malgos2 11.11.2008 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Bardzo piekny grzejnik. Jak ja bym chciala juz miec lazienke. małgoś ty wiesz ile ja na tą łazienkę czekałam??? cierpliwości A ja postanowilam zmienic front robot, bo do zrobienia lazienki malza potrzebuje, a jak on mi wyjedzie, to nikt nie zrobi, wiec jesli juz sie uporam(y) z podloga, wtedy pomysle o kuchni i potem o szafie do sypialni. No i wtedy lazienka to bedzie juz pestka (finansowa)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olika 11.11.2008 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 editta czy moglabys napisac parametry twoich schodow, wyszly super, teraz szukam proporcji dla moich. Interesuje mnie grubosc stopni , szerokosc i dlugosc oraz jaka szeroka i wysoka jest ta belka pod stopniami? Murarze maja wylewac wlasnie schody w tym tygodniu a ja mam metlik w glowie jak to powinno wygladac, ale u Ciebie wyszlo bardzo proporcjonalnie! Napisz mi jeszcze bardzo Cie prosze, czy masz stopni zlicowane z betonem pod stopniami bo za dobrze nie widac na zdjeciach, albo moze zrob zdjecie calkowicie z boku schodow dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 11.11.2008 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Bardzo piekny grzejnik. Jak ja bym chciala juz miec lazienke. małgoś ty wiesz ile ja na tą łazienkę czekałam??? cierpliwości A ja postanowilam zmienic front robot, bo do zrobienia lazienki malza potrzebuje, a jak on mi wyjedzie, to nikt nie zrobi, wiec jesli juz sie uporam(y) z podloga, wtedy pomysle o kuchni i potem o szafie do sypialni. No i wtedy lazienka to bedzie juz pestka (finansowa)... to wszystko wiadommmmooo kto jest teraz najważniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.11.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Bardzo piekny grzejnik. Jak ja bym chciala juz miec lazienke. małgoś ty wiesz ile ja na tą łazienkę czekałam??? cierpliwości A ja postanowilam zmienic front robot, bo do zrobienia lazienki malza potrzebuje, a jak on mi wyjedzie, to nikt nie zrobi, wiec jesli juz sie uporam(y) z podloga, wtedy pomysle o kuchni i potem o szafie do sypialni. No i wtedy lazienka to bedzie juz pestka (finansowa)... to wszystko wiadommmmooo kto jest teraz najważniejszy No przeciez wiadomo, ze bez podlogi ani rusz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 11.11.2008 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 editta czy moglabys napisac parametry twoich schodow, wyszly super, teraz szukam proporcji dla moich. Interesuje mnie grubosc stopni , szerokosc i dlugosc oraz jaka szeroka i wysoka jest ta belka pod stopniami? kurcze pamiętam tylko tyle (ale zmierzę) stopnie grube 8cm, długie coś ok 94, głębokie chyba 30. wymiarów belki nie znam zupełnie. Murarze maja wylewac wlasnie schody w tym tygodniu a ja mam metlik w glowie jak to powinno wygladac, ale u Ciebie wyszlo bardzo proporcjonalnie! Napisz mi jeszcze bardzo Cie prosze, czy masz stopni zlicowane z betonem pod stopniami bo za dobrze nie widac na zdjeciach, albo moze zrob zdjecie calkowicie z boku schodow dzieki nie są zlicowane choć mogły by troszkę więcej wystawać wymiary pamiętam, że wojtek wyliczał wg wzoru no i dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 11.11.2008 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 a za dzisiejszy dzień wojtkowi należy się http://images.beijing2008.cn/20070811/Img214126155.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 11.11.2008 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Bardzo piekny grzejnik. Jak ja bym chciala juz miec lazienke. małgoś ty wiesz ile ja na tą łazienkę czekałam??? cierpliwości A ja postanowilam zmienic front robot, bo do zrobienia lazienki malza potrzebuje, a jak on mi wyjedzie, to nikt nie zrobi, wiec jesli juz sie uporam(y) z podloga, wtedy pomysle o kuchni i potem o szafie do sypialni. No i wtedy lazienka to bedzie juz pestka (finansowa)... to wszystko wiadommmmooo kto jest teraz najważniejszy No przeciez wiadomo, ze bez podlogi ani rusz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 11.11.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Editt, oglądam Twój domek z zachwytem. Wprawdzie do tej pory sie nie ujawniłam ....ale czytam i oglądam .. I w związku z tym mam pytanko w sprawie łazienki, która jest bardzo ładna... Planuję tak samo jak u Ciebie dać tylko szybę przy prysznicu i powiedz mi jaką grubę szybe tam daliście i ile to kosztowało - może byc na PV. Dziekuję .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janusz75 11.11.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Editta, przywiodły mnie tu fotki Twojej łazienki z wątku o łazienkach:) bardzo mi się podoba:) W ogole fajny domek! Pozwolisz, że wpadnę tu jeszcze od czasu do czasu w poszukiwaniu inspiracji? Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 11.11.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 http://img46.imageshack.us/img46/9156/laz04ub9.jpg ta część blisko ściany jest tylko nakładana, w razie potrzeby wystarczy ściągnąć i można zajrzeć pod wannę, wymienić wężyk itp. Czy mozesz zrobic zblizenie tego mocowania. Ja od roku "zyje z dziura" bo brak dobrego pomyslu na jej zakrycie, a genialny hydraulik wlasnie pod wanna zrobil mi zawor ogrodowy wiec dostep musi byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 11.11.2008 22:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Editt, oglądam Twój domek z zachwytem. Wprawdzie do tej pory sie nie ujawniłam ....ale czytam i oglądam .. I w związku z tym mam pytanko w sprawie łazienki, która jest bardzo ładna... Planuję tak samo jak u Ciebie dać tylko szybę przy prysznicu i powiedz mi jaką grubę szybe tam daliście i ile to kosztowało - może byc na PV. Dziekuję .... witaj zacznę od tego, że wielkość ma znaczenie szyba jest duża, 122x255, gruba 1cm, więc cena nie była mała; 2tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 11.11.2008 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Editta, przywiodły mnie tu fotki Twojej łazienki z wątku o łazienkach:) bardzo mi się podoba:) W ogole fajny domek! Pozwolisz, że wpadnę tu jeszcze od czasu do czasu w poszukiwaniu inspiracji? Powodzenia! zapraszam i oczywiście dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 11.11.2008 22:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 ta część blisko ściany jest tylko nakładana, w razie potrzeby wystarczy ściągnąć i można zajrzeć pod wannę, wymienić wężyk itp. Czy mozesz zrobic zblizenie tego mocowania. Ja od roku "zyje z dziura" bo brak dobrego pomyslu na jej zakrycie, a genialny hydraulik wlasnie pod wanna zrobil mi zawor ogrodowy wiec dostep musi byc ścianka jest dzielona na pół. jedna część, ta z grzejnikiem ma wyfrezowany wpust, a ta druga ma pióro. po prostu wciska się jedną w drugą. nie wiem tylko czy aby to dobre rozwiązanie do czegoś co będziesz często odsłaniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 12.11.2008 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Dziekuję za informację. Mam swiadomość, że rozmiar ( w tym przypadku .. ) ma znaczenie finansowe..... ale mam juz orientacje ile mniej wiecej musze przeznaczyc kasy na taką szybe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.11.2008 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Edytko proszę opisz mi jakie są w dotyku te betonowe płyty Pewnie są zimne. Ale czy są chropowate, porowate, czy gładkie, aksamitne....itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 13.11.2008 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Mayland beton jak beton fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 13.11.2008 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 no chyba mnie dzis trafi w koncu to 13-y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.11.2008 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Powiadomień nie dostajesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 13.11.2008 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Edytko proszę opisz mi jakie są w dotyku te betonowe płyty Pewnie są zimne. Ale czy są chropowate, porowate, czy gładkie, aksamitne....itd w dotyku są przyjemne, na pewno bardziej niż na przykład płytki. nie są zimne, a lekko chłodne. są gładkie, szlifowane były, te nasze mają jeszcze małe pory ale niedługo powinny zniknąć. choć nie wiem czy to takie istotne dla mnie raczej bez znaczenia. na pewno nie są dla osób, które oczekują idealnych i trwałych rozwiązań. trzeba pamiętać, że beton może się ukruszyć, czy pęknąć. szczerze zaciekawiłaś mnie tym pytaniem, sprawdzę następnym razem jakie mam dokładnie odczucia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 13.11.2008 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 no chyba mnie dzis trafi w koncu to 13-y ...................... to też skasuję, niech już zapomnę o tej stracie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts