Ew-ka 03.12.2008 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 świetna wiadomość ciesze sie razem z Wami i życzę aby ten czas był cudownym czasem oczekiwania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 04.12.2008 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 bardzo dziękuję. to zaskakujące, że nigdy wcześniej się nie spotkaliśmy, a czuje od was samą szczerość. dziękuje. AgaAloes tak pierwszy malgos2 no niestety dla mnie pure juice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 04.12.2008 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Editta, naprawdę super domek. Zaglądam w poszukiwaniu inspiracji, albo po prostu, zeby popatrzeć, jak ladnie... Chciałam nawet przeczytać wszystkie komentarze, żeby odszukać, czy już jakoś praktycznie przetestowałaś otwarta kabinę prysznicową, ale się poddałam, dużo stron tych komentarzy... Sama się zastanawiam, zostawić w łazience tylko ściankę, czy zamknąć drzwiczkami. jak patrzę na swoje wizualki, otwarta kabina bardziej mi się podoba, ale naprawdę nie wiem... pozdrawiam ciepło! jeżeli planujesz dużą kabinę to spokojnie możesz zrezygnować z drzwi. nasza ma 120x100 i sprawdza się. mi bardziej odpowiada taka prosta forma i nawet gdybym miała mniej miejsca zostałabym przy jednej szybie. przelewająca się trochę woda nie odstraszyła by mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaAloes 04.12.2008 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 editt wielkie gratulacje wiem co czujesz przerabiałam to niedawno (matko ponad dwa lata temu... jakie to niedawno... ale ten czas leci ) Dokladnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 04.12.2008 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 ja też trochę ponad dwa lata temu, w każdym razie ostatni raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 04.12.2008 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 ja tez troche ponad 8 miesiecy temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.12.2008 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 ja tez troche ponad 8 miesiecy temu Znaczy sie dowiedzialas sie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 04.12.2008 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 ja tez troche ponad 8 miesiecy temu Znaczy sie dowiedzialas sie? urodzilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.12.2008 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 ja tez troche ponad 8 miesiecy temu Znaczy sie dowiedzialas sie? urodzilam No to gratulacje, bo jeszcze nie mialam okazji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.12.2008 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Edittko gratuluje Wam i zazdroszcze tez. No nic, za stara juz jestem ale dasz toroche situlic, nie?? Dbaj o siebie i mysl jak zabespieczyc schody i inne zagrozenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.12.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Zeljko o tym samym pomyslałam Teraz pewnie przy schodach będzie bezpieczna barierka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 04.12.2008 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 oj trzeba będzie przeanalizować co nie co pod kątem dzieci...ale to dopiero za jakieś 1,5 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 04.12.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 editto, wielkie gratulacje na tę radosną nowinę A teraz bardzo dbaj o siebie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaAloes 04.12.2008 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 oj trzeba będzie przeanalizować co nie co pod kątem dzieci... ale to dopiero za jakieś 1,5 roku A za jakies dwa remoncik ) Wiecie, ze mam sofe popisana i lapki czekoladowe na holu ? A mieszkam miesiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 04.12.2008 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 cudownie!aż się boję. Moje najmłodsze "słoneczko" jest zdolne do wszystkiego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.12.2008 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Moje tez, ostatnio glowa rozbil szybe w komodzie, przepychali sie z siostra na krzeselku i jeden drugiego popchnal, spadajac wybil szybe, na szczescie mial niewielkie przeciecie na glowie ale co chwile sie cos takiego zdarza. Wiec tym zdarzeniem wybili mi z glowy pomysl na szklane tafle jako barierki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morrwa 05.12.2008 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Editta - moje gratulacje!!! Nie wiem czy pamiętasz stara poczciwą morrwę. Zlikwidowałam profil, ale jak przeczytałam TAKIE wieści, musiałam wpaść tylko po to, by złożyć gratulacje! Świetnie - nowy dom, nowe życie. A dom dodam - zjawiskowy. Niesmiało chciałam wspomnieć, że tez mam termin na lipiec - 9. dokładnie. Zatem jest o czym rozmawiać.Reszta na pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.12.2008 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 oj trzeba będzie przeanalizować co nie co pod kątem dzieci... ale to dopiero za jakieś 1,5 roku A za jakies dwa remoncik ) Wiecie, ze mam sofe popisana i lapki czekoladowe na holu ? A mieszkam miesiac Nie ma piekniejszych dekoracji od wlasnie takich!!! Ilu ludzi dalo by wszystko aby tylko moc czegos takiego doswiadczyc. Usciski serdeczne dla malego artyste/tke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RadekO 05.12.2008 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Gratuluje. Ja też "marzyłam" o dziewczynce, ale jak Jasio pojawił się 25 grudnia 2006 r. świat zawirował. Życzę tego samego uczucia ..... jego nie da się opisać. Teraz - spokojnej ciąży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 06.12.2008 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Editta gratuluję Tobie i Wojtkowi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts