Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

editta & kuba - zapraszamy do środka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Editta, naprawdę super domek. Zaglądam w poszukiwaniu inspiracji, albo po prostu, zeby popatrzeć, jak ladnie... :) Chciałam nawet przeczytać wszystkie komentarze, żeby odszukać, czy już jakoś praktycznie przetestowałaś otwarta kabinę prysznicową, ale się poddałam, dużo stron tych komentarzy... Sama się zastanawiam, zostawić w łazience tylko ściankę, czy zamknąć drzwiczkami. jak patrzę na swoje wizualki, otwarta kabina bardziej mi się podoba, ale naprawdę nie wiem...

pozdrawiam ciepło!

jeżeli planujesz dużą kabinę to spokojnie możesz zrezygnować z drzwi. nasza ma 120x100 i sprawdza się.

mi bardziej odpowiada taka prosta forma i nawet gdybym miała mniej miejsca zostałabym przy jednej szybie. przelewająca się trochę woda nie odstraszyła by mnie :D

Moje tez, ostatnio glowa rozbil szybe w komodzie, przepychali sie z siostra na krzeselku i jeden drugiego popchnal, spadajac wybil szybe, na szczescie mial niewielkie przeciecie na glowie ale co chwile sie cos takiego zdarza. Wiec tym zdarzeniem wybili mi z glowy pomysl na szklane tafle jako barierki.

Editta - moje gratulacje!!!

Nie wiem czy pamiętasz stara poczciwą morrwę. Zlikwidowałam profil, ale jak przeczytałam TAKIE wieści, musiałam wpaść tylko po to, by złożyć gratulacje! Świetnie - nowy dom, nowe życie. A dom dodam - zjawiskowy.

Niesmiało chciałam wspomnieć, że tez mam termin na lipiec - 9. dokładnie. Zatem jest o czym rozmawiać.

Reszta na pw.

oj trzeba będzie przeanalizować co nie co pod kątem dzieci...

ale to dopiero za jakieś 1,5 roku

A za jakies dwa remoncik ;))

Wiecie, ze mam sofe popisana i lapki czekoladowe na holu :p ? A mieszkam miesiac :-?

Nie ma piekniejszych dekoracji od wlasnie takich!!! :D Ilu ludzi dalo by wszystko aby tylko moc czegos takiego doswiadczyc. :roll:

Usciski serdeczne dla malego artyste/tke. :p