll:

właśnie mi się przypomniało, że ona trochę długa jest :roll: ciekawe czy będzie do mojej sypialni (raczej do wojtka wzrostu :lol: ) :roll: :roll: myślałam, że jakby co to może delikatnie ją przytnę :oops: :oops: zbrodnia to czy nie :lol: przynajmniej będzie oryginalna

Euron po jakies 3 zl 20 gr. Wychodzi gdzies 250 z shippingiem. :wink:

uuuu malgos masz u mnie piwo, no dobra dwa :wink:

Dobra, to jestesmy umowione jak wroce. :wink:

ba 8)

Trzymam za slowo. :wink:

o mamo się boje już :D :wink:

Tylko nie wiem, czy to Ci sie oplaci... :roll: :roll: :roll: W sumie dwa piwa to dla mnie dopiero zagrycha. :p

Irma napisał:

Moim zdaniem kwiatki na lampie i tapeta z kwiatkami wcale sie nie gryzą

czyli nadal myślisz, że ta pierwsza się nadaje

tak, ale jeszcze bym poszukała

np. cos takiego mi pauje do tej lampy

http://jvd.pl/pl/grafika/galeria/Bourgeois_(nowosc)/2157.jpg

Tiaaaaaaaaa

Irma zawsze wynajdzie taki wzor jak ja 8) :lol: Pierwsza pozycja z moich ulubionych. Ktos pytal o cene:

http://www.decorador.pl/catalog/product_info.php?products_id=67

A ha..i ja poszukuje tapety na sciane do kuchni ;)) Rowniez zamowilam szklo. Pan doradzil mi, zeby zamontowac je dostatecznie wysoko, bo ponoc czasem okruszki lubia sie za nie dostawac a odkrecic to ustrojstwo nie jest tak latwo.

A tak w ogole to jestescie kochane!!!!!!!!!!....u tego pana, ktory oferuje te sliczne lapmy..znalazlam okap ktory sobie upatrzylam..nowy 2 tys tanszy :o :o :o

Wracajac do lamp...widzialam kiedys taka u Krisa...bardzo mi przeypominaja te cuda:

http://www.mein-inspiration.blogspot.com/

Editto! Lampa na pewno bedzie cudnie wygladac!

Witam :)

I tutaj sie ujawnie :) Bardzo lubie podgladac twoj watek Editto :) Swietnie zapowiada sie wszystko! Super sa te przestrzenie w domu i ehh ...cudna antresola :)

Kuchnia zapowiada sie rewelacyjnie!

witam i dziękuję serdecznie :wink:

(...) A tak w ogole to jestescie kochane!!!!!!!!!!....u tego pana, ktory oferuje te sliczne lapmy..znalazlam okap ktory sobie upatrzylam..nowy 2 tys tanszy :o :o :o (...)

pozazdrościć, z moją lampą nie jest już tak miło :-?

właśnie dostałam zwrotną wiadomość. przesyłka do polski 32 euro, razem 101 czyli wyjdzie 330,00 pln (o ile bank przeliczy euro po 3,2779 :roll: przynajmniej tak podaje. nie robiłam jeszcze przelewu w euo więc nie wiem)

na zoomzoom lampa z przesyłką wychodzi 350,00

czyli jakieś 20,00 w kieszeni :lol: :lol: :lol: a jakby przyszła uszkodzona :lol: :lol: :lol: małgoś może poszperaj jeszcze :roll: :wink:

powiem, że z ciekawości może bym się skusiła :oops: :oops: nie z oszczędności :lol: :lol: co myślicie :roll: bez sensu nie :roll:

trudno, żyć trzeba dalej. małgoś powiedz mi po co ty do tej polski chcesz wracać :roll: :roll: :lol:

na tapetę nadal się nie zdecydowałam, budowa nadal stoi nietknięta.

jedynie chodzę na budowę przycinać trawkę :lol: :lol: chaszcze wokół tuj :D tudzież podlać jak nie pada zbyt długo. mam z tego powodu wiele radości :D

tuje był sadzone przez moją mamę z małych rozsadek, więc aż miło patrzeć jak pięknie teraz rosą. były by większe gdyby na samym początku miał się nimi kto opiekować :roll: ale teraz bardzo odżyły. a reszta działki to albo dżungla albo pustynia :lol:

http://img146.imageshack.us/img146/1346/dsc00210rg1.jpg http://img146.imageshack.us/img146/7199/dsc00211py5.jpg http://img529.imageshack.us/img529/5995/dsc00212gf3.jpg

To mnie kurna zaskoczylas tym shippingiem, bo w poprzedniej aukcji mial stala cene chyba z 10 euronow do calej Europy. Ale... tam jest opcja "Buy now or Best offer". Rzuc mu jakas nizsza cene - tak z 40 - 45 euronow i moze to lyknie. :wink: Tak to policz, zeby Ci sie razem z tymi 32 euronami oplacalo.

To mnie kurna zaskoczylas tym shippingiem, bo w poprzedniej aukcji mial stala cene chyba z 10 euronow do calej Europy. Ale... tam jest opcja "Buy now or Best offer". Rzuc mu jakas nizsza cene - tak z 40 - 45 euronow i moze to lyknie. :wink: Tak to policz, zeby Ci sie razem z tymi 32 euronami oplacalo.

oo dobra rada. myślałam, że wyślę mu może moją propozycję. nie zauważyłam tej drugiej opcji :roll: :wink:

oo dobra rada. myślałam, że wyślę mu może moją propozycję. nie zauważyłam tej drugiej opcji :roll: :wink:

A co do Twojego pytania o powrot do PL... No coz... Wlasnie tak sie zastanawiam. :roll: :roll: :roll: Najchetniej wszystko bym stad przywiozla, wszystko tu jest tansze. :( Niestety moge tylko pare drobiazgow zakupic. :evil: Wlasnie odkrylam tu taka japonska Ikee - nazywa sie Muji. Super rzeczy maja - takie minimalistyczne, jak lubimy. :wink: Oni sa w zasadzie w calej Europie (oprocz PL) i tak sie wlasnie zastanawiam, jak juz zaloza sklep w Wawie - ile razy tam bedzie drozej niz w sklepie w Londynie...? :-?