malmuc 03.12.2008 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 o matko! matko ! matko ! matko! wiedzialam!!!!! myslalam o Tobie ciesze sie bardzooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 03.12.2008 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 cudowna wiadomosc!!! gratulacje! kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.12.2008 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 I wogóle to opowiadaj jak zareagował przyszły tatuś? Jak mu powiedziałaś? No i całą resztę..... No, jak do tego doszło mozesz pominąć bo to znamy z autopsji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 03.12.2008 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 .... No, jak do tego doszło mozesz pominąć bo to znamy z autopsji eeeeeee no ja bym tam posłuchala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 03.12.2008 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 bardzo dziękuję buziaki dla was termin mam na środek lipca. tatuś dowiedział się na budowie (nie naszej) ale nie mogłam się powstrzymać. bardzo się cieszy, w ogóle jest strasznie troskliwy, choć ja świetnie się czuję, nie mam żadnych mdłości czy wymiotów. czuję mocno jego wsparcie i to jest świetne. No, jak do tego doszło mozesz pominąć bo to znamy z autopsji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 03.12.2008 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Marysia miała być lipcowką. Jest sierpniówką. Z tego wynika, ze to dopiero początek. Dbaj o siebie, bierz witaminy, kwas foliowy i jakbyś potzrebowała namiary na lekarzy w Krakowie to ja prawie wszystkich znam, ze słyszenia Przerobilam też dwa szpitale, więc jakby co to wal jak w dym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 03.12.2008 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Editta moje gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 03.12.2008 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Marysia miała być lipcowką. Jest sierpniówką. Z tego wynika, ze to dopiero początek. Dbaj o siebie, bierz witaminy, kwas foliowy i jakbyś potzrebowała namiary na lekarzy w Krakowie to ja prawie wszystkich znam, ze słyszenia Przerobilam też dwa szpitale, więc jakby co to wal jak w dym. dzięki Irma serdecznie . lekarza mam bardzo dobrego i to też daje mi dużo spokoju. wojtka brat jest lekarzem w krakowie (choć na prywatnej klinice) więc jakby co mam wsparcie i tu, a moja najbliższa ciocia jest przełożoną na noworodkach z dużym stażem i bagażem znajomości. tu jestem obstawiona najważniejsze, żeby dzidziuś teraz się dobrze rozwijał i zdrowy się urodził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 03.12.2008 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Editta moje gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 03.12.2008 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Marysia miała być lipcowką. Jest sierpniówką. Z tego wynika, ze to dopiero początek. Dbaj o siebie, bierz witaminy, kwas foliowy i jakbyś potzrebowała namiary na lekarzy w Krakowie to ja prawie wszystkich znam, ze słyszenia Przerobilam też dwa szpitale, więc jakby co to wal jak w dym. dzięki Irma serdecznie . lekarza mam bardzo dobrego i to też daje mi dużo spokoju. wojtka brat jest lekarzem w krakowie (choć na prywatnej klinice) więc jakby co mam wsparcie i tu, a moja najbliższa ciocia jest przełożoną na noworodkach z dużym stażem i bagażem znajomości. tu jestem obstawiona najważniejsze, żeby dzidziuś teraz się dobrze rozwijał i zdrowy się urodził tak będzie, tak będzie... urodzi się śliczny zdrowy bobas Zazdroszczę koneksji, świetny układ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 03.12.2008 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 tak będzie, tak będzie... urodzi się śliczny zdrowy bobas dziękuje, to najważniejsze doświadczenia nie mam ale staram się być mądra powiem wam jeszcze, kiedyś myślałam, że chciałabym bardzo mieć dziewczynkę, a teraz zupełnie płeć nie ma dla mnie znaczenia. a pewnie będzie chłopak, bo u wojtka w rodzinie sami prawie faceci. tak się ciesze. i niesamowite jest to jak szybo czujemy więź i kochamy taką małą fasolkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaAloes 03.12.2008 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 to ja poproszę choć patrząc na awatarek to z glutami nic nie ma wspólnego Chyba nie chce wklajac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaAloes 03.12.2008 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 zdradze wam najważniejsza nowinę będziemy z wojtkiem mieć małego bobaska http://www.ajlawgifs.yoyo.pl/gify11/016.gif http://www.ajlawgifs.yoyo.pl/gify11/016.gif http://www.ajlawgifs.yoyo.pl/gify11/016.gif http://www.ajlawgifs.yoyo.pl/gify11/016.gif http://www.ajlawgifs.yoyo.pl/gify11/016.gif Łaaaaaaaał ale super!!!!!! Gratuluje!!!!!!!!! Czy to bedzie pierwszy twoj dzidzius??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halszka.ka 03.12.2008 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Editko - i ja dolaczyc chce do grona gratulujacych, bardzo, bardzo, bardzo sie ciesze i zycze zdrowia pamietasz Xene z Xary piszaca tez jako XX ostatnio tez napisala " bardzo bardzo dlugo na to czekalam-...a wystarczylo wybudowac dom!" szykuje sie letni wysyp Mama parki lwiatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.12.2008 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 editt wielkie gratulacje wiem co czujesz przerabiałam to niedawno (matko ponad dwa lata temu... jakie to niedawno... ale ten czas leci ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 03.12.2008 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Editta, naprawdę super domek. Zaglądam w poszukiwaniu inspiracji, albo po prostu, zeby popatrzeć, jak ladnie... Chciałam nawet przeczytać wszystkie komentarze, żeby odszukać, czy już jakoś praktycznie przetestowałaś otwarta kabinę prysznicową, ale się poddałam, dużo stron tych komentarzy... Sama się zastanawiam, zostawić w łazience tylko ściankę, czy zamknąć drzwiczkami. jak patrzę na swoje wizualki, otwarta kabina bardziej mi się podoba, ale naprawdę nie wiem... pozdrawiam ciepło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 03.12.2008 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Ha! Gratulacje z powodu bobaska.. teraz dopiero dotarlam do ostatnich postów i przeczytałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.12.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 No czego ja sie tu dowiaduje ostatnia?! GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://images31.fotosik.pl/413/b0c25832a9cf165c.jpg Tylko szampana nie mozemy walnac (chyba, ze piccolo) no i na to piwko z Toba bede musiala poczekac. Jakos przezyje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.12.2008 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Nowy domek nowy potomek Gratulacje!!!!! mam tylko nadzieje, ze u mnie sie nie sprawdzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.12.2008 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Editta fajnie Cie bylo zobaczyc na NK a mogłaś choć zaproszenie zostawić Zostawilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts