Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

editta & kuba - zapraszamy do środka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ale czemu tak jest? Przeciez nie zarabiamy wiecej??

Bo sprzedawcy na calym cywilizowanym swiecie wola sie pozbyc towaru, a kazdy masowo sprzedawany (kupowany) towar jest tanszy. Tylko w Polsce sprzedaje sie te same ciuchy i buty przez 4 sezony. Pamietasz, ile w 1990 roku kosztowal szampon Pantene Pro-V? Ja pamietam - 120 000 zl. Czyli dzisiejsze 12. Dzisiaj jest tanszy, mimo, ze uplynelo prawie 20 lat i zarabiamy iles razy tyle niz w 1990. :roll:

lepiej nie analizować, można harakiri :lol: :lol: popełnić

wszystko w naszych rękach, możemy kupować tam gdzie taniej. teraz na prawdę jest to łatwe. jakiś wybór jednak mamy.

zastanawiam się nawet czy wakacji nie zakupić w jakimś zagr biurze podróży.

AgaAloes też chętnie zaglądnę, już wyobrażam sobie niesamowite rzeczy

http://cgi.ebay.pl/Tord-Boontje-Midsummerlight-Midsummer-light-weiss-White_W0QQitemZ150274774889QQihZ005QQcategoryZ81320QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem trochę lepiej :D :lol:

To czemu u nas nie chca sie pozbywac? :roll:

Bo ciemny narod i tak kupi? :roll: :roll: :roll: Nie mam pojecia, trzeba by sie jakiegos fachowca zapytac, ale tak mi sie wydaje, ze ludzie i tak kupuja badziewie a im drozsze tym lepsze. Od razu masz wrazenie, ze masz lepsze niz u sasiada. :roll:

Czuje sie jak ciemna oswiecona...ale uwaga...to boli.

Prawda...nie lubie jak wchodze do sasiada i widze, ze ma to co ja...i ten kolejny tez. Chociaz jezeli ma to byc dobry odkurzac to czemu nie :lol: Tylko czemu Polak ma byc ten glupi, bo tez chce miec fajne...a ten Wloch czy Niemiec nie? Smutne, zwlaszcza ze Polak przewaznie pracuje dwa razy dluzej na to co Niemiec (chociaz wiadomo-nie kazdy).

P.S. Nasz pan od kuchni byl tak zirytowany roznica, ze zadzonil do Smega Polska...wzruszaja ramionami. Tego od panelu nawet nie bede nekac, bo juz po fakcie.

No nic...kto czyta ten nie bladzi :p Juz nie kupie niczego bez lektury 8)

lepiej nie analizować, można harakiri :lol: :lol: popełnić

wszystko w naszych rękach, możemy kupować tam gdzie taniej. teraz na prawdę jest to łatwe. jakiś wybór jednak mamy.

zastanawiam się nawet czy wakacji nie zakupić w jakimś zagr biurze podróży.

AgaAloes też chętnie zaglądnę, już wyobrażam sobie niesamowite rzeczy

http://cgi.ebay.pl/Tord-Boontje-Midsummerlight-Midsummer-light-weiss-White_W0QQitemZ150274774889QQihZ005QQcategoryZ81320QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem trochę lepiej :D :lol:

Jakie tam niesamowite :roll: Na razie wiele niewypalow...bo po drodze zmienil mi sie gust...zaczelam czytac/ogladac prase/blogi i teraz to bym juz polowe pozmieniala. Wole podziwiac twoje :) Czekam na zdjecia gotowej kuchni :) :wink:

Ja swoja nie dawno zaprojektowalam i az sie boje realizacji.

To czemu u nas nie chca sie pozbywac? :roll:

Bo ciemny narod i tak kupi? :roll: :roll: :roll: Nie mam pojecia, trzeba by sie jakiegos fachowca zapytac, ale tak mi sie wydaje, ze ludzie i tak kupuja badziewie a im drozsze tym lepsze. Od razu masz wrazenie, ze masz lepsze niz u sasiada. :roll:

Czuje sie jak ciemna oswiecona...ale uwaga...to boli.

Prawda...nie lubie jak wchodze do sasiada i widze, ze ma to co ja...i ten kolejny tez. Chociaz jezeli ma to byc dobry odkurzac to czemu nie :lol: Tylko czemu Polak ma byc ten glupi, bo tez chce miec fajne...a ten Wloch czy Niemiec nie? Smutne, zwlaszcza ze Polak przewaznie pracuje dwa razy dluzej na to co Niemiec (chociaz wiadomo-nie kazdy).

P.S. Nasz pan od kuchni byl tak zirytowany roznica, ze zadzonil do Smega Polska...wzruszaja ramionami.

No nic...kto czyta ten nie bladzi :p Juz nie kupie niczego bez lektury 8)

Pociesz sie, ze jeszcze zdazylas sporo zaoszczedzic. :wink: W PL mozna sie tlumaczyc kosztami pracy, podatkami itd. itp., ale chyba takiemu np. Smegowi chodzi rowniez o utrzymanie ekskluzywnosci marki. Co by kazdy mial wrazenie, ze kupuje, najdrozsze = najlepsze.

Wybierajac Smega, wcale patrzylam na cene. Czesto tak mam...podoba mi sie cos...a potem okazjue sie ze wybralam to najdrozsze. Nie odwrotnie. Wybralam piekarnik Smega, bo podobal mi sie najbardziej wizualnie :) Potem szukalam ceny.

Chociaz ostatnio wymyslilam sobie balustrade - dosyc prosta i okazala sie bardzo tania :)

Irobot.. to z lenistwa :oops: Tylko zeby kasy wystarczylo :roll:

Juz juz uciekam :)

Ja myślę, ze Edyty komentarze mają zdecydowanie za mało stron :wink: :lol:

Aga migiem otwieraj swój wątek bo pomrzemu tu z ciekawosci. Jesteśmy na forum w niszy z takim upodobaniem do wnętrz nowoczesnych. Wiekszośc wybiera tradycję. Dlatego wesprzyj nas Dobra Kobieto i podziel się swoimi wnętrzami, uwagami, doświadczeniami :lol:

Małgoś a Ty nie bajeruj i nie zapychaj stron zdjęciami zielska tylko kończ to mieszkanko bo się nie mogę doczekać efektu końcowego :wink: :lol:

Edycie też sie oberwie. A co, jak wszyscy to babcia też. :wink: Jesli myslisz że się wymigasz obrusikiem i lampeczką to sie mylisz :evil: Proszę tu zdać relacje jaki wypoczynek planujesz w salonie i stolik? :wink: :lol:

hmmmmmm

dobrze że editta tego nie widzi :-?

na pierwszej stronie było !!!

mencel dzięki, ślinka cieknie :D

na budowie nic się nie dzieje, niestety. nie mogę się więc z wami podzielić żadnymi nowościami.

gdzieś wcześniej juz pokazywałam sofę, którą zakupiliśmy do salonu. wklejam! może mnie jeszcze ktoś pochwali :wink:

sofa + podnóżek

http://img510.imageshack.us/img510/1674/sofa015me.jpg

fotel

http://img486.imageshack.us/img486/9484/sofa027xf.jpg

pozdrawiam Edytę i wszystkie inne bywające tu panie :lol:

Ha! Mam swoje, ale prywatne ;)) Zapraszam do siebie (z nikami z muratora). Niestety trzeba sie zarejestrowac, ale trwa to dwie sekundy. Potrzebuje pomocy w sprawie kuchni! Jeden szczegol jest do domowienia.

http://forumdomowe.forumotion.net/

Aga migiem otwieraj swój wątek bo pomrzemu tu z ciekawosci. Jesteśmy na forum w niszy z takim upodobaniem do wnętrz nowoczesnych. Wiekszośc wybiera tradycję. Dlatego wesprzyj nas Dobra Kobieto i podziel się swoimi wnętrzami, uwagami, doświadczeniami

mayland Ehh bo takim zaproszeniu, to coz ja moge zrobic :)))Tyle, ze ja mieszam :))) i to bardzo. W zasadzie coaraz bardziej podobaja mi sie wnetrza nowoczesne, ale jeszcze nie dawno mialam inna koncepcje. Teraz nie pozostaje mi nic innego jak styl eklektyczny, bo czesc jest bardziej tradycyjna. Boje sie baaardzo...bo nie mam doswiadczenia i trzeba byc ostroznym w dobieraniu kazdego drobiazu..ale sprobuje. W dodatku nie potrafie obslugiwwac zadnego progamu do projektowania oprocz photoshopa :roll: