malmuc 13.11.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Powiadomień nie dostajesz? no właśnie Editta nie wypowiadam sie bo jak sie domyslasz zatkało mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 13.11.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Editta lazienka bardzo ladna, a schody normalnie "powalajace"! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 13.11.2008 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Powiadomień nie dostajesz? no właśnie Editta nie wypowiadam sie bo jak sie domyslasz zatkało mnie o co chodzi chyba żartujesz :( małgoś wolę, żebyś tutaj, do mnie zaglądała, i mówiła choćby o brzydkiej pogodzie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 13.11.2008 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Editta lazienka bardzo ladna, a schody normalnie "powalajace"! wiatj ocia bardzo dziękuję. jejku dawno do ciebie nie zaglądałam , co tam u was słychać, jak najmłodsza pociecha? zaraz zaglądne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.11.2008 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Witaj! Mam pytanie jak sie montuje ta lampe sufitowa laziekowa? obrobic jakis otwor czy to sie potem wycina? Ja bede miec na g-k welne i boje sie zeby sie nie stopila od goraca jesli wytne g-k i wsadze tam oprawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaAloes 17.11.2008 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Witam Od dzisiaj nadaje ze swojego domku Po dwoch tygodniach opoznienia w koncu mam Internet Witaj! Mam pytanie jak sie montuje ta lampe sufitowa laziekowa? obrobic jakis otwor czy to sie potem wycina? Ja bede miec na g-k welne i boje sie zeby sie nie stopila od goraca jesli wytne g-k i wsadze tam oprawe. Na pewno bedziesz potrzebowala izolacji. My mamy bodajze jakas gieta blache czy cos takiego. No w kazdym razie tworzy to izolazje od izolacji )) Takie jakby pudelko. A otwor oczywiscie wycina sie w plycie k-g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.11.2008 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Ale robi sie ze stelaza jakas wneke pod ta lampe czy po prostu na zywca sie wycina w g-k odpowiedni prostokat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaAloes 17.11.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Ale robi sie ze stelaza jakas wneke pod ta lampe czy po prostu na zywca sie wycina w g-k odpowiedni prostokat. Wybacz...nie mam pojecia Zapytalabym meza..ale daleko jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaAloes 17.11.2008 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Editta poczytalam, obejzalam. Coraz piekniej u Ciebie ehhhhh. Schody cud miod orzeszki...drze o to jak beda wygladaly z balustrada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olika 20.11.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Edyta mozesz napisac skad bralas blache na dach i ile cie ona wyniosla oczywiscie razem z gieciem na rabek? czy mialas do niej specjalna ekipe?dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 23.11.2008 15:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Witaj! Mam pytanie jak sie montuje ta lampe sufitowa laziekowa? obrobic jakis otwor czy to sie potem wycina? Ja bede miec na g-k welne i boje sie zeby sie nie stopila od goraca jesli wytne g-k i wsadze tam oprawe. hej lampa to takie pudełko, wycinasz dziurę w suficie i po prostu ją tam wciskasz, nie trzeba więcej nic kombinować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 23.11.2008 15:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Editta poczytalam, obejzalam. Coraz piekniej u Ciebie ehhhhh. Schody cud miod orzeszki...drze o to jak beda wygladaly z balustrada hej dzięki, a te dreszcze to takie pozytywne czy negatywne barierka najpierw musi się urodzić. myślałam żeby dać na przykład linki metalowe w pionie (od stopnia do sufitu) ale to raczej żadne zabezpieczenie dla dzieci myślałam też np. o barierce z drewnianym pochwytem, a zamiast poprzeczek na przykład równolegle biegnącej desce nie zbyt grubej i takiej ok. 20-25 cm szerokiej... nie mam jeszcze konkretnego pomysłu, a barierka pojawi się na samym szarym końcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 23.11.2008 16:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Edyta mozesz napisac skad bralas blache na dach i ile cie ona wyniosla oczywiscie razem z gieciem na rabek? czy mialas do niej specjalna ekipe? dzieki blachę kupowaliśmy bezpośrednio z zakładów silesia z katowic. teraz chyba sprzedają tylko poprzez dystrybutorów. maszyna do zaginania jest wliczona w cenę blachy. nie powiem ci jak z ceną za całość, dach robiliśmy dawno temu, ciężko było by nawet porównać. proponuję się teraz zorientować i posprawdzać, bo ceny chyba poszły trochę w dół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 23.11.2008 16:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 AgaAloes zapomniałam zapytać, mieszkasz ??????? jak, opowiadaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 23.11.2008 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 AgaAloes a co się stało z twoim forum taka szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.11.2008 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 AgaAloes a co się stało z twoim forum taka szkoda No wlasnie, co sie stalo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.11.2008 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 editt masz gdzieś zdjęcie glutów? bo mnie wszyscy namawiają i muszę sprawę przemyśleć więc potrzebuję więcej materiału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaAloes 25.11.2008 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaAloes 25.11.2008 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Editta poczytalam, obejzalam. Coraz piekniej u Ciebie ehhhhh. Schody cud miod orzeszki...drze o to jak beda wygladaly z balustrada hej dzięki, a te dreszcze to takie pozytywne czy negatywne barierka najpierw musi się urodzić. myślałam żeby dać na przykład linki metalowe w pionie (od stopnia do sufitu) ale to raczej żadne zabezpieczenie dla dzieci myślałam też np. o barierce z drewnianym pochwytem, a zamiast poprzeczek na przykład równolegle biegnącej desce nie zbyt grubej i takiej ok. 20-25 cm szerokiej... nie mam jeszcze konkretnego pomysłu, a barierka pojawi się na samym szarym końcu Wiesz co tak mi sie podobaja te surowe "lyse" schody, ze nie wyobrazam sobie barierki przy nich. Pewnie dlatego tak bardzo podobalo mi sie to zdjecie z tafla szkla zamiast barierek (wiesz ktore). Jednak twoje propozycje brzmia bardzo orginalnie i jestem ciekawa efektu koncowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaAloes 25.11.2008 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 AgaAloes a co się stało z twoim forum taka szkoda Jestem Moje forum juz dziala Zapraszam, bo wkleilam nowe zdjecia. Jest juz gotowa kuchnia (z okapem) sa drzwi i szarosci AgaAloes zapomniałam zapytać, mieszkasz ??????? jak, opowiadaj Mieszka sie bajecznie! Do tej pory mieszkalam w jeszcze wiekszym domku w dodatku sama (rodzice wyjechali), wiec bylam pewna, ze cieszko bedzie mi sie przyzwyczaic do nowych katow. Bardzo bylam w bledzie. Za nic nie zamienilabym terazniejszosci na przeszlosc Teraz naprawde rzadzimy, mamy inne checi do sprzatania, wykanczania. Wszystko nas cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts