editta 06.09.2008 06:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 donoszę, że w łazience regipsy są wyszpachlowane, zagruntowane, a nawet pomalowane jest lustro i lampa nad nim i lampa na suficie też no to czekamy na szybę prysznicową, liczę, że będzie w przyszłym tygodniu, i biały montaż. stolarz pobrał wymiary i ma robić półeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.09.2008 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 Zdjatka, zdjatka!!! Wysylka mojego stolu to zalamka - 610 dolarow. Chyba poczekam, az malz bedzie obrazy wysylal do Polski i wynajmnie kontener, bo wysylka calego dorobku zycia kosztuje 2600, a 610 za jeden stol... Najpierw musze sie chyba z ta podloga uporac, a stol chyba nie zajac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 06.09.2008 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 Zdjatka, zdjatka!!! Najpierw musze sie chyba z ta podloga uporac, a stol chyba nie zajac. ale 4 nogi ma ! kto go tam wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.09.2008 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 Zdjatka, zdjatka!!! Najpierw musze sie chyba z ta podloga uporac, a stol chyba nie zajac. ale 4 nogi ma ! kto go tam wie Moze jednak nie ucieknie. Zakochalam sie, ale nie stracilam jeszcze rozumu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 06.09.2008 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 Zdjatka, zdjatka!!! Najpierw musze sie chyba z ta podloga uporac, a stol chyba nie zajac. ale 4 nogi ma ! kto go tam wie Moze jednak nie ucieknie. Zakochalam sie, ale nie stracilam jeszcze rozumu. a to sie chwali bo wydaje mi sie ze sporo ludzi go traci podczas budowania ja jestem teraz na etapie CCC czyli Cena Czyni Cuda co oznacza, ze to na co kiedys bym nie spojrzala teraz mi sie podoba bo jest tanie, albo chociaz niedrogie jak ja to mówie: usiadłam na duuupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.09.2008 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 Zdjatka, zdjatka!!! Najpierw musze sie chyba z ta podloga uporac, a stol chyba nie zajac. ale 4 nogi ma ! kto go tam wie Moze jednak nie ucieknie. Zakochalam sie, ale nie stracilam jeszcze rozumu. a to sie chwali bo wydaje mi sie ze sporo ludzi go traci podczas budowania ja jestem teraz na etapie CCC czyli Cena Czyni Cuda co oznacza, ze to na co kiedys bym nie spojrzala teraz mi sie podoba bo jest tanie, albo chociaz niedrogie jak ja to mówie: usiadłam na duuupie Szukam toaletki i jak mi sie juz jakas w miare, ze no... moglaby byc... to od razu 3, 5 tys. kosztuje. Powariowali. Oferta mebli nowoczesnych, albo chociaz jasnych jest tak uboga, ze mozna by kazde pieniadze wziac za byle bialy mebel. Jaja jakies. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.09.2008 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Ja tez szukam jakiejs prostej toaletki chyba na stolarzu sie skonczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 09.09.2008 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Editta widzialas moze taka ramke na zdjecia jak Twoja, ale z mozliwoscia wprowadzenia oswietlenia do srodka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaAloes 10.09.2008 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Hej hop Co tam slychac ? Widze, ze wykancze coraz blizej konca Glosuje na lampke stojaca. Bedzie bardziej salonowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaAloes 10.09.2008 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Ah... Editta przypomnialo mi sie W najnowszej kolecji sklepu FLO pojawila sie lampa, ktora chcialas do sypialni. Cena to okolo 140 zl Widzialam ma zywo i wygladala naprawde fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 12.09.2008 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Zdjatka, zdjatka!!! Wysylka mojego stolu to zalamka - 610 dolarow. Chyba poczekam, az malz bedzie obrazy wysylal do Polski i wynajmnie kontener, bo wysylka calego dorobku zycia kosztuje 2600, a 610 za jeden stol... Najpierw musze sie chyba z ta podloga uporac, a stol chyba nie zajac. faktycznie drożyzna. tematu nie odpuszczaj skoro i tak musicie kontener załatwiać. szalej i kupuj, nie tylko stół. ja tak zrobiłam w anglii. o tyle mi teraz łatwiej, nie muszę na raz wydawać kasy na wiele rzeczy. kupowałam raz na jakiś czas. nie licząc, że wiele z nich wyszły mnie taniej, to jeszcze będą oryginalne a u was, w tej hameryce, to już na pewno będą cenowo bombiaste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 12.09.2008 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Editta widzialas moze taka ramke na zdjecia jak Twoja, ale z mozliwoscia wprowadzenia oswietlenia do srodka? niestety nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 12.09.2008 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 editta a ty co planujesz u gory-panele??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 12.09.2008 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Hej hop Co tam slychac ? hej hop hop siup Widze, ze wykancze coraz blizej konca łazienka już już prawie gotowa. wczoraj montowaliśmy szybę, jest wielka. deszczownia zrobiła się przy niej malutka. został biały montaż i półki, które stolarz powinien już chyba kończyć Glosuje na lampke stojaca. Bedzie bardziej salonowo masz na myśli stojąca na ziemi, taka podłogową, czy tą o której pisałam wyżej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 12.09.2008 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Ah... Editta przypomnialo mi sie W najnowszej kolecji sklepu FLO pojawila sie lampa, ktora chcialas do sypialni. Cena to okolo 140 zl Widzialam ma zywo i wygladala naprawde fajnie bardzo interesujące nie znam tego sklepu gdzie mają siedzibę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 12.09.2008 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 editta a ty co planujesz u gory-panele??? mam parkiet dębowy, tylko jeszcze surowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.09.2008 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 A ja sie pytam gdzie jakies zdjecia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 12.09.2008 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 mam jeszcze sprawę, potrzebuję 3 półeczki metalowe pod prysznic. ale nie takie druciane tylko coś w tym stylu http://www.dodatkilazienkowe.pl/images/3035309.jpg tylko cena, cena może wiecie gdzie mogę dostać podobne? castorama, praktiker? internet? pliiiiisss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 12.09.2008 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 A ja sie pytam gdzie jakies zdjecia?? będą, będą. chciałabym pokazać już taką ładniutka, urządzoną a to jeszcze potrwa chwilkę. no chyba, że nie wytrzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.09.2008 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Editta, tu byl watek o sklepie FLO: http://forum.muratordom.pl/rzeczy-ze-sklepu-flo-for-lovers-of,t136121.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts