Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

editta & kuba - zapraszamy do środka

Recommended Posts

W 2028 spotkamy sie, a ja dalej bede wykonawcy szukac... :x

:lol: :lol: :lol: :lol:

malgos to jesteśmy +/-umówione. tylko ja się teraz boję z tobą gadać, historia :o :o musisz mieć głowę... :oops: :wink:

malmuc skąd ty tyle piękny zdjęć bierzesz :o nie ograniczaj się :lol:

Taaaa, mam na glowie piekne afro. :lol: :lol: :lol:

No wlasnie malmuc, nie ograniczaj sie, torturuj nas dalej. :-?

• Odpowiedzi 2,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Na podtrzymanie podlogowej depresji? :roll: :roll: :roll:

Malgos a co planujesz u siebie?

No teraz to chyba planuje harakiri. :-?

Mial byc beton i na razie sie jeszcze trzymamy planu. W piatek mamy spotkanie ostatniej szansy z wykonawca z Katowic. A jak nie to albo walniemy wylewke Ardex albo zaczne myslec w kierunku drewna, bo mnie normalnie wykancza ten temat. :x

Ojjejj no to super! Ja myslalam , ze juz za pozno. W takim razie zycze powowdzenia! Ja w Ciebie wierze! Tylko sie nie poddawaj :)

Dzieki. Gosciu oddzwonil mimo, ze stracilismy nadzieje, ale takich wizyt mielismy juz wystarczajaco duzo, zeby niczego sobie po nich nie obiecywac. :-?

Pieeeekne

Ja sie tak zastwnawiam jak by wygladal moj dom jakbym teraz miala go projektowac. Przyznam, ze dopiero teraz wiem co mi sie tak naprawde podoba. Moze kiedys :roll:

Piekne sa te otwarte, niemal pozbaione granic domy. Uwielbiam jak ogrod laczy sie z wnetrzem..no po jaka ch... mi te szprosy byly?

Editta baaaardzo podoba mi sie twoj dom. Jest i antresola i piekne wielkie okna i sliczna podolga i cieple drewno i mile dla mojego oka kolory. Nie moge sie doczekac kiedy zobacze wiecej.

(..) Editta baaaardzo podoba mi sie twoj dom. Jest i antresola i piekne wielkie okna i sliczna podolga i cieple drewno i mile dla mojego oka kolory. Nie moge sie doczekac kiedy zobacze wiecej.

:roll: :roll: a u ciebie to jakie okna :D :D

a szprosy na prawdę jakoś nie rzucają się w oczy (pomimo, że osobiście ich nie lubię :oops: :oops: ) naprawdę nie zwróciłam na nie wcześniej uwagi :D

AgaAloes pocieszyć cię :roll: :roll: nie ty jedna :( :( :( :(

a propos nie zauważyłam szprosów u ciebie :D :wink:

Ja tam nie wie wiem czego chcesz od wlasnego domku, ale ty masz chyba jeszcze wyzszy level niz ja hehe. Chyba dluzej w tym biznesie siedzisz ;)

żartujesz sobie :lol: :lol: możesz, czysty komplement :D

jestem... poszukiwaczką często mi się zdarza, że coś lubię, a za chwilę nienawidzę.

buduję się laaaata, a swój styl odkryłam całkiem niedawno. dopiero teraz jestem świadoma. niestety brakuje mi trochę wiedzy i dostrzegam niektóre sprawy po fakcie niestety.

AgaAloes pocieszyć cię :roll: :roll: nie ty jedna :( :( :( :(

a propos nie zauważyłam szprosów u ciebie :D :wink:

Ja tam nie wie wiem czego chcesz od wlasnego domku, ale ty masz chyba jeszcze wyzszy level niz ja hehe. Chyba dluzej w tym biznesie siedzisz ;)

żartujesz sobie :lol: :lol: możesz, czysty komplement :D

jestem... poszukiwaczką często mi się zdarza, że coś lubię, a za chwilę nienawidzę.

buduję się laaaata, a swój styl odkryłam całkiem niedawno. dopiero teraz jestem świadoma. niestety brakuje mi trochę wiedzy i dostrzegam niektóre sprawy po fakcie niestety.

No to mozemy podac sobie reke. Chyba nikt tak szybko nie znienia zdania jak ja :wink: Jestem tez mistrzynia w dostrzeganiu rzeczy po fakcie 8) Jej jak to "dumie" brzmi :roll:

Jak na te lata....to naprawde super wyszlo.

chodź no tu, niech cię http://forumdomowe.forumotion.net/users/a1/65/31/02/smiles/765394.gif

ale tak na prawdę czasami wcale nie jest mi wesoło :-?

czasami się wkurzam i chciałabym coś zmienić dla poczucia własnej estetyki , a wojtek się znów wkurza, że wymyślam :roll: :roll: a może to racja, że byle by tylko na swoim... na prawdę chciałabym w końcu już mieszkać u siebie, nieważne jak i gdzie, i...