mayland 17.10.2008 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 No właśnie U mnie kiedyś leżały 2 tygodnie. WIęcej tego błędu nie przerobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.10.2008 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 No i wychodzi na to, ze w temacie okiennych wymyslow 100% satysfakcjonujacego rozwiazania nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 17.10.2008 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 no niestety.. ja mam w dodatku tak zmienny gust, że po kilku miesiącach mi się wszystko nudzi i znów szukam innch rozwiązań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.10.2008 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 No wlasnie ja tez sie boje, ze jak cos wymysle, co trudno bedzie zmienic, to potem mnie bedzie trafiac. Chyba zostawie te decyzje na sam koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 17.10.2008 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Ja tam wiem, ze podobają mi się najbardziej żaluzje drewniane i okiennice drewniane żaluzjowe wewnętrzne To mi się nie zmienia tylko niewykonalne u mnie jest niestety i jak juz pisaliśmy, ma to swoje wady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.10.2008 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 A ja jeszcze musze myslec o tym, ze moje mieszkanie jest dosc ciemne, wiec im mniej okno bedzie zasloniete, tym lepiej... No i ja nie potrafie sie obudzic, jak jest calkiem ciemno, dlatego na noc odslaniam zaluzje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaAloes 17.10.2008 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Witam wieczrem nie znoszę żaluzji metalowych. Brrrr...odkurzanie - koszmar, na dodatek jakoś się zawsze cholery powyginają, no i wg mnie paskudne są. To już wolę firanki, mimo, że też ich nie lubię. Ja ich nie nawidze! Nie raz zacielam sie zaluzja matalowa podczas mycia okien...brrr w dodatku psiak cale je pogial nosem, wiec wygladaja koszmarnie. Dzisiaj kupilam czarna prosta zwiewna firanke, plus prosta gruba, biala zaslone na kolkach. Poniewaz koncza sie nam fundusze, bedzie to rozwiazanie tymczasowe, ale mam nadzieje, ze estetyczne. Majatku nie kosztowaly, wiec bez zalu wymienie pozniej. Prawde mowiac nie moge sie doczekac montazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.10.2008 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Witam wieczrem nie znoszę żaluzji metalowych. Brrrr...odkurzanie - koszmar, na dodatek jakoś się zawsze cholery powyginają, no i wg mnie paskudne są. To już wolę firanki, mimo, że też ich nie lubię. Ja ich nie nawidze! Nie raz zacielam sie zaluzja matalowa podczas mycia okien...brrr w dodatku psiak cale je pogial nosem, wiec wygladaja koszmarnie. Dzisiaj kupilam czarna prosta zwiewna firanke, plus prosta gruba, biala zaslone na kolkach. Poniewaz koncza sie nam fundusze, bedzie to rozwiazanie tymczasowe, ale mam nadzieje, ze estetyczne. Majatku nie kosztowaly, wiec bez zalu wymienie pozniej. Prawde mowiac nie moge sie doczekac montazu Umieram z ciekawosci, jak to bedzie wygladalo. Mam nadzieje, ze sie pochwalisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaAloes 17.10.2008 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Ja znalazlam to:http://2.bp.blogspot.com/_9kROCtAPcEE/SPT-tWYmOAI/AAAAAAAAZD0/TJCKpF4IDhk/s400/03-dining.jpg http://4.bp.blogspot.com/_9kROCtAPcEE/SPT9VDrFE6I/AAAAAAAAZC8/5RKcFuwBPyE/s400/im7lg.jpg http://i297.photobucket.com/albums/mm232/Kajtulek06/proj_2.jpghttp://i297.photobucket.com/albums/mm232/Kajtulek06/rzymskie01.jpg http://i297.photobucket.com/albums/mm232/Kajtulek06/4kj.jpg http://i297.photobucket.com/albums/mm232/Kajtulek06/4-9.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaAloes 17.10.2008 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Malgos oczywiscie, ze sie pochwale. Mam nadzieje, ze bedzie czym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 17.10.2008 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 (...) Dzisiaj kupilam czarna prosta zwiewna firanke, plus prosta gruba, biala zaslone na kolkach. Poniewaz koncza sie nam fundusze, bedzie to rozwiazanie tymczasowe, ale mam nadzieje, ze estetyczne. Majatku nie kosztowaly, wiec bez zalu wymienie pozniej. Prawde mowiac nie moge sie doczekac montazu też jestem ogromnie ciekawa. niezłe zestawienie, takiego jeszcze nie widziałam. nie zapomnij wrzucić zdjęcia do mojej galerii, albo chociaż daj znać, że już są dzięki za firankowe inspiracje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaAloes 17.10.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Te które kupiłam są dość gęste, nie prześwitują. Z bliska widać, że są w pasy bo z odległosci już ginie ten deseń. Mamie sie nie podobaja więc to dobry przejaw Znaczy się, nie są babcine Pięknie wyglądają zasłony leżące na podłodze ale.....! nei mogłabym z takimi mieszkać bo to skupisko wszelkiego rodzaju kotów, kurzu i śmieci No i mam manię - ciągle bym je prała bo NAPEWNO końce leżące na podłodze beda brudne Az musze soknczyc do twojego dziennika i zerknac jezeli pozwolisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaAloes 17.10.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 (...) Dzisiaj kupilam czarna prosta zwiewna firanke, plus prosta gruba, biala zaslone na kolkach. Poniewaz koncza sie nam fundusze, bedzie to rozwiazanie tymczasowe, ale mam nadzieje, ze estetyczne. Majatku nie kosztowaly, wiec bez zalu wymienie pozniej. Prawde mowiac nie moge sie doczekac montazu też jestem ogromnie ciekawa. niezłe zestawienie, takiego jeszcze nie widziałam. nie zapomnij wrzucić zdjęcia do mojej galerii, albo chociaż daj znać, że już są dzięki za firankowe inspiracje Ja tez nie widzialam nie wiem czy to dobrze czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 17.10.2008 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 (...) Dzisiaj kupilam czarna prosta zwiewna firanke, plus prosta gruba, biala zaslone na kolkach. Poniewaz koncza sie nam fundusze, bedzie to rozwiazanie tymczasowe, ale mam nadzieje, ze estetyczne. Majatku nie kosztowaly, wiec bez zalu wymienie pozniej. Prawde mowiac nie moge sie doczekac montazu też jestem ogromnie ciekawa. niezłe zestawienie, takiego jeszcze nie widziałam. nie zapomnij wrzucić zdjęcia do mojej galerii, albo chociaż daj znać, że już są dzięki za firankowe inspiracje Ja tez nie widzialam nie wiem czy to dobrze czy nie pewnie, że dobrze, i oryginalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.10.2008 01:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Hej, editta, a ja mam do Ciebie jeszcze pytanie na temat kuchni. Czy sprzet do niej zamawialas tez w aalto? Czy to, ze nie masz uchwytow znaczy, ze masz zamkniecia bezuchwytowe, czy jak to sie nazywa i czy to kosztuje jakos ekstra? No i ile w koncu minelo od zamowienia kuchni do realizacji? Bo pamietam, ze na to narzekalas. Jeszcze w temacie okiennym - zapomnialysmy o roletach plisowanych czy jak one sie nazywaja: http://www.roletyzaluzje.pl/pl/index.php?w=27 Chyba sobie wlasnie tak sprawie, najwyzej dla ozdoby w moim gabinecie czy gdzies dodam jeszcze jakies zaslony, ale to wylacznie dekoracyjnie, jesli akurat znajde takie, ktore mi beda pasowaly do koncepcji. Te plisowane rolety maja te zalete, ze je mozna zaciagnac prawie do konca i latwo sie je czysci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 19.10.2008 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Hej, editta, a ja mam do Ciebie jeszcze pytanie na temat kuchni. Czy sprzet do niej zamawialas tez w aalto? agd jeszcze nie posiadam. chciałabym ściągnąć z niemiec. no właśnie mam takie zadanie na jutro, rozejrzeć się, przedzwonić, napisać maila przydało by sie ruszyć i w tym temacie Czy to, ze nie masz uchwytow znaczy, ze masz zamkniecia bezuchwytowe, czy jak to sie nazywa i czy to kosztuje jakos ekstra? półki są bezuchwytowe, trzeba dotknąć w wyznaczonym miejscu żeby się otwarły. szuflady mam zwykłe (hettich) z samodomykiem, tyko front przefrezowany aby było za co złapać. myślę, że gdybym zamówiła uchwyty wyszło by drożej. No i ile w koncu minelo od zamowienia kuchni do realizacji? Bo pamietam, ze na to narzekalas. (...) minęło tyle ile było na umowie, ale ja nie byłam gotowa na montaż, przesuwałam termin realizacji parę razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.10.2008 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 OK. Dzieki. Ja tez sie wlasnie zastanawiam, jak by tu sciagnac AGD z Niemiec (chyba najlatwiej), ale cos na ebayu za duzo nie widze, a niemieckiego nie znam, wiec nawet nie wiem jak mam szukac w sklepach internetowych. Temat kuchni zaczynam drazyc, szczerze mowiac gubie sie w tych wszystkich rozwiazaniach. A w tym aalto wycena jest gratis? Bo moze gdybym poszla do nich, to by mi te wszystkie cuda pokazali i jakos pomogli to poskladac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaAloes 19.10.2008 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Editta zobacz co znalazlam w twoich pieknych kolorach http://i297.photobucket.com/albums/mm232/Kajtulek06/375276447_f332c91142_m.jpg http://i297.photobucket.com/albums/mm232/Kajtulek06/a12.jpg A ta donica http://i297.photobucket.com/albums/mm232/Kajtulek06/a7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.10.2008 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Pal licho donice, ale ta podloga. Kiedy ja taka bede miala? Na emeryturze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaAloes 19.10.2008 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 OK. Dzieki. Ja tez sie wlasnie zastanawiam, jak by tu sciagnac AGD z Niemiec (chyba najlatwiej), ale cos na ebayu za duzo nie widze, a niemieckiego nie znam, wiec nawet nie wiem jak mam szukac w sklepach internetowych. Temat kuchni zaczynam drazyc, szczerze mowiac gubie sie w tych wszystkich rozwiazaniach. A w tym aalto wycena jest gratis? Bo moze gdybym poszla do nich, to by mi te wszystkie cuda pokazali i jakos pomogli to poskladac... Ja wrzucalam w translator http://translate.google.com/translate_t# Njalepiej znac model i szukac we wszystkich krajach. Wiem, ze to dziwne, ale nie raz dostawca z innego kraju mial taniej niz ten z ktorego pochodzil sprzet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts