AgaAloes 19.10.2008 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Pal licho donice, ale ta podloga. Kiedy ja taka bede miala? Na emeryturze? Podloga jest pieeeekna Gdyby pasowala do mojego domu i mialabym innnego meza na pewno taka bym miala. No nic poki co mozna podziwiac u Editty..szczesciara prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.10.2008 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Pal licho donice, ale ta podloga. Kiedy ja taka bede miala? Na emeryturze? Podloga jest pieeeekna Gdyby pasowala do mojego domu i mialabym innnego meza na pewno taka bym miala. No nic poki co mozna podziwiac u Editty..szczesciara prawda? U mnie to maz sie najbardziej upiera. Moze bede w koncu miala chociaz jakis ladny substytut tego co chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaAloes 20.10.2008 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 A propos podogi...moja gotowa. Nie moge uwierzyc, ze w tym tygodniu mamy sie wprowadzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.10.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Aga, jak nie dasz zdjec to Cie zamordujemy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.10.2008 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Aga podlogi cudne. Dab bielony rewelacja Olejowalas je czy lakierowalas bo nie bardzo moge sie zorientowac po opisie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.10.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 A propos podogi...moja gotowa. Nie moge uwierzyc, ze w tym tygodniu mamy sie wprowadzic A przyznasz sie, ile za nia dalas? Chodzi mi o te piekna, bielona... Oczywiscie moze byc na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.10.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Daj na forum tez jestem ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.10.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Daj na forum tez jestem ciekawa Ciii... najwyzej Ci przekabluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 21.10.2008 06:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 OK. Dzieki. Ja tez sie wlasnie zastanawiam, jak by tu sciagnac AGD z Niemiec (chyba najlatwiej), ale cos na ebayu za duzo nie widze, a niemieckiego nie znam, wiec nawet nie wiem jak mam szukac w sklepach internetowych. na razie wysłałam 12 maili do sklepów z ebay'a. zobaczymy choć większość z nich pisze Versandkosten: Nach Polen -- Keine Angabe czyli co do polski nie wysyłają na wszelki wypadek napisałam, że mogę odebrać osobiście. jutro może uda mi się poszperać po sklepach internetowych. tylko ja nienawidzę niemieckiego i już go dawno z pamięci wymazałam. będzie trudno jak mi się uda wpaść na coś konkretnego, dam wam znać Temat kuchni zaczynam drazyc, szczerze mowiac gubie sie w tych wszystkich rozwiazaniach. A w tym aalto wycena jest gratis? Bo moze gdybym poszla do nich, to by mi te wszystkie cuda pokazali i jakos pomogli to poskladac... już wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 21.10.2008 06:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 AgaAloes piękne zdjęcia A propos podogi...moja gotowa. Nie moge uwierzyc, ze w tym tygodniu mamy sie wprowadzic ja tez nie mogę uwierzyć to juuuuuuużż brawo ale będzie ci się pięknie mieszkało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 21.10.2008 06:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Daj na forum tez jestem ciekawa Ciii... najwyzej Ci przekabluje. szepnij i do mnie słówko idę zerknąć co to za cuda AgaAloes strzeliła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 21.10.2008 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 hej,.... no to może ja Wam pomoge... jak coś macie po niemiecku to wrzućcie swoje zapytania w formie prostych, pełnych i konkretnych zdań, to wam przetłumacze i odeśle z powrotem.... ale:::: prosiłabym o Wasze zdjęcia tego co chcecie zakupić - a to dla mnie w nagrode za to tłumaczenie = jestem na etapie wykończeniówki i szukam pomysłów, a może i coś skorzystam z tych pomysłow i też coś zakupie..... ?? Edyta- ciągle jestem pod wrażeniem Twoich lamp w łazience, oglądałam rózne, ale te Twoje utwiły mi doskonale w głowie,,,- dzięki za namiary, [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.10.2008 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Hej. Dzieki za oferte tlumaczenia, jak bede na tym etapie to z pewnoscia skorzystam. Sprzet wybieram troche po wygladzie, a troche po cenie. Nie mam jakiegos szczegolnego nabozenstwa do roznych bajerow. Moze to niedobrze? Jeszcze jedno mam pytanie do Ciebie Edytko - skad wiedzialas, ile zostawic miejsca na piekarnik? Kazdy z nich ma troche inny rozmiar, stad pytanie. Plyty i zmywarki powiedzmy sa dosc standardowe, ale zastanawiam sie, co z tym piekarnikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 21.10.2008 15:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 ANNNJA wielkie dzięki słońce za chęć pomocy gdy będę w prawdziwej desperacji, skorzystam na pewno. na razie nie chcę ci zabierać czasu, jakoś sobie radzę (...) Edyta- ciągle jestem pod wrażeniem Twoich lamp w łazience, oglądałam rózne, ale te Twoje utwiły mi doskonale w głowie,,,- dzięki za namiary ciesze się bardzo zawsze możesz mieć te same Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 21.10.2008 15:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 (...) Jeszcze jedno mam pytanie do Ciebie Edytko - skad wiedzialas, ile zostawic miejsca na piekarnik? Kazdy z nich ma troche inny rozmiar, stad pytanie. Plyty i zmywarki powiedzmy sa dosc standardowe, ale zastanawiam sie, co z tym piekarnikiem. robiłam meble pod konkretny sprzęt agd. ale to wydaje mi się proste, większość piekarników niewiele się różni na szerokość 59,4 59,5 59,6... tak więc szafka powinna być standardowo 60, a sam front (czoło) piekarnika powinien maskować otwór. ojj wiesz o czym myślę bo np w mikrofalówce do zabudowy to np. stalowa ramka maskuje a najlepiej to zapytać kogoś kto ma już sprzęt zamontowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.10.2008 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Nooo... ja to sie tylko boje, ze zanim kupie sprzet to ten, ktory wybralam bedzie juz niedostepny albo bedzie inny znacznie lepszy. No i ten piekarnik to ja mam taki ekscentryczny na oku - z mikrofalowka. Najmniejszy jaki jest - LG. Napisalam do nich i dzisiaj mi wyslali instrukcje montazu - mam nadzieje, ze nawet jesli wyprodukuja jakis nastepny model, to nie bedzie sie wiele roznil wymiarami. Tam wlasnie jest listwa maskujaca, ale wymiary sa dosc nietypowe. No moze bedzie OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaAloes 21.10.2008 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Hej Jakos tak...no... Odpowiedzialm na wasze pytania Malgos Editta ma racje. Wiekszosc sprzetow ma takie same wymiary i jezeli boisz sie ewentualnych znian to lepiej "jechac po standardzie". Ja prawde mowiac slabo przylozylam sie do wyboru sprzetu. Z doswaidczenia wiem jakie firmy omijac a jakie sa ok i bralam pod uwage tylko te na ktore mnie stac i sa dosc solidne czyli Siemensa, Bosha, Smega z ebaya. Reszta albo sie nie sprawdzila, albo nie mialam do czynienia i sie boje. Nie powiem - w przypadku piekarnika zadecydowal fajny design (bo ja pieke raz w roku ). W sumie...jezeli widzialam fajne umiejscownienie mikrofeli, to tylko przy piekarniku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaAloes 21.10.2008 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 AgaAloes piękne zdjęcia A propos podogi...moja gotowa. Nie moge uwierzyc, ze w tym tygodniu mamy sie wprowadzic ja tez nie mogę uwierzyć to juuuuuuużż brawo ale będzie ci się pięknie mieszkało Dzeiki ) Sama nie moge uwierzyc, bo w tej chwili jest tam prawdziwe pobojowisko Bardziej wprowadzamy sie z obawy o wlamanie. Dom w polu..duze okna i wszystko widac a sprzety pieknie beda sobie staly. No nie ma rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.10.2008 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Hej Jakos tak...no... Odpowiedzialm na wasze pytania Malgos Editta ma racje. Wiekszosc sprzetow ma takie same wymiary i jezeli boisz sie ewentualnych znian to lepiej "jechac po standardzie". Ja prawde mowiac slabo przylozylam sie do wyboru sprzetu. Z doswaidczenia wiem jakie firmy omijac a jakie sa ok i bralam pod uwage tylko te na ktore mnie stac i sa dosc solidne czyli Siemensa, Bosha, Smega z ebaya. Reszta albo sie nie sprawdzila, albo nie mialam do czynienia i sie boje. Nie powiem - w przypadku piekarnika zadecydowal fajny design (bo ja pieke raz w roku ). W sumie...jezeli widzialam fajne umiejscownienie mikrofeli, to tylko przy piekarniku . Dzieki za odpowiedz. Myslalam, ze to drozsza impreza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.10.2008 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 To kabluj teraz Malgos bo ja nie dostalam odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts