markoto 30.07.2008 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 A to wy o odkurzaczu tak debatujecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.07.2008 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 A co to za romba? Roomba. Taka co sama odkurza. Jest jeszcze scooba, co myje podloge. Poniewaz nienawidze odkurzania jak niczego na swiecie, postanowilam sobie sprawic. Wyprobuje i Wam powiem w razie czego. Chyba, ze mnie AgaAloes wyprzedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.07.2008 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 Ta scooba mnie zaciekawila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 30.07.2008 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 Elektrolux ma w swojej ofercie odkurzacz któy sam odkurza - Trilobite. http://www.electrolux.pl/node37.aspx?categoryid=6681 Jest cichy, sam sobie jeździ po mieszkaniu, cofa, zawraca itp. Ma fajny, okrągły kształt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.07.2008 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 Ta scooba mnie zaciekawila http://www.irobot.com/sp.cfm?pageid=125 Chyba powinnam zostac dystrybutorem. A tak powaznie, to czytalam bardzo dobre opinie i tez sie baaaaaardzo napalilam. Powiem Wam jak wyprobuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.07.2008 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 Juz ja zdarzylam ogladnac Uwielbiam takie sprzety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.07.2008 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 Juz ja zdarzylam ogladnac Uwielbiam takie sprzety Zeby byly jeszcze samoprasujace zelazka, to zycie byloby bajka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 30.07.2008 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 Proszę bardzo, urzadzenia samoprasujace http://www.whirlpool.pl/app.cnt/whr/pl_PL/pageid/pgproducts001/catid/3/subcatid/13 http://www.hoopla.pl/hoopla,prod,16212.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.07.2008 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 Proszę bardzo, urzadzenia samoprasujace http://www.whirlpool.pl/app.cnt/whr/pl_PL/pageid/pgproducts001/catid/3/subcatid/13 http://www.hoopla.pl/hoopla,prod,16212.html Koszule mi zwisaja, a to pierwsze to nie takie drogie znowu (ok. 750 - 800 zl). Dzieki! Ooooo, i to do koszul tez sie taniej da. http://tinyurl.com/5bqsmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.07.2008 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 To pierwsze to do odswiezenia i odprasowania noszonych rzeczy wiec nawet prac nie trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.07.2008 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 Zanim editta sie pojawi, bedziemy mialy wszystko posprzatane, wyprane, wyprasowane, ugotowane (oczywiscie samogotujacym thermomixem). Jeszcze zeby tak bylo urzadzenie do torturowania grzebkow, to juz moge wracac do remontowania mieszkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 30.07.2008 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 aaa wam to się robić nie chce!!!! no wstyd!!!!! nie zapomnijcie podzielić się opinią na temat tego cudeńka. choć czytałam gdzieś, że to tylko do takich lekkich prac, podobno nie jest wystarczająco mocny. ale to może o starszym modelu było jakby się sprawdzał to czemu i sobie mam życia nie ułatwić. zawsze jestem na tak za równymi wynalazkami. AgaAloes nikogo wypędzać nie będę, cieszę się, że i u mnie jakaś dyskusja się czasem toczy na angielskim ebayu kupowałam masę rzeczy, allegro to już nie to samo. warto sprawdzać. ja na pewno cały sprzęt agd zakupię na ebayu niemieckim - też wychodzi duża różnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 30.07.2008 06:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 Zanim editta sie pojawi, bedziemy mialy wszystko posprzatane, wyprane, wyprasowane, ugotowane (oczywiscie samogotujacym thermomixem). Jeszcze zeby tak bylo urzadzenie do torturowania grzebkow, to juz moge wracac do remontowania mieszkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 30.07.2008 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 ja do prasowania używam żelazka z dyfuzorem pary. o wiele łatwiej się prasuje. super. do normalnego już nie wrócę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.07.2008 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 Ja tez takie mam ale jakos zawsze u mnie sterta prasowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.07.2008 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 aaa wam to się robić nie chce!!!! no wstyd!!!!! nie zapomnijcie podzielić się opinią na temat tego cudeńka. choć czytałam gdzieś, że to tylko do takich lekkich prac, podobno nie jest wystarczająco mocny. ale to może o starszym modelu było jakby się sprawdzał to czemu i sobie mam życia nie ułatwić. zawsze jestem na tak za równymi wynalazkami. AgaAloes nikogo wypędzać nie będę, cieszę się, że i u mnie jakaś dyskusja się czasem toczy na angielskim ebayu kupowałam masę rzeczy, allegro to już nie to samo. warto sprawdzać. ja na pewno cały sprzęt agd zakupię na ebayu niemieckim - też wychodzi duża różnica A jesli masz ochote na gadzety do kuchni, to zobacz sobie na Joseph Joseph na ebayu. Chyba nie musze nadmieniac, ze w PL ich rzeczy sa "odrobine" drozsze. Allegro jest OK do niektorych rzeczy, ale Europa zdecydowanie wygrywa jesli chodzi o sprzet i wszelkie "ekskluzywne" rzeczy. Nasi tez musza zarobic. Z ta roomba i scooba - na Amazonie czytalam mase dobrych opinii, ludzie porownywali je z wynalazkami innych firm i zdecydowanie polecali te wlasnie. No i ludziska w Polandii sa zachwycone (chociaz ci, co wydali 3,6 tys. musza byc zachwyceni ). Ja moge zamowic i zwrocic do 30 dni, wiec jak juz sie zdecyduje i wyprobuje to na pewno sie pochwale. Na razie kase zbieram, bo jak juz kupie to i dla siebie i dla mamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaAloes 30.07.2008 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 AgaAloes nikogo wypędzać nie będę, cieszę się, że i u mnie jakaś dyskusja się czasem toczy A to milo ) Dzieki I wlasnie mialam Ci mowic, ze chyba powinnas jakis swoj watek zalozyc. Hmm a mozesz dla mnie sprawdzic, czy ewentualnie bede mogla go skasowac?? Wole byc anonimowa i na bierzaco pytac ) Na pewno bede go chciala skasowac kiedys i wole sie upewnic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaAloes 30.07.2008 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 A co to za romba? Roomba. Taka co sama odkurza. Jest jeszcze scooba, co myje podloge. Poniewaz nienawidze odkurzania jak niczego na swiecie, postanowilam sobie sprawic. Wyprobuje i Wam powiem w razie czego. Chyba, ze mnie AgaAloes wyprzedzi. Powiedzialam mezowi i za te cene zgodzil sie bez wahania Do przeprowadzki mamy jeszcze troche czasu, wiec byc moze bedziesz pierwsza. Tylko ja juz zglupialam czy chce roombe czy scooba??? W domu planujemy samo drewno i kafle AAA i wiecie co....moja ciotka od wynalazkow ma tez termomix! Dala za niego 3700 Akurat tego urzadzenia mialam okazje uzywac - przygotowywalam w nim zupki dla dziecka. Ale czy ja wiem...ja bez tego moge zyc. I wcale samo sie nie robilo..musialam obrac warzywka, doprawic i w dodatku taka plastikowo-gumowa lycha czasem krecic, zeby wszystko dobrze sie zmielilo. P.S. lycha byla troche zmasakrowana od ostrzy nie przez mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.07.2008 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 Nie wiem Aga jak to jest z tym usuwaniem watku, musialabys zapytac moderatora albo admina. Chetnie zobaczylabym Twoje wnetrza, dlatego byloby fajnie, gdybys miala swoj. Czytalam, ze ta scooba czasami sie zacina jesli kafle sa bardzo wypukle - wtedy woda zostaje na fugach. Zalezy, czy ta Twoja podloga bedzie gladka, czy nie. Dziecka na razie nie planuje, wiec mnie tez ten thermomix taki znowu potrzebny nie jest, a ostatecznie samo starcie dwoch marchewek na tarce to juz jest drobiazg. Kolezanka mi opowiadala, ze np. robi ciasto na pierogi w 30 sekund i takie rozne. Na pierogi to ja i tak chodze do tesciowej albo do baru, bo mi sie nie chce robic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaAloes 31.07.2008 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 wrrrrrrrrr dzisiaj sprawdzilam na ebayu - panel prysznicowy hans grohe za ktory dalam prawie 5 tys, kosztuje 2 tys Chyba calkowicie porzuce kupowanie w Polsce Malgos przemysle sprawe i byc moze zaloze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts