AgaAloes 25.11.2008 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 editt masz gdzieś zdjęcie glutów? bo mnie wszyscy namawiają i muszę sprawę przemyśleć więc potrzebuję więcej materiału glutow ??? ja mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.11.2008 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 to ja poproszę choć patrząc na awatarek to z glutami nic nie ma wspólnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 29.11.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 Witam po raz pierwszy w Twojej galerii, do której trafiłam dzięki niezwykłej łazience Zachwycałam się już łazienką a tu widzę że cały dom będzie bardzo ciekawy i jednorodny stylistycznie. Gratuluję i życzę rychłej przeprowadzki Czy mogłabyś podac mi nazwę baterii wannowej? Właśnie poszukuję podobnej I jeszcze zapytam o prysznic - czy dobrze widzę, że masz tylko deszczownicę? Wygląda to bardzo elegancko, ale nie będzie Ci brakowac ruchomego źródła wody? Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 01.12.2008 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 editt masz gdzieś zdjęcie glutów? bo mnie wszyscy namawiają i muszę sprawę przemyśleć więc potrzebuję więcej materiału moje (oczywiście lampy ) jeszcze nie powieszone, więc cię nie poratuję. kilka razy przewinęły mi się zdjęcia w necie, sprawdzę czy gdzieś nie mam zapisanych, jakby coś będę pamiętać no i dla mnie wyglądają super, ale wiadomo, że nie każdemu muszą się podobać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 01.12.2008 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 AgaAloes a co się stało z twoim forum taka szkoda Jestem Moje forum juz dziala Zapraszam, bo wkleilam nowe zdjecia. Jest juz gotowa kuchnia (z okapem) sa drzwi i szarosci świetnie już się martwiłam, że zrezygnowałaś z dziennika AgaAloes zapomniałam zapytać, mieszkasz ??????? jak, opowiadaj Mieszka sie bajecznie! Do tej pory mieszkalam w jeszcze wiekszym domku w dodatku sama (rodzice wyjechali), wiec bylam pewna, ze cieszko bedzie mi sie przyzwyczaic do nowych katow. Bardzo bylam w bledzie. Za nic nie zamienilabym terazniejszosci na przeszlosc Teraz naprawde rzadzimy, mamy inne checi do sprzatania, wykanczania. Wszystko nas cieszy szczęściaro jedna super gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 01.12.2008 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Witam po raz pierwszy w Twojej galerii, do której trafiłam dzięki niezwykłej łazience Zachwycałam się już łazienką a tu widzę że cały dom będzie bardzo ciekawy i jednorodny stylistycznie. Gratuluję i życzę rychłej przeprowadzki bardzo dziękuję Czy mogłabyś podac mi nazwę baterii wannowej? Właśnie poszukuję podobnej bateria to paffoni seria domino I jeszcze zapytam o prysznic - czy dobrze widzę, że masz tylko deszczownicę? Wygląda to bardzo elegancko, ale nie będzie Ci brakowac ruchomego źródła wody? prysznic z samą deszczownią użytkowałam w anglii przez klika lat, kąpiel to czysta przyjemność. jedynie do czego mogła by mi się przydać osobna słuchawka, to do mycia np. brodzika czy szyby. nie jest to jednak rzecz niezbędna i wybór mój był w stu procentach świadomy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
utek76 01.12.2008 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Editta- pięknie u Ciebie! A widoki z okna- bajka! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 01.12.2008 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Editta- pięknie u Ciebie! A widoki z okna- bajka! Pozdrawiam aaachh dziękuję pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.12.2008 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Hej. Wrocilam juz i wracam do znanego nam tematu. Mozesz mi dac namiary na moja ostatnia deske ratunku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 02.12.2008 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 przyszlam podziekowac za namiary na koszyczek kupilam z tej serii wszystkie duperele do jednej lazienki i jestem baaardzo zadwolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celtorek 02.12.2008 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 cześć Editta Masz najładniejsze schody na forum. Super pomyślane. Będę do Ciebe zaglądać, a Ty wstawiaj dużo fotek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.12.2008 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 schody faktycznie są zarypiste niestety ja przy moim maleństwie bym się nie zdecydowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.12.2008 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 Editta fajnie Cie bylo zobaczyc na NK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 03.12.2008 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Hej. Wrocilam juz i wracam do znanego nam tematu. Mozesz mi dac namiary na moja ostatnia deske ratunku? witam szczęśliwie w kraju priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 03.12.2008 16:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 przyszlam podziekowac za namiary na koszyczek kupilam z tej serii wszystkie duperele do jednej lazienki i jestem baaardzo zadwolona ekstra, niech ci służą cześć Editta Masz najładniejsze schody na forum. Super pomyślane. Będę do Ciebe zaglądać, a Ty wstawiaj dużo fotek . bardzo dziękuje, a zdjęcia będą jak tylko pojawi się coś nowego myślę, że po świętach na prawdę się ruszy. liczę na to bardzo. teraz niestety 0 czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 03.12.2008 16:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Editta fajnie Cie bylo zobaczyc na NK a mogłaś choć zaproszenie zostawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 03.12.2008 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 zdradze wam najważniejsza nowinę będziemy z wojtkiem mieć małego bobaska http://www.ajlawgifs.yoyo.pl/gify11/016.gif http://www.ajlawgifs.yoyo.pl/gify11/016.gif http://www.ajlawgifs.yoyo.pl/gify11/016.gif http://www.ajlawgifs.yoyo.pl/gify11/016.gif http://www.ajlawgifs.yoyo.pl/gify11/016.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.12.2008 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Edytko wielkie, przeogromne gratulacje!!!!!! Strasznie się cieszę z Waszego szczęścia :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 03.12.2008 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 mayland dziękuje bardzo nie umiem wyrazić jak bardzo się cieszę i co czuję. jestem wniebowzięta i najszczęśliwsza na świecie!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.12.2008 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Wierzę Kiedy powitamy nowego członka rodzinki? Pewnie teraz wykończeniówka przyspieszy. A i pokój dziecinny bedzie na tapecie zapewne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts