Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

editta & kuba - zapraszamy do środka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zdjatka, zdjatka!!!

Wysylka mojego stolu to zalamka - 610 dolarow. :o :o :o Chyba poczekam, az malz bedzie obrazy wysylal do Polski i wynajmnie kontener, bo wysylka calego dorobku zycia kosztuje 2600, a 610 za jeden stol... Najpierw musze sie chyba z ta podloga uporac, a stol chyba nie zajac. :roll: :roll: :roll:

Zdjatka, zdjatka!!!

Najpierw musze sie chyba z ta podloga uporac, a stol chyba nie zajac. :roll: :roll: :roll:

ale 4 nogi ma !

kto go tam wie :roll:

Moze jednak nie ucieknie. :( Zakochalam sie, ale nie stracilam jeszcze rozumu. :wink:

a to sie chwali bo wydaje mi sie ze sporo ludzi go traci podczas budowania :lol:

ja jestem teraz na etapie CCC czyli Cena Czyni Cuda :roll:

co oznacza, ze to na co kiedys bym nie spojrzala teraz mi sie podoba bo jest tanie, albo chociaz niedrogie :oops:

jak ja to mówie: usiadłam na duuupie :wink:

Zdjatka, zdjatka!!!

Najpierw musze sie chyba z ta podloga uporac, a stol chyba nie zajac. :roll: :roll: :roll:

ale 4 nogi ma !

kto go tam wie :roll:

Moze jednak nie ucieknie. :( Zakochalam sie, ale nie stracilam jeszcze rozumu. :wink:

a to sie chwali bo wydaje mi sie ze sporo ludzi go traci podczas budowania :lol:

ja jestem teraz na etapie CCC czyli Cena Czyni Cuda :roll:

co oznacza, ze to na co kiedys bym nie spojrzala teraz mi sie podoba bo jest tanie, albo chociaz niedrogie :oops:

jak ja to mówie: usiadłam na duuupie :wink:

Szukam toaletki i jak mi sie juz jakas w miare, ze no... moglaby byc... :roll: :roll: :roll: to od razu 3, 5 tys. kosztuje. Powariowali. Oferta mebli nowoczesnych, albo chociaz jasnych jest tak uboga, ze mozna by kazde pieniadze wziac za byle bialy mebel. Jaja jakies.

Zdjatka, zdjatka!!!

Wysylka mojego stolu to zalamka - 610 dolarow. :o :o :o Chyba poczekam, az malz bedzie obrazy wysylal do Polski i wynajmnie kontener, bo wysylka calego dorobku zycia kosztuje 2600, a 610 za jeden stol... Najpierw musze sie chyba z ta podloga uporac, a stol chyba nie zajac. :roll: :roll: :roll:

faktycznie drożyzna. tematu nie odpuszczaj skoro i tak musicie kontener załatwiać. szalej i kupuj, nie tylko stół.

ja tak zrobiłam w anglii. o tyle mi teraz łatwiej, nie muszę na raz wydawać kasy na wiele rzeczy. kupowałam raz na jakiś czas. nie licząc, że wiele z nich wyszły mnie taniej, to jeszcze będą oryginalne :lol: :lol:

a u was, w tej hameryce, to już na pewno będą cenowo bombiaste :D :wink:

Hej hop ;) Co tam slychac :)?

hej hop hop siup :lol:

Widze, ze wykancze coraz blizej konca :)

łazienka już już prawie gotowa.

wczoraj montowaliśmy szybę, jest wielka. deszczownia zrobiła się przy niej malutka.

został biały montaż i półki, które stolarz powinien już chyba kończyć

Glosuje na lampke stojaca. Bedzie bardziej salonowo ;)

masz na myśli stojąca na ziemi, taka podłogową, czy tą o której pisałam wyżej?