editta 22.07.2008 16:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 lampy jeszcze nie kupiłam ale mam zamiar własnie zamówić na zoomzoom malgos2 ta za 426 to inny wzór http://www.zoomzoom.pl/?gr=9&o=10&pid=164 a lampa jest do sypialni, nie chcę tam ostrego światła. w sumie nie przewiduję żadynch prac, do których mocne oświetlenie byłoby mi potrzebne Dzieki editta. 340 to juz zawsze lepiej wyglada. oczywiście komputer passed away i moje zdjęcia, i moje dane jest jeszcze szansa ale na prawdę nikła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.07.2008 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 A ja tu znalazlam... http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=380039763065&_trksid=p3907.m32&_trkparms=tab%3DWatching Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 22.07.2008 16:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 A ja tu znalazlam... http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=380039763065&_trksid=p3907.m32&_trkparms=tab%3DWatching o to taniej, po ile teraz euro ciekawe czy moje konto na ebay jeszcze działa, a może łatwiej otworzyć to polskie właśnie mi się przypomniało, że ona trochę długa jest ciekawe czy będzie do mojej sypialni (raczej do wojtka wzrostu ) myślałam, że jakby co to może delikatnie ją przytnę zbrodnia to czy nie przynajmniej będzie oryginalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.07.2008 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Euron po jakies 3 zl 20 gr. Wychodzi gdzies 250 z shippingiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 22.07.2008 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Euron po jakies 3 zl 20 gr. Wychodzi gdzies 250 z shippingiem. uuuu malgos masz u mnie piwo, no dobra dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.07.2008 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Euron po jakies 3 zl 20 gr. Wychodzi gdzies 250 z shippingiem. uuuu malgos masz u mnie piwo, no dobra dwa Dobra, to jestesmy umowione jak wroce. Ta aukcja sie skonczyla, ale bylo dostepnych 12 lamp, wiec pewnie je wystawia jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 22.07.2008 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Euron po jakies 3 zl 20 gr. Wychodzi gdzies 250 z shippingiem. uuuu malgos masz u mnie piwo, no dobra dwa Dobra, to jestesmy umowione jak wroce. ba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.07.2008 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Euron po jakies 3 zl 20 gr. Wychodzi gdzies 250 z shippingiem. uuuu malgos masz u mnie piwo, no dobra dwa Dobra, to jestesmy umowione jak wroce. ba Trzymam za slowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 22.07.2008 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Euron po jakies 3 zl 20 gr. Wychodzi gdzies 250 z shippingiem. uuuu malgos masz u mnie piwo, no dobra dwa Dobra, to jestesmy umowione jak wroce. ba Trzymam za slowo. o mamo się boje już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.07.2008 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Euron po jakies 3 zl 20 gr. Wychodzi gdzies 250 z shippingiem. uuuu malgos masz u mnie piwo, no dobra dwa Dobra, to jestesmy umowione jak wroce. ba Trzymam za slowo. o mamo się boje już Tylko nie wiem, czy to Ci sie oplaci... W sumie dwa piwa to dla mnie dopiero zagrycha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 23.07.2008 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 Byłam dzisiaj w Jysku. Są podobne lampy. Klosz ma kształt walca owiniętego taką ażurową wycinanką coś jak Edyty bieżnik Koszt 80-90zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaAloes 25.07.2008 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Witam I tutaj sie ujawnie Bardzo lubie podgladac twoj watek Editto Swietnie zapowiada sie wszystko! Super sa te przestrzenie w domu i ehh ...cudna antresola Kuchnia zapowiada sie rewelacyjnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaAloes 25.07.2008 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Irma napisał: Moim zdaniem kwiatki na lampie i tapeta z kwiatkami wcale sie nie gryzą czyli nadal myślisz, że ta pierwsza się nadaje tak, ale jeszcze bym poszukała np. cos takiego mi pauje do tej lampy http://jvd.pl/pl/grafika/galeria/Bourgeois_(nowosc)/2157.jpg Tiaaaaaaaaa Irma zawsze wynajdzie taki wzor jak ja Pierwsza pozycja z moich ulubionych. Ktos pytal o cene: http://www.decorador.pl/catalog/product_info.php?products_id=67 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaAloes 25.07.2008 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 A ha..i ja poszukuje tapety na sciane do kuchni ) Rowniez zamowilam szklo. Pan doradzil mi, zeby zamontowac je dostatecznie wysoko, bo ponoc czasem okruszki lubia sie za nie dostawac a odkrecic to ustrojstwo nie jest tak latwo. A tak w ogole to jestescie kochane!!!!!!!!!!....u tego pana, ktory oferuje te sliczne lapmy..znalazlam okap ktory sobie upatrzylam..nowy 2 tys tanszy Wracajac do lamp...widzialam kiedys taka u Krisa...bardzo mi przeypominaja te cuda: http://www.mein-inspiration.blogspot.com/ Editto! Lampa na pewno bedzie cudnie wygladac! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 29.07.2008 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 Witam I tutaj sie ujawnie Bardzo lubie podgladac twoj watek Editto Swietnie zapowiada sie wszystko! Super sa te przestrzenie w domu i ehh ...cudna antresola Kuchnia zapowiada sie rewelacyjnie! witam i dziękuję serdecznie (...) A tak w ogole to jestescie kochane!!!!!!!!!!....u tego pana, ktory oferuje te sliczne lapmy..znalazlam okap ktory sobie upatrzylam..nowy 2 tys tanszy (...) pozazdrościć, z moją lampą nie jest już tak miło właśnie dostałam zwrotną wiadomość. przesyłka do polski 32 euro, razem 101 czyli wyjdzie 330,00 pln (o ile bank przeliczy euro po 3,2779 przynajmniej tak podaje. nie robiłam jeszcze przelewu w euo więc nie wiem) na zoomzoom lampa z przesyłką wychodzi 350,00 czyli jakieś 20,00 w kieszeni a jakby przyszła uszkodzona małgoś może poszperaj jeszcze powiem, że z ciekawości może bym się skusiła nie z oszczędności co myślicie bez sensu nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 29.07.2008 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 aaa przy okazji. jak to możliwe wysyłka do niemiec 18, do francji 22, do anglii 26 euro a polska 32 taki nasz kraj bogaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 29.07.2008 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 trudno, żyć trzeba dalej. małgoś powiedz mi po co ty do tej polski chcesz wracać na tapetę nadal się nie zdecydowałam, budowa nadal stoi nietknięta. jedynie chodzę na budowę przycinać trawkę chaszcze wokół tuj tudzież podlać jak nie pada zbyt długo. mam z tego powodu wiele radości tuje był sadzone przez moją mamę z małych rozsadek, więc aż miło patrzeć jak pięknie teraz rosą. były by większe gdyby na samym początku miał się nimi kto opiekować ale teraz bardzo odżyły. a reszta działki to albo dżungla albo pustynia http://img146.imageshack.us/img146/1346/dsc00210rg1.jpg http://img146.imageshack.us/img146/7199/dsc00211py5.jpg http://img529.imageshack.us/img529/5995/dsc00212gf3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.07.2008 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 To mnie kurna zaskoczylas tym shippingiem, bo w poprzedniej aukcji mial stala cene chyba z 10 euronow do calej Europy. Ale... tam jest opcja "Buy now or Best offer". Rzuc mu jakas nizsza cene - tak z 40 - 45 euronow i moze to lyknie. Tak to policz, zeby Ci sie razem z tymi 32 euronami oplacalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 29.07.2008 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 To mnie kurna zaskoczylas tym shippingiem, bo w poprzedniej aukcji mial stala cene chyba z 10 euronow do calej Europy. Ale... tam jest opcja "Buy now or Best offer". Rzuc mu jakas nizsza cene - tak z 40 - 45 euronow i moze to lyknie. Tak to policz, zeby Ci sie razem z tymi 32 euronami oplacalo. oo dobra rada. myślałam, że wyślę mu może moją propozycję. nie zauważyłam tej drugiej opcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.07.2008 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 To mnie kurna zaskoczylas tym shippingiem, bo w poprzedniej aukcji mial stala cene chyba z 10 euronow do calej Europy. Ale... tam jest opcja "Buy now or Best offer". Rzuc mu jakas nizsza cene - tak z 40 - 45 euronow i moze to lyknie. Tak to policz, zeby Ci sie razem z tymi 32 euronami oplacalo. oo dobra rada. myślałam, że wyślę mu może moją propozycję. nie zauważyłam tej drugiej opcji A co do Twojego pytania o powrot do PL... No coz... Wlasnie tak sie zastanawiam. Najchetniej wszystko bym stad przywiozla, wszystko tu jest tansze. Niestety moge tylko pare drobiazgow zakupic. Wlasnie odkrylam tu taka japonska Ikee - nazywa sie Muji. Super rzeczy maja - takie minimalistyczne, jak lubimy. Oni sa w zasadzie w calej Europie (oprocz PL) i tak sie wlasnie zastanawiam, jak juz zaloza sklep w Wawie - ile razy tam bedzie drozej niz w sklepie w Londynie...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts