editta 24.03.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 pora zmienić stronę główną, w końcu minął czas , kiedy to tylko marzyliśmy o powrocie i wykańczaniu naszego domu. zapraszam do nas, śledzenia zmian i komentarzy. AKTUALNE ZDJĘCIA: http://picasaweb.google.com/edittaandkuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 24.03.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 edittka, bardzo ciekawy projekt.strasznie podobaja mi sie te duze okna...teraz widze, ze ten salon jest na prawde taki duzy i ten czerwony komplet bedzie tam pasowal jak...cukierek...mniam..wiedze juz, ze bedzie tam nietypowo, nowoczesnie i pieknie...zycze aby sie wszystko udalo tak jak sobie planujecie i bede trzymac kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
metea 24.03.2006 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Zawsze marzyłam o takich wielkich oknach...super!Jaka powierzchnie macie w domu..?Wnetrza wygladają na duże, przestrzenne...bardzo mi sie podoba:)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 24.03.2006 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Heja! Wygląda na to, że dom jest dość prosty w konstrukcji ale złamanie powierzchni dachu i te wspaniałe okna spowodowały go nietuzinkowym. Bardzo mi się podoba! gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 24.03.2006 23:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 zycze aby sie wszystko udalo tak jak sobie planujecie i bede trzymac kciuki dzięki wielkie, tylko od kiedy tu zaglądam projekty w mojej głowie zmieniają się w zaskakującym tempie metea parter 119m2, poddasze 75m2, działka 13ar chopinetka dziękuje za nietuzinkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mencel 27.03.2006 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Editta- fajny ten Twój dom!!!Napisz mi gdzie zamawiałaś swoje duże okna? Są drewniane? Właśnie dostałam wyceny moich okien i jestem załamana- to duże w salonie jakieś kosmiczne pieniądze. pozdrawiamagnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 27.03.2006 16:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Editta- fajny ten Twój dom!!! Napisz mi gdzie zamawiałaś swoje duże okna? Są drewniane? Właśnie dostałam wyceny moich okien i jestem załamana- to duże w salonie jakieś kosmiczne pieniądze. pozdrawiam agnieszka dziękuje bardzo. twój projekt też bardzo ciekawy, może pokażesz jeszcze małe co nie co a co do okien; są drewniane, zamawialiśmy je w małej firmie w mojej miejscowości (60 km na południe od Krakowa). wykonanie bardzo rzetelne, współpraca bez zarzutów. dwa lata temu kosztowały 25 000 jeżeli chcesz prześle namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 28.03.2006 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Editta pieknie, a jakie okna Super Gratulacje!!! pozdrawiam, KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 28.03.2006 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Editta piękny projekt! Cudowne okna!Tez będę miała podobne okna - czy one sa uchylne w górnej części?bardzo ładny dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mencel 28.03.2006 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Editta!!!Koniecznie poprosze o namiary na te okna .Może byc na priva.Dostałam wycene moich z trzech firm=Urzędowski.M&S,Gebauer i wszystkie powyżej 35.tys. Dorzuce rzuty domu, bo na razie to mam pole, jutro kopia studnię.Trzymajcie kciuki bo z woda w Kwirynowie kiepskoaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 28.03.2006 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Editta piękny projekt! Cudowne okna! Tez będę miała podobne okna - czy one sa uchylne w górnej części? bardzo ładny dom bardzo się cieszę, że wam też się podoba miodzio dla mojej duszy wszystkie posiadają możliwość otwierana i uchylania, z wyjątkiem: przeszklenia z drzwiami wejściowymi i okien w salonie (tylko drzwi na taras można otworzyć albo uchylić) Editta!!! Koniecznie poprosze o namiary na te okna .Może byc na priva. Dostałam wycene moich z trzech firm=Urzędowski.M&S,Gebauer i wszystkie powyżej 35.tys. Dorzuce rzuty domu, bo na razie to mam pole, jutro kopia studnię.Trzymajcie kciuki bo z woda w Kwirynowie kiepsko aga namiary znajdziesz tutaj http://www.mazurokna.pl powodzenia przy robieniu kalkulacji i oczywiście czekam na zdjęcia z budowy. kiedy zaczynacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 28.03.2006 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Ojeeeej, naprawdę liczyłam na to, że nikt nie zauważy tych pięknych okien i będę pierwsza i oryginalna... Editta - wspaniały dom Ci się szykuje! Ile słońca, ile przestrzeni! Cudo! Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasminaa 29.03.2006 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Bardzo ciekawy domek-niepospolity, przestrzenny, słoneczny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuuba 30.03.2006 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Super, duże okna, ładna bryła (proporcjonalna), ten dach to jaka blacha?PozdrawiamKuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 30.03.2006 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Editta,Bardzo ładne szczególnie ta przeszklona ściana, to musiało kosztować majątek. U nas będzie podobnie, ale zaczynamy najprędzej za dwa miesiące.Zazdrościmy Wam tego stanu, kiedy u nas tak będzie...Nasza sprawa nie jest łatwa, działka leśno rolna, chwilowo 3 lata załatwiania i tylko WZ zgoda lasów państwowych na odlesienie, odrolnienie w załatwianiu. Projekt w drodze, architekt wybrany, ekipa murarzy umówiona na jesień.Oj zazdrościmy!, bo my jeszcze w lesie... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 30.03.2006 16:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 kuuba fajnie, że ci się podoba. położyliśmy blachę tytanowo-cynkową, w miarę upływu czasu ciemnieje bo pokrywa się patyną (nie trzeba jej w żaden sposób konserwować) . to był bardzo trafny wybór. zygmor głowa do góry tak samo myślałam na samym początku a tu proszę ściany już stoją. a przed wami za to ekscytujący i bardzo ciekawy okres. czekam więc na projekt i życze powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 31.03.2006 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 nikt do nas nie zagląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mencel 31.03.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 No to zaglądam i przynoszę kawe i ciacha - w poznaniu to chruściki, w wawie faworki.pozdrawiam i czekam na nowe fotosyhttp://www.kitchenaid.pl/typo3temp/pics/2683f1626a.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 01.04.2006 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 mencel dzięki, ślinka cieknie na budowie nic się nie dzieje, niestety. nie mogę się więc z wami podzielić żadnymi nowościami. gdzieś wcześniej juz pokazywałam sofę, którą zakupiliśmy do salonu. wklejam! może mnie jeszcze ktoś pochwali sofa + podnóżek http://img510.imageshack.us/img510/1674/sofa015me.jpg fotel http://img486.imageshack.us/img486/9484/sofa027xf.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julcik 01.04.2006 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 editta z jakiej firmy(sklepu) macie tą sofę?Jest świetna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts