Żelka 03.08.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaAloes 04.08.2008 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Hej hej... Donosze, ze okap doszedl Jest w czesciach i kazda z nich jest bardzo mocno zapakowana (kartonik plus folia babelkowa). Dostalismy tez fakture i gwarancje: http://i297.photobucket.com/albums/mm232/Kajtulek06/okap.jpg Calosc pokaze jak zamontujemy we wrzesniu. Na razie to kupa drutow i zelastwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.08.2008 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 No to gratuluje i ciesze sie, ze wszystko w porzadku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RadekO 04.08.2008 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Editta - dom zachwycił mnie konsekwencją i pomysłowością. Gratuluję i śledzę dalszy rozwój wnętrz. Zaciekawiły mnie schody. Przeczytałam cały wątek i wiem, że stopnie mają grubość 8 cm i długość ok. 90 cm. Miały zostać zamontowane na klej i kołki. Czy mogłaby Pani zdradzić szczegóły tego montażu (jaki klej i jakie kołki) i czy sprawdza się to w praktyce (czy schody są stabilne)? Z góry dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 06.08.2008 16:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 AgaAloes świetnie RadekO dziękuje za wspaniały komplement. co do schodów napiszę póżniej, sama muszę się dowiedzieć dokładnie jak to faktycznie ma być. przeprasza, ale nie chciałabym namieszać, w tych sprawach nie jestem geniuszem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.08.2008 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Editta, pięknie u Ciebie będę tu częstym gościem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 08.08.2008 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Edittko patrz co znalazlam. http://www.dekortex.com.pl/firany-firanki/karnisze.html nie wiem czy planujesz firanki, ale te karnisze chyba w Twoim stylu ooo Zeljko przepraszam minęłam twój wpis przepraszam. dzięki za link. ciekawe te karnisze. te z pierwszej kolekcji to strasznie duże, za to linkowe dla mnie bomba pewnie drogie a myślę zrobić tak: SALON 1. albo panele przesuwane (które wykona mi wojtek, ja tylko dostarczę materiał) wycena zbiła mnie z nóg 2. albo zasłony lekkie ale ciemne na karniszu linkowym - skłaniam się ku takiemu efektowi raczej KUCHNIA 1. rolety drewniane i kupię sobie zwykłe z ikei, połączę kilka po szerokości. chyba, że nie dopasuję szerokości a to byłby klops muszę mieć rolety BIBLIOTEKA 1. nie wiem, chyba zasłona SYPIALNIA 1. zasłona ciemna karnisz linkowy i tyle. pokoje pozostałe 2 bez niczego pewnie długo zostaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 08.08.2008 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Editta, pięknie u Ciebie będę tu częstym gościem dzięki cudka zapraszam, zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.08.2008 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Edittko a do kuchni zaluzje drewniane ci nie pasuja?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 08.08.2008 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Edittko a do kuchni zaluzje drewniane ci nie pasuja?? hmm dlaczego tak myślisz dojdzie jeszcze dużo drewna: ramka wokół wysokiej zabudowy, gruby dębowy blat - przedłuzenie wyspy, tył wyspy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 08.08.2008 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 aa i cały sufit drewniany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.08.2008 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Bo piszesz ze musisz miec rolety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.08.2008 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Ta firma ma fajne i zdaje sie ze robia na dowolny wymiar http://www.ultrasun.pl/ofe9.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 08.08.2008 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Bo piszesz ze musisz miec rolety bo ja głupia jestem żaluzje, żaluzje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 08.08.2008 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Ta firma ma fajne i zdaje sie ze robia na dowolny wymiar http://www.ultrasun.pl/ofe9.html robiłam już wyceny, okno w kuchni (szerokie, a krótkie) bagatela 700,00 z ciekawości sprawdzę sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.08.2008 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Wiesz co te z ikei nie sa fajne. Mielismy takie ale te mechanizmy jakos strasznie ciezko chodza, jeden nam sie w koncu zepsul.Te zaluzje, co linka wyslalam, maja tesciowie ( dokladnie sprawdze czy to na pewno ta firma ale zdaje sie ze tak) chodzi tam wszytsko leciutko, mozna zamowic dowolnej szerokosci, sa piekne tylko ze fakt do najtanszych nie naleza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.08.2008 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 No to chyba wyjdzie poobnie w tym sun cos tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 08.08.2008 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 No to chyba wyjdzie poobnie w tym sun cos tam no właśnie. jeszcze i tak zrobię u innych wyceny ale teraz to mi się nie chce nawet myśleć o tym wszystkim. tą z ikei mam obecnie w łazience. nie narzekam, działa. są stosunkowo tanie więc jak się któraś popsuje to nie będzie żal spalić i zamienić wolałabym jednak jedną na całe okno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 08.08.2008 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Halo ! Bylas Edytko w Leroy ? tam jest sporo ciekawych tapet, moze cos pasowaloby do Twojej sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 08.08.2008 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Halo ! nie wierzę, brakowało mi ciebie halo!!!! opowiadaj co tam, gdzie tam, kto z kim i kiedy co u ciebie!!! Bylas Edytko w Leroy ? tam jest sporo ciekawych tapet, moze cos pasowaloby do Twojej sypialni :roll nie byłam ale byłam kiedyś w sklepie, który specjalizuje się tylko w tapetach i wypatrzyłam tam tylko parę wzorów (właśnie te z poprzednich stron). powiem tyle, że pałam teraz taką.... ee apatią, że mam to głęboko gdzieś ale czasem bywa lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts