efilo 25.03.2006 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 Idzie wiosna a z nią czas na odnowienie balkonu.W moim mieszkanku po remoncie zaczełam mieszkać tuż przed zimą, więc balkon nie został nawet lekko odświeżony. Moje mieszkanie utrzymane jest w beżowo-kremowej tonacji z brązowymi akcentami. Chciałabym aby balkon był ciepły i słoneczny, ale jednocześnie nie stanowił pstrokatej plamy za oknem. Doradźcie coś proszę. P.S. Patrząc na elewacje bloku widać że sąsiedzi stosują wolną amerykankę w doborze kolorów, więc nie mam za bardzo ograniczeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 25.03.2006 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 Ja jestem milosniczka bialych balkonow, na ktorych sa kwiatki, na przyklad przecudna lobelia )), sama sobie taka za okno wystawie http://republika.pl/msoroczynska/images/lobelia.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 25.03.2006 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 eh no tak tylko ani bialy ani niebieski nie sa cieplymi kolorami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darek79 26.03.2006 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 ja bym na twoim miejscu pomalował balkon na jasny żółty.chodzi mi o taki kolor, jaki masz na folderach w windowsie, np. w "moim komputerze".ładnie się to komponuje z plastikowymi oknami i brązową balustradą. pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.03.2006 15:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Myślę nieustannie o "jakimś" żółtym. Tylko tak trudno zdecydować się na odcień. Żeby nie był zbyt cytrynowy, ani za bardzo buroszary. CO do folderów to faktycznie jest niezły - tyle że cieniowany, w przeciwieństwie do balkonu. Poza tym nie wiem jak będzie wyglądał na dużej powierzchni. Byłam na inspekcji pozimowej na balkonie. Barierka jest w stanie agonalnym. A przynajmniej jej warstwa lakieru. Chyba bez opalania i polerki się nie obejdzie. Sama rdza. Fuj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts