Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

editta & kuba - zapraszamy do środka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

edittka, bardzo ciekawy projekt.

strasznie podobaja mi sie te duze okna...

teraz widze, ze ten salon jest na prawde taki duzy i ten czerwony komplet bedzie tam pasowal jak...cukierek...mniam..

wiedze juz, ze bedzie tam nietypowo, nowoczesnie i pieknie...

zycze aby sie wszystko udalo tak jak sobie planujecie i bede trzymac kciuki

Editta- fajny ten Twój dom!!!

Napisz mi gdzie zamawiałaś swoje duże okna? Są drewniane? Właśnie dostałam wyceny moich okien i jestem załamana- to duże w salonie jakieś kosmiczne pieniądze.

pozdrawiam

agnieszka

dziękuje bardzo. twój projekt też bardzo ciekawy, może pokażesz jeszcze małe co nie co :D

a co do okien; są drewniane, zamawialiśmy je w małej firmie w mojej miejscowości (60 km na południe od Krakowa). wykonanie bardzo rzetelne, współpraca bez zarzutów. dwa lata temu kosztowały 25 000

jeżeli chcesz prześle namiary

Editta piękny projekt! Cudowne okna!

Tez będę miała podobne okna - czy one sa uchylne w górnej części?

bardzo ładny dom

bardzo się cieszę, że wam też się podoba :D miodzio dla mojej duszy

wszystkie posiadają możliwość otwierana i uchylania, z wyjątkiem: przeszklenia z drzwiami wejściowymi i okien w salonie (tylko drzwi na taras można otworzyć albo uchylić)

Editta!!!

Koniecznie poprosze o namiary na te okna .Może byc na priva.

Dostałam wycene moich z trzech firm=Urzędowski.M&S,Gebauer i wszystkie powyżej 35.tys.

Dorzuce rzuty domu, bo na razie to mam pole, jutro kopia studnię.Trzymajcie kciuki bo z woda w Kwirynowie kiepsko

aga

namiary znajdziesz tutaj http://www.mazurokna.pl powodzenia przy robieniu kalkulacji i oczywiście czekam na zdjęcia z budowy. kiedy zaczynacie?

Editta,

Bardzo ładne szczególnie ta przeszklona ściana, to musiało kosztować majątek. U nas będzie podobnie, ale zaczynamy najprędzej za dwa miesiące.

Zazdrościmy Wam tego stanu, kiedy u nas tak będzie...

Nasza sprawa nie jest łatwa, działka leśno rolna, chwilowo 3 lata załatwiania i tylko WZ zgoda lasów państwowych na odlesienie, odrolnienie w załatwianiu. Projekt w drodze, architekt wybrany, ekipa murarzy umówiona na jesień.

Oj zazdrościmy!, bo my jeszcze w lesie...

Pozdro

kuuba fajnie, że ci się podoba. położyliśmy blachę tytanowo-cynkową, w miarę upływu czasu ciemnieje bo pokrywa się patyną (nie trzeba jej w żaden sposób konserwować) . to był bardzo trafny wybór.

zygmor głowa do góry :D tak samo myślałam na samym początku a tu proszę ściany już stoją. a przed wami za to ekscytujący i bardzo ciekawy okres. czekam więc na projekt i życze powodzenia :wink:

mencel dzięki, ślinka cieknie :D

na budowie nic się nie dzieje, niestety. nie mogę się więc z wami podzielić żadnymi nowościami.

gdzieś wcześniej juz pokazywałam sofę, którą zakupiliśmy do salonu. wklejam! może mnie jeszcze ktoś pochwali :wink:

sofa + podnóżek

http://img510.imageshack.us/img510/1674/sofa015me.jpg

fotel

http://img486.imageshack.us/img486/9484/sofa027xf.jpg