Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

editta & kuba - zapraszamy do środka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Czujemy sie zaszczycone. :oops: :wink:

of course :wink:

malgoś specjalnie dla ciebie http://illiweb.com/fa/i/smiles/icon_rr.png hi hi hi się uśmiałam

dostaję maile zwrotne z ebay'a :-? :-? i ciężko porównać. niektóre sprzęty, które wybrałam są już niedostępne :( a piszą mi kwotę całościową, niektórzy wpisują jakieś zamienniki. nie idzie się połapać :( muszę robić listę od nowa :x

dostaję maile zwrotne z ebay'a i ciężko porównać. niektóre sprzęty, które wybrałam są już niedostępne a piszą mi kwotę całościową, niektórzy wpisują jakieś zamienniki. nie idzie się połapać muszę robić listę od nowa

Masz racje. Strasznie szybko to sie wszystko zmienia. Mielismy identyczny problem w Polsce.

Na podtrzymanie podlogowej depresji? :roll: :roll: :roll:

Malgos a co planujesz u siebie?

No teraz to chyba planuje harakiri. :-?

Mial byc beton i na razie sie jeszcze trzymamy planu. W piatek mamy spotkanie ostatniej szansy z wykonawca z Katowic. A jak nie to albo walniemy wylewke Ardex albo zaczne myslec w kierunku drewna, bo mnie normalnie wykancza ten temat. :x

Na podtrzymanie podlogowej depresji? :roll: :roll: :roll:

Malgos a co planujesz u siebie?

No teraz to chyba planuje harakiri. :-?

Mial byc beton i na razie sie jeszcze trzymamy planu. W piatek mamy spotkanie ostatniej szansy z wykonawca z Katowic. A jak nie to albo walniemy wylewke Ardex albo zaczne myslec w kierunku drewna, bo mnie normalnie wykancza ten temat. :x

Ojjejj no to super! Ja myslalam , ze juz za pozno. W takim razie zycze powowdzenia! Ja w Ciebie wierze! Tylko sie nie poddawaj :)