Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

editta & kuba - zapraszamy do środka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:o :o :o Koszule mi zwisaja, a to pierwsze to nie takie drogie znowu (ok. 750 - 800 zl). :D Dzieki!

Ooooo, i to do koszul tez sie taniej da. :D http://tinyurl.com/5bqsmu

aaa wam to się robić nie chce!!!! no wstyd!!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nie zapomnijcie podzielić się opinią na temat tego cudeńka. choć czytałam gdzieś, że to tylko do takich lekkich prac, podobno nie jest wystarczająco mocny. ale to może o starszym modelu było :roll:

jakby się sprawdzał to czemu i sobie mam życia nie ułatwić. zawsze jestem na tak za równymi wynalazkami.

AgaAloes nikogo wypędzać nie będę, cieszę się, że i u mnie jakaś dyskusja się czasem toczy :wink:

na angielskim ebayu kupowałam masę rzeczy, allegro to już nie to samo.

warto sprawdzać. ja na pewno cały sprzęt agd zakupię na ebayu niemieckim - też wychodzi duża różnica :D :D

aaa wam to się robić nie chce!!!! no wstyd!!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nie zapomnijcie podzielić się opinią na temat tego cudeńka. choć czytałam gdzieś, że to tylko do takich lekkich prac, podobno nie jest wystarczająco mocny. ale to może o starszym modelu było :roll:

jakby się sprawdzał to czemu i sobie mam życia nie ułatwić. zawsze jestem na tak za równymi wynalazkami.

AgaAloes nikogo wypędzać nie będę, cieszę się, że i u mnie jakaś dyskusja się czasem toczy :wink:

na angielskim ebayu kupowałam masę rzeczy, allegro to już nie to samo.

warto sprawdzać. ja na pewno cały sprzęt agd zakupię na ebayu niemieckim - też wychodzi duża różnica :D :D

A jesli masz ochote na gadzety do kuchni, to zobacz sobie na Joseph Joseph na ebayu. Chyba nie musze nadmieniac, ze w PL ich rzeczy sa "odrobine" drozsze. :wink:

Allegro jest OK do niektorych rzeczy, ale Europa zdecydowanie wygrywa jesli chodzi o sprzet i wszelkie "ekskluzywne" rzeczy. Nasi tez musza zarobic. :roll:

Z ta roomba i scooba - na Amazonie czytalam mase dobrych opinii, ludzie porownywali je z wynalazkami innych firm i zdecydowanie polecali te wlasnie. No i ludziska w Polandii sa zachwycone (chociaz ci, co wydali 3,6 tys. musza byc zachwyceni :roll: ). Ja moge zamowic i zwrocic do 30 dni, wiec jak juz sie zdecyduje i wyprobuje to na pewno sie pochwale. Na razie kase zbieram, bo jak juz kupie to i dla siebie i dla mamy. :wink:

AgaAloes nikogo wypędzać nie będę, cieszę się, że i u mnie jakaś dyskusja się czasem toczy

A to milo :)) Dzieki ;)

I wlasnie mialam Ci mowic, ze chyba powinnas jakis swoj watek zalozyc.

Hmm a mozesz dla mnie sprawdzic, czy ewentualnie bede mogla go skasowac?? Wole byc anonimowa i na bierzaco pytac ;)) Na pewno bede go chciala skasowac kiedys i wole sie upewnic.

A co to za romba?

Roomba. Taka co sama odkurza. Jest jeszcze scooba, co myje podloge. Poniewaz nienawidze odkurzania jak niczego na swiecie, postanowilam sobie sprawic. 8) Wyprobuje i Wam powiem w razie czego. :wink: Chyba, ze mnie AgaAloes wyprzedzi.

Powiedzialam mezowi i za te cene zgodzil sie bez wahania 8) Do przeprowadzki mamy jeszcze troche czasu, wiec byc moze bedziesz pierwsza.

Tylko ja juz zglupialam czy chce roombe czy scooba??? W domu planujemy samo drewno i kafle :roll:

AAA i wiecie co....moja ciotka od wynalazkow ma tez termomix! Dala za niego 3700 :o :o :o Akurat tego urzadzenia mialam okazje uzywac - przygotowywalam w nim zupki dla dziecka. Ale czy ja wiem...ja bez tego moge zyc. I wcale samo sie nie robilo..musialam obrac warzywka, doprawic i w dodatku taka plastikowo-gumowa lycha czasem krecic, zeby wszystko dobrze sie zmielilo. P.S. lycha byla troche zmasakrowana od ostrzy ;) nie przez mnie.

Nie wiem Aga jak to jest z tym usuwaniem watku, musialabys zapytac moderatora albo admina. Chetnie zobaczylabym Twoje wnetrza, dlatego byloby fajnie, gdybys miala swoj.

Czytalam, ze ta scooba czasami sie zacina jesli kafle sa bardzo wypukle - wtedy woda zostaje na fugach. Zalezy, czy ta Twoja podloga bedzie gladka, czy nie.

Dziecka na razie nie planuje, wiec mnie tez ten thermomix taki znowu potrzebny nie jest, a ostatecznie samo starcie dwoch marchewek na tarce to juz jest drobiazg. Kolezanka mi opowiadala, ze np. robi ciasto na pierogi w 30 sekund i takie rozne. Na pierogi to ja i tak chodze do tesciowej albo do baru, bo mi sie nie chce robic. :oops: :oops: :oops: