malgos2 04.10.2008 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 Oooo, dobre pytanie. Dawac tu adres. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 05.10.2008 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 Editta gdzie kupowalas te lampy?? i w jakiej sa cenie?? Podłączam się pod pytanie, chociaż z tego co zdążyłam wyczytać -to raczej nie w naszym pięknym kraju .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 05.10.2008 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 nakleić tapetę zawsze zdązysz. Zdjąc trudniej. mądra kobieto, cała prawda. i jeden stresik mniej No i te koronki beda rzucaly cien na sciane, a jak Ci sie znudzi, to zawsze mozesz kolorowe zarowki powkrecac i bedziesz miala kolorek... hej nie wpadłabym na opcję z kolorowymi żarówkami no nieźle dzięki małgoś przypomniałam sobie, że świat jest teraz bardzo mały, nie dam się zrobić na szaro lampę kupiłam od tego gościa http://cgi.ebay.pl/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&item=320306396996 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.10.2008 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 nakleić tapetę zawsze zdązysz. Zdjąc trudniej. mądra kobieto, cała prawda. i jeden stresik mniej No i te koronki beda rzucaly cien na sciane, a jak Ci sie znudzi, to zawsze mozesz kolorowe zarowki powkrecac i bedziesz miala kolorek... hej nie wpadłabym na opcję z kolorowymi żarówkami no nieźle dzięki małgoś przypomniałam sobie, że świat jest teraz bardzo mały, nie dam się zrobić na szaro lampę kupiłam od tego gościa http://cgi.ebay.pl/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&item=320306396996 A dlaczego nie na szaro, przeciez to taki ladny kolor? Dzieki za linka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 05.10.2008 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 skoro jestem to jeszcze tylko powiem, że parkiet na górze skończony, zostały dosłownie tylko dwie małe poprawki odczekamy z tydzień i będziemy malować górę. mam więc czas na ogarnięcie dołu. kurz po cyklinowaniu (i nie tylko) jest wszędzie, w bardzo to grubych warstwach, nie mówiąc o stercie innych gratów, śmieci i przedziwnych rzeczy. potem wskakujemy na poddasze z malowaniem, listwami przypodłogowymi i drobnymi rzeczami (kontakty, barierki, montowanie dodatków łazienkowych itp.) i.... będziemy schodzić na dół a przepraszam jeszcze podest w sypialni potem schody i podłoga na dole, na podłogę podobno mają wystarczyć 2 dni, małe wc i pralnia. na końcu przewidziane są szafy, a jak już wszytko będzie gotowe kotłownia. i tak do grudnia powinniśmy być już na swoim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 05.10.2008 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 nakleić tapetę zawsze zdązysz. Zdjąc trudniej. mądra kobieto, cała prawda. i jeden stresik mniej No i te koronki beda rzucaly cien na sciane, a jak Ci sie znudzi, to zawsze mozesz kolorowe zarowki powkrecac i bedziesz miala kolorek... hej nie wpadłabym na opcję z kolorowymi żarówkami no nieźle dzięki małgoś przypomniałam sobie, że świat jest teraz bardzo mały, nie dam się zrobić na szaro lampę kupiłam od tego gościa http://cgi.ebay.pl/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&item=320306396996 A dlaczego nie na szaro, przeciez to taki ladny kolor? Dzieki za linka. noo piękny, ale mi w takim nie do twarzy na czerwono to chociaż trochę sexy dobrze jest mieć was wokoło a ty już w domu czy nadal na wojażach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.10.2008 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 Ja w domu i dzisiaj caly dzien pracuje. Fajnie z ta lampa, ze masz 2 w cenie 1. Ja wlasnie kupilam na ebayu mezowi gigantyczny album o Andym Warholu za 300 zl. Bede miec na gwiazdke jak znalazl. Ogladalismy go w Centre Pompidou, genialne wydawnictwo, tylko do samolotu by nie weszlo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaAloes 06.10.2008 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Czesc Editta Ale fajnie, ze tak duzo sie u was dzieje Bedzie co ogldac Mowisz ze pelno kurzu po tym cyklinowaniu Lampka jest super! Moze faktycznie tapeta juz nie potrzebna. Ja tez juz teraz najpierw sprawdzam na ebayu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaAloes 06.10.2008 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Ja w domu i dzisiaj caly dzien pracuje. Fajnie z ta lampa, ze masz 2 w cenie 1. Ja wlasnie kupilam na ebayu mezowi gigantyczny album o Andym Warholu za 300 zl. Bede miec na gwiazdke jak znalazl. Ogladalismy go w Centre Pompidou, genialne wydawnictwo, tylko do samolotu by nie weszlo... Hmmm dalas mi do mylsenia Malgos Fakt! Juz trzeba o prezentach myslec. Na ostatnia chwile nigdy mi nie wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.10.2008 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Ja w domu i dzisiaj caly dzien pracuje. Fajnie z ta lampa, ze masz 2 w cenie 1. Ja wlasnie kupilam na ebayu mezowi gigantyczny album o Andym Warholu za 300 zl. Bede miec na gwiazdke jak znalazl. Ogladalismy go w Centre Pompidou, genialne wydawnictwo, tylko do samolotu by nie weszlo... Hmmm dalas mi do mylsenia Malgos Fakt! Juz trzeba o prezentach myslec. Na ostatnia chwile nigdy mi nie wychodzi. Ja zaczynam w wakacje, jak jestem w Stanach, bo wtedy mam szanse sie nie zrujnowac i w grudniu jak wszyscy lataja po sklepach i kupuja cokolowiek byle tylko cos kupic, to wtedy ja sie tylko martwie o papier do opakowania prezentow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 06.10.2008 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Ja w domu i dzisiaj caly dzien pracuje. Fajnie z ta lampa, ze masz 2 w cenie 1. Ja wlasnie kupilam na ebayu mezowi gigantyczny album o Andym Warholu za 300 zl. Bede miec na gwiazdke jak znalazl. Ogladalismy go w Centre Pompidou, genialne wydawnictwo, tylko do samolotu by nie weszlo... Hmmm dalas mi do mylsenia Malgos Fakt! Juz trzeba o prezentach myslec. Na ostatnia chwile nigdy mi nie wychodzi. Ja zaczynam w wakacje, jak jestem w Stanach, bo wtedy mam szanse sie nie zrujnowac i w grudniu jak wszyscy lataja po sklepach i kupuja cokolowiek byle tylko cos kupic, to wtedy ja sie tylko martwie o papier do opakowania prezentow. powiem wam, że bardzo podoba mi się idea kupowania prezentów z wyprzedzeniem. moja mama też tak robi od lat; na urodziny, święta itp. to dobry sposób na przemyślany zakup, oszczędność czasu, a nieraz niezłej kasy. chyba powinnam pójść waszym śladem tylko, że ja należę do częściowo popyrtanych osób, wiele rzeczy robię w biegu i na ostatnią chwilę nie lubię tego. z reguły jestem poukładana. mam dwie różne natury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 06.10.2008 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Czesc Editta Ale fajnie, ze tak duzo sie u was dzieje Bedzie co ogldac może nie aż tak dużo, ale posuwamy się do przodu, co bardzo nas cieszy, no i mamy dobre plany i myśli miałam aparat dziś ze sobą, ale niestety okazało się, że wytrzymał tylko jedno pstryknięcie przy następnej okazji Mowisz ze pelno kurzu po tym cyklinowaniu Lampka jest super! Moze faktycznie tapeta juz nie potrzebna. coraz częściej myślę, że ta tapeta była by o tą jedną rzecz za dużo. skłaniam się aby dać stonowane, naturalne, przytulne dywaniki i ciemnawe zasłony, a pościel może w jakieś odjechanej czerwieni, coś kontrastowego, żywego. albo, wracając do tego mojego wypatrzonego fotela: łóżko, dywaniki i zasłony w popielu, szarości a fotel w dziwacznym obiciu jedno albo drugie, coś wybiorę Ja tez juz teraz najpierw sprawdzam na ebayu teraz czeka mnie temat agd, będę koncentrować się na niemieckich ofertach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 06.10.2008 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 cały dzień spędziłam na budowie poddasze czyściutkie, tylko okna i parapety trochę brudnawe ale pewnie nie długo tak zostanie dół też ogarnęłam gdyby nie te różne sprzęty budowlane, było by całkiem, całkiem ale najlepsze, że po skończonej robocie wzięłam pierwszy prysznic w nowym domu ależ to była frajda, jakie uczucie przyjemne no czułam się prawie jakbyśmy już mieszkali nie mogę doczekać się tego dnia no wiecie którego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.10.2008 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Nie przejmuj sie editko, mnie tez sie zdarza na ostatnia chwile cos kupic, bo nie zawsze jest okazja wczesniej. Ostatnio tak zrobilam, ze malzowi kupilam prezent na urodziny 2 h przed impreza, bo mnie sklep internetowy zrobil (na szaro ). W ostatniej chwili wpadlam do normalnego sklepu i kupilam to co chcialam tylko dzieki temu, ze sprzedawczyni byla wyjatkowo kumata. Roznie to bywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małaMI 07.10.2008 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Super są te lamki ja tez ostatnio często zaglądam na aukcje, również zagraniczne. To jakaś parodia z tymi cenami w polskich sklepach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.10.2008 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Lampki w calkiem fajnej cenie Ile wyszly cie te 2 lampki z przesylka?? Jak sie to placi?? To musi byc przelew bankowy miedzynarodowy?? Placi sie w zlotowkami w przeliczeniu na funty?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.10.2008 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Po pierwsze gratuluje prysznica w domu, cos mnie ominelo ostatnio! Po drugie - markotko - placi sie zwykle PayPalem, ktory mozesz podlaczyc do swojej karty lub teraz juz nawet mozesz zasilic konto pieniedzmi z konta bankowego. Za przelew nic nie placisz, tylko PayPal dodaje marze przeliczajac waluty, ale dzieje sie to automatycznie. Zarejestruj sie na ebayu i na PayPalu to zobaczysz... Tylko trzeba uwazac, zeby sprzedawca na pewno akceptowal PayPal, tak jest w 95%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.10.2008 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Czy Ty na pewno mnie nie obrazasz?? Chyba musze poczytac co to za PayPal :)l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.10.2008 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 A trzeba miec karte kredytowa?? Bo ja to nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.10.2008 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 A masz jakakolwiek do zakupow w internecie? Ona sluzy do weryfikacji, ze jestes taka i taka markotka. Nawet jesli nie masz, to mozesz ominac ten krok, tylko wtedy masz limit na wysylanie pieniedzy, wiec kanal. Nie musisz miec kredytowej, wystarczy debetowa. A moze mozesz sie zweryfikowac przez konto w banku. Teraz sie troche pozmienialo, do niedawna nie mozna bylo wysylac kasy z konta, wiec nie wiem. Wejdz sobie na http://www.paypal.pl i sprobuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts