AgaAloes 24.09.2008 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Hej Editta Jezeli chodzi o lazienke to idziemy leb w leb U nas tez montaz...i zamowilam sobie takie swiatla jak ty Bardzo mi sie podobaja. Niestety beda pozniej niz reszta. Mam nadzieje, ze sie nie obrazisz Dzisiaj bylam na budowie i cyknelam pare zdjec: http://forumdomowe.forumotion.net/aloes-f1/galeria-aloes-t2-15.htm#47 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 25.09.2008 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 AgaAloes no cieszę się, że dałaś znać. już błam u ciebie. nooo powiem ci, że wygląda świetnie, śliczne płytki, baterie i ceramika. a blat wokół wanny marzenie!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.09.2008 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Aga blat rewelacja, piekne kafle. Co to za kabina?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaAloes 25.09.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Dzieki ) Bardzo sie ciesze, ze sie podoba. Markoto kabina jest firmy Ronal. Na razie mamy z nia klopot..nie wiem moze nasza wina... przedstawiciel firmy jak uslyszal to nie uwierzyl i osobiscie przyjechal, dopiero potem wezwal serwisanta. Byc moze jest zle zamontowana, w kazdym razie nie domykalaja sie drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.09.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 No ronal to dosc dobra firma, niestety kabiny musza byc dobrze zamontowane, wiec moze to tu faktycznie jest problem.Najlepiej widac to w salonach lazienkowych co druga kabina sie nie domyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaAloes 25.09.2008 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Markoto Heh kurcze to chyba w jakims dobrym salonie bylam Wszystkie dzialaly jak nalezy. Mam nadzieje, ze to jednak wina montazu, bo nie mam ochoty czekac na nowa No w kazdym razie dam znac jak beda fotki juz po calkowitym montazu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małaMI 26.09.2008 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Łazienka super. naprawdę robi wrażenie No i najważniejsze, że inwestorka zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaAloes 30.09.2008 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Uuuuu ale tutaj cisza. Gdzie sa wszyscy??? Editta Jak postepy??? Tak jak obiecalam...zapraszam do swojej lazienki...miala byc skonczona dzisiaj, wiec wyladaowalam z aparatem...ale nie jest. Mimo wszystko chyba juz nadaje sie do pokazania. Ja chyba oszaleje...ja chce juz mieszkac! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.09.2008 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Aga co to za umywalka? Super taka duza Lazienka jak z katalogu, rewelacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 30.09.2008 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Uuuuu ale tutaj cisza. Gdzie sa wszyscy??? Editta Jak postepy??? Tak jak obiecalam...zapraszam do swojej lazienki...miala byc skonczona dzisiaj, wiec wyladaowalam z aparatem...ale nie jest. Mimo wszystko chyba juz nadaje sie do pokazania. Ja chyba oszaleje...ja chce juz mieszkac! aga bez logowania nie da sie zobaczyc??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaAloes 30.09.2008 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Ocia aktywowalam Ci kontoMarkoto umywlka jest firmy Catalano. Inna tam nie pasowala. Na szczescie dostalismy ja po okazyjnej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 03.10.2008 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 łazienka czeka na parę tylko detali, a teraz na tapecie jest górna podłoga. dziś powinna pójść pierwsza warstwa lakieru. chcę aby podłoga kolorystycznie odpowiadała sufitowi, więc będziemy lakierować. gdyby nie to na pewno bym zaolejowała. nie mam pojecia dlaczego sufit wylakierowaliśmy nic to, lakier jest też ładny, matowy, a drewno bardzo przyjemne w dotyku. właśnie kupiłam lampę do sypialni. jednak będzie ta http://img508.imageshack.us/img508/1460/1825438197da0.jpg http://www.modernpoverty.com/main/images/products/1000-840-002s.jpg http://img523.imageshack.us/img523/7494/fullrgarlandwhiteco2.jpg http://img523.imageshack.us/img523/4121/garlandwhitelargewj0.jpg kupiłam 2 sztuki, tak sugerował sprzedawca (nie dziwne). podobno można uzyskać ładniejszy, ciekawszy efekt. wydaje się sensowne, a za dwie i tak zapłaciłam o jakieś 100 zł mniej niż za 1 w polsce i rezygnuję z tapety. żadna w sumie nie przypadła mi zanadto do gustu, więc nie będę pchać jej na siłę. może kiedyś, a może wcale no to co tam u was ach i najważniejsze zadecydowaliśmy co robimy z podłogą na dole. a wiec pójdzie jeszcze jedna warstwa, tym razem albo poliuretan albo warstwa epoksydowa bo już mi się wszystko miesza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 03.10.2008 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Aga co to za umywalka? Super taka duza Lazienka jak z katalogu, rewelacja. no dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.10.2008 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Widzę obie dokonałyśmy wyboru lamp w tym tygodniu Masz rację, ciężko byłoby z tapetą do tej lampy. Ja miałabym problem wybrać tę odpowiednią. A i tak miałabym wrazenie, ze lampa jest na tyle dekoracyjna, ze sama w sobie jest dużą ozdobą pomieszczenia. No a Ty w dodatku masz dwie! więc powinno wystarczyć Fajne cienie będa na ścianach od tych wzorków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 03.10.2008 14:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 muszę wkleić to cudo, dla pamięci. gdybym się jeszcze kiedyś budowała to w bardzo podobnym stylu. założę się, że cenowo powinno wyjśc bardzo przyzwoicie, a na pewno wykończeniówka a ten grzejnik w łazience - po prostu świetny http://www.archiweb.cz/buildings.php?action=show&id=1762# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 03.10.2008 14:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Widzę obie dokonałyśmy wyboru lamp w tym tygodniu świetlny krok do przodu Masz rację, ciężko byłoby z tapetą do tej lampy. Ja miałabym problem wybrać tę odpowiednią. A i tak miałabym wrazenie, ze lampa jest na tyle dekoracyjna, ze sama w sobie jest dużą ozdobą pomieszczenia. No a Ty w dodatku masz dwie! więc powinno wystarczyć Fajne cienie będa na ścianach od tych wzorków lampa jest jedna ale będzie z dwóch złożona kloszy. a z tapetą to faktycznie miałam zgryz wielki, ale głownie przez to, żeby też i pasowała do pozostałej części domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 03.10.2008 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 nakleić tapetę zawsze zdązysz. Zdjąc trudniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 03.10.2008 15:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 nakleić tapetę zawsze zdązysz. Zdjąc trudniej. mądra kobieto, cała prawda. i jeden stresik mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.10.2008 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 nakleić tapetę zawsze zdązysz. Zdjąc trudniej. mądra kobieto, cała prawda. i jeden stresik mniej No i te koronki beda rzucaly cien na sciane, a jak Ci sie znudzi, to zawsze mozesz kolorowe zarowki powkrecac i bedziesz miala kolorek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.10.2008 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 Editta gdzie kupowalas te lampy?? i w jakiej sa cenie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts