MonikaC 03.01.2009 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Grartuluję Potomka - eh już mu zazdroszczę że będzie w tak pięnym domku mieszkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolia 06.01.2009 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Witaj Editta Z tego co udało mi sie podpatzreć w wątku masz piękny dom. Naprawdę sliczny! zrealizwaliscie wiele pomysłów jakie i nam sie kłębiły i kłębią po głowie, mamy podobnę upodobania kolorystyczne ( przede wszystkim szary) i stylistyczne. jestem zachwycona. Ale nie mogę sobie poradzić z Waszą galerią zdjęć. Czy nie można już do niej wchodzić for free?Pozdrawiam Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 06.01.2009 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 witam was kochani i bardzzzzooo dziękujjjeee za życzenia. mocno was przepraszam, że nie zdążyłam życzyć wam wesołych świąt i szczęśliwego nowego roku mam jednak nadzieję, że już jest lepszy od poprzedniego my mamy się świetnie, zdrowie nam dopisuje. od dwóch dni coś tam dłubiemy na budowie więc początek jest też niezły naprawiłam album tarammm zapraszam http://picasaweb.google.com/edittaandkuba chyba działa i niestety muszę uciekać, ale wrócę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 06.01.2009 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 dobrze, że się odezwałaś, bo już zaczęłam się martwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 06.01.2009 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 dobrze, że się odezwałaś, bo już zaczęłam się martwić jest dobrze niestety brak mi czasu na forum ostatnio. nie wiem co tam u was słychać ale często o was myślę jak sobie radzicie i jakie robicie postępy hmmm??? forum to prawie jak alkoholizm: nie możesz przestać, jak się oderwiesz to na dłużej ale i tak wrócisz tego nałogu się nie zapomina i nie uleczy dobrze wiedzieć, że tu jesteście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 06.01.2009 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 u nas powolutku, właśnie zamontowali pierwszy kibelekcieszę się, ze u Was ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.01.2009 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Cze Editta, fajnie, ze wszystko dobrze. Ja sie wzielam za kompletowanie zastawy stolowej z braku innych zajec. To tez jest pasjonujace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 06.01.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Edditko! Napisz proszę, co to za płytki w łazience, te szare. Pięknie u Was! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaAloes 12.01.2009 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Ja to juz prawie przestalam zagladac ) (zartuje). Ciesze sie, ze wszystko ok Nowy album jest super przejzysty Piekna macie okolice! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.01.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Editta... http://img177.imageshack.us/img177/7624/circleoflovepv5.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grapa 14.01.2009 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Witajcie! własciwie to witajcie wszyscy forumowicze, bo dopiero dzisiaj się zalogowałam i za bardzo nie wiem jakie tu "zwyczaje" panuja zagladałam tu czasami jak czegos szukałam ale przyznam rzadko. teraz jestem na na etapie szukania elementów i materiałów wykonczeniowych do naszego domu i przyznam szczerze wczesniej to był pikus mozna było cos zaplanowac teraz co chwile zmieniaja sie koncepcje, wizje jak juz mi sie cos ulozy w jakas całosc , to zaraz zobacze cos innego co koniecznie chcialabym zaimplenetowac u siebie i tak w kolko od poczatku. Mezus juz wytrzymac nie moze, ale wierze, ze nie jestem odosobniona. a teraz pisze do was, bo wierze, ze nie ma lepszych doradcow i specjalistow niz ci ktorzy sami przez te "męki" budowlane przechodzili lub przechodza. Bardzo, podoba mi sie domek i wnetrze Editty&Kuby, wiele ciekawych pomysłów. Innych domkow nie widzialam, ale szybko to nadrobie. Mam do Editty pytanie, jesli mozna wiedziec. Widzialam, ze mieszkacie niedaleko Krakowa, wiec pewnie wiele rzeczy macie robionych w Krakowie. Podoba mi sie twoja kuchnia, w mojej ostatniej koncepcji chce zastosowac dwa kontrasyujace, raczej zdecydowanie kolory (jeden na połysk-wlasnie pracuje nad mezem w tej kwestii . Czy mozesz zdradzic, gdzie robiłas kuchnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 14.01.2009 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Edditko! Napisz proszę, co to za płytki w łazience, te szare. firma nord ceram wzór graffio grau Pięknie u Was! dziękujjje bardzoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 14.01.2009 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Ja to juz prawie przestalam zagladac ) (zartuje). Ciesze sie, ze wszystko ok Nowy album jest super przejzysty Piekna macie okolice! nie zdziwiłabym się gdyby tak było nudy tu straszne, że łojjj a okolica ładna, tylko ulice i domy szare Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 14.01.2009 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Editta... http://img177.imageshack.us/img177/7624/circleoflovepv5.gif a za cóż to takie miłości. jak próbka? no ja bym chciała taki betonik, a mam teraz zupełnie co innego i chyba nie przestaniemy na zmianach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 14.01.2009 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 witaj grapa, miło gościć cię u mnie i bardzo dziękuje za komplement Mam do Editty pytanie, jesli mozna wiedziec. Widzialam, ze mieszkacie niedaleko Krakowa, wiec pewnie wiele rzeczy macie robionych w Krakowie. Podoba mi sie twoja kuchnia, w mojej ostatniej koncepcji chce zastosowac dwa kontrasyujace, raczej zdecydowanie kolory (jeden na połysk-wlasnie pracuje nad mezem w tej kwestii . Czy mozesz zdradzic, gdzie robiłas kuchnie? w karkowie zamawiałam tylko kuchnie, reszta była robiona u miejscowych rzemieślników , ceny bardziej konkurencyjne. kuchnie zamawiałam w firmie aalto i polecam http://www.aalto.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 14.01.2009 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 zdradzę wam sekrecik mały; w zeszłym tygodniu prace na budowie ruszyły jak z..... nie mogę znaleźć dobrego porównania ale bardzo ekspresowo nawet był plan przeprowadzki w tym tygodniu ale się mówiąc delikatnie zmył a już myślałam, że zrobię wam big surprise mamy: - zamontowane schody, - betonową ścianę w salonie, - wymalowany dół i górę, - zamontowaną większość oświetlenia, - czekający w pudełkach sprzęt agd (sprowadzony z nemiec, po świetnym kursie 4,03 ale za to idealnie pasujący do mojej kuchnia, a ekspres bajeczny i robi fantastyczna kawę. jak się w końcu przeprowadzimy to zapraszam na degustacje) - podłogę i tu się zaczął zgrzyt, bo wojtek nie jest zadowolony z efektu i chce inną a mi już wszytko jedno. jedyne co przychodzi mi na myśl, to fakt, że ta nasza pierwsza posadzka (po szlifowaniu) nie była wcale taka zła. bo efekt po nałożeniu żywicy był na prawdę b. fajny. teraz mamy kolor jednolicie szary, ciemny i do efektu betonu już się nie zbliżymy - toaleta dolna nie skończona ale mieliśmy ją kończyć już po - i blaty nie zamówione, no bo nadal nie wiemy co z tą podłogą pracę przerwane, bo wojtek znów na robotach, a zegarek tyka tyka no i hej wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.01.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Edytko a jak sie czujesz??? Jaki to ekspres co robi taka pyszna kawke ? Domyslam sie, ze sie juz nie mozesz doczekac przeprowadzki szkoda ze musisz jeszcze czekac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.01.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Świetnie!!!!!!!! To juz niebawem czekam z niecierpliwością I zrób koniecznie zdjecia tej podłogi!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.01.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 mayland zdjecia sa w galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.01.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 tej nowej? takiej jak jest obecnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts