Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

editta & kuba - zapraszamy do środka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja to w ogole nie wiem, czy moglabym miec taki okap.... Sie nie znam na tym wcale. :-?

do twojej kuchni za mocny na pewno

Kreci mnie ten okap ale ja myslalam o takim skosnym, zeby maz sie nie walil w lepetyne :)

ale dolna powierzchnia taka sama, więc tylko wysokość zawieszenia was ratuje. wysoki ten twój małż?

Chcesz powiedziec, ze moja kuchnia jest mikroskopijna? :evil: :evil: :evil: :lol: :lol: :lol: :lol: No i masz racje. Kiedys to sobie obliczalam i wyszlo mi kolo 400 ze powinnam miec, ale malo kto robi takie slabe teraz. Myslisz, ze by mi zassalo cale powietrze z kuchni? :roll:

a jakby tak wessało wszystkie procenty :o :o to dopiero była by tragedios

jest nad czym pomyśleć 8)

• 2 weeks później...

witam i dziękuję za pamięć :D

czujemy się świetnie. jestem tylko zagoniona, od połowy lutego powinnam mieć więcej czasu i bywać częściej na forum. no chyba, że :roll: :roll: zdążymy się przeprowadzić :lol: :lol: a na budowie nie ma tel. ani internetu :roll:

teraz czekamy na blaty do kuchni, podobno mają być w przyszłym tygodniu. a jak tylko będą to przenoszę walizy :D :D :D

nic, że nie wszytko wykończone, mieszkać już będzie można, więc nie będziemy czekać.

mamo aga muszę cię odwiedzić. pewnie są nowe foty, a ja o niczym nie wiem. a jak sprawa artykułu w magazynie, kiedy mam wypatrywać w kiosku