editta 30.08.2008 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 już się nacięłam, że jak sobie od razu zdjęcia nie podpiszę to później nikłe szanse, że na nie wpadnę. szczególnie w pośpiechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.08.2008 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 Ja mysle, ze ten fotel odstraszyl mezczyzne z powodu koloru. Nawet jesli nie myslalas o rozu... Faceci nie za bardzo ida na takie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 30.08.2008 16:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 no całkiem, całkiem możliwe. walczyć nie będę, bo zrozumienia trochę mam. nie chcę żeby biedak w mękach zasypiał ale znajdę gdzieś gotowy model, obejrzę jak mi się nadal będzie podobał to jeszcze wrócę do tematu. i tu powinien rozpocząć się diabelski śmiech uuuu ha ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.08.2008 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 Wiesz co, jak moj malz sie krzywi i mowi, ze nieeeeeeeee, to jest paskuuuuuuudne, to ja najpierw sie burze a potem po paru dniach czy tygodniach czesto dochodze do tego samego wniosku. No chyba, ze nie dochodze, to wtedy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 30.08.2008 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 fotel słodziak, ale chyba wasza sypialnia jest bardziej surowa, więc zasadniczo to ja zgadzam się z mężem Twym. Howk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 31.08.2008 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Ciekawam jestem realizacji tej małej łazienki. Tynk jaki? Stryktura czy na gladko? Biały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilajar 31.08.2008 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Nie chce sie zbytnio chwalic, ale moja mala lazienka ma tez wygladac jak twoja, tylko, ze plytki to tez niebo i ziemia. No i ja mam miec lutro nad blatem od sciany do sciany. I wcale nie zgapialam . W srode powinny byc jakies fotki (o ile wykonawca sie jutro zjawi). A ten fotelik to najwyzej bym wstawila do pokoju swojej corci, ktora ma wiek gdy wszystko piekne co rozowe. Okropnie slodki ten fotelik, az za slodki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kokesz 01.09.2008 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Witam Domek piekny gratulujemy. Aktualnie poszukujemy mebli kuchennych. Podobaja nam sie systemy otwierania bez uchwytow ale jakos nie moglismy trafic (pomijajac meble Wrzosowa)W waszych meblach wyglada to swietnie. Mozecie zdradzic producenta??Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 01.09.2008 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 fotel słodziak, ale chyba wasza sypialnia jest bardziej surowa, więc zasadniczo to ja zgadzam się z mężem Twym. Howk. raczej taka surowa to ona nie będzie. pamiętasz lampę a tapeta chyba jednak w kwiatki będzie według mnie git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 01.09.2008 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Ciekawam jestem realizacji tej małej łazienki. Tynk jaki? Stryktura czy na gladko? Biały? gładko i biało. chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 01.09.2008 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Nie chce sie zbytnio chwalic, ale moja mala lazienka ma tez wygladac jak twoja, tylko, ze plytki to tez niebo i ziemia. No i ja mam miec lutro nad blatem od sciany do sciany. I wcale nie zgapialam . W srode powinny byc jakies fotki (o ile wykonawca sie jutro zjawi). daj znać jak będą fotki A ten fotelik to najwyzej bym wstawila do pokoju swojej corci, ktora ma wiek gdy wszystko piekne co rozowe. Okropnie slodki ten fotelik, az za slodki. ale ja nie chcę różowego. może bordo, może coś z ciemnego grafitu. właśnie nie wiem jakie dokładnie obicie, bo próbnika nie widziałam. mnie powala jego forma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 01.09.2008 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Witam Domek piekny gratulujemy. witam. dziękuje bardzo Aktualnie poszukujemy mebli kuchennych. Podobaja nam sie systemy otwierania bez uchwytow ale jakos nie moglismy trafic (pomijajac meble Wrzosowa) W waszych meblach wyglada to swietnie. Mozecie zdradzic producenta?? Pozdrawiamy meble robiła nami firma aalto http://www.aalto.com.pl nie wiem czy dokładnie o tym mówisz. fronty szuflad są przefrezowane, aby było za co złapać, domykają się samoczynnie. natomiast półki w wysokiej zabudowie (i w półce pod tv) otwierają się na dotyk. meble są na systemie hettich pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 01.09.2008 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 w łazience kinkiet jednak odpada i światło przy lustrze. możne zrobię pod blatem ledową listwę po długości, albo zupełnie zrezygnuję. myślałam jeszcze może żeby na blacie bliżej ściany z geberitem, albo nad geberitem, postawić taką lampkę jak poniżej i podłączyć ją na stałe no nie wiem, nie wiem np: http://swiatlamp.pl/images/product_images/popup_images/1016_0.jpg http://swiatlamp.pl/images/product_images/popup_images/1249_0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 01.09.2008 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 postaw lampkę, będzie super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 01.09.2008 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 postaw lampkę, będzie super! myślisz????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 01.09.2008 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 a ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 01.09.2008 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Irma napisał: Moim zdaniem kwiatki na lampie i tapeta z kwiatkami wcale sie nie gryzą czyli nadal myślisz, że ta pierwsza się nadaje tak, ale jeszcze bym poszukała np. cos takiego mi pauje do tej lampy http://jvd.pl/pl/grafika/galeria/Bourgeois_(nowosc)/2157.jpg pamiętasz tę tapetę?, przypadkiem znalazłam cenę... ztego co wiem tobie się już nie przyda, ale może innym: 70zł/ rolka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.09.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 A gdzie znalazlas cene?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 02.09.2008 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 http://www.tapety-artfunk.ig.pl/w tapetach stylizowanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.09.2008 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Dzieki Irma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts