zielonooka 25.03.2006 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 Pisze o tym tu bo raz ze duzo osob sie zaangazowalo w pomoc Klarze , a dwa... to jak najbardziej dzieki forum MURATORA ten dom udalo sie znalesc Najwieksze uklony oczywiscie dla Nowych Panstwa Klary ale to Zuza 35 z naszego forum znalazla jej tych Nowych Właścicieli Dzis rano z z dwiema Zuzannami pojechalam do schorniska w Sochaczewie zeby zabrac Klare i druga koteczke Basie. Klara - powiem jedno - jest bardzo niefotogenicznym kotem w rzeczywistosci jest 1000 x słodsza i sliczniejsza niz na zdjeciach Jeszcze raz dziekuje bardzo Zuza ze znalazlaś Klarze nowy dom a dwa ze poswiecilaś swoj czas i samochod na te podróż a oto malutka sesja fotograficzna (soory ale trudno robic fotki jak sie masa zwierzat rzuca do glaskania a glowny bohater kreci sie i wierci ) 1. w schronisku - wzieta na rece od razu wlacza "motorek", wogole nie boi sie obcych ludzi bardzo przyjacielska http://images1.fotosik.pl/41/6nny3f69tsays4ac.jpg 2. Troche sie kreci, ale moze dlatego ze chce sie pozegnac z "chlopakami" czyli schroniskowymi psami http://images4.fotosik.pl/4/j4v5qc936i9vr0vw.jpg 3. Kolezanka Basia - po ktora przyjechala Pani -Zuza (no coz razem razniej udawac sie w droge ) http://images1.fotosik.pl/41/8qcxpjgqn1er4ow1.jpg 4. W drodze - hmmm w schronisku awanturaowala sie w klatce a w samochodzie nawet nie miauknela madry kot wie ze wioza do domu http://images4.fotosik.pl/4/841f88jyk321ij96.jpg] 5. No... i poopalac sie przez szybe mozna.... http://images4.fotosik.pl/4/fsgad5nn5jtlulrj.jpg 6. Zielonooka i zielonooka ( Ta wieksza przymknela oczy bo az taaaakich zielonych nie ma http://images4.fotosik.pl/5/ylini1vx6x01w4qs.jpg 7. No i juz w nowym domu..... Klara byla baardzo podekscytowana (choc napewno lekko zestresowana - latala jak wariatka po wszystkich pokojach - chyba za duzo wrazen ) http://images3.fotosik.pl/41/3yb1xeoxrvyq0fqc.jpg 8. Normalnie...taniec....chyba nowoczesny.... http://images3.fotosik.pl/41/y8y69ihjqbl8h5ol.jpg 9. No dobra...czas sie zegnac..... http://images4.fotosik.pl/4/ub72v6be5r09njvk.jpg Ehhh oby wiecej takich szczesliwych rozwiazań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyberian 25.03.2006 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 Zielonooka, sukces to za mało powiedziane. Te kotki były prawie bez szans gdy pisała o nich moja Matka. Dzięki Wam okazało się, że mają nie tylko szansę ale w błyskawicznym tempie własne domy. Dziewczyny, BRAWO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jesteście kochane i wspaniałe!Dzięki Wam wszystko się udaje. Jak Wy to robicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuza35 25.03.2006 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 No cóż, to frajda jakich mało!! Mówiłam, ze to z egoizmu robię Relacje o Klarze będę miała na bieżąco zza biurka, więc, jeżeli chcecie będę się dzielić No i zaczynam zadręczać znajomych. Czasami ludzie zabiegani, zaganiani, nawet nie pomyślą o tym, ale jak im wsadzić pod nos... Właśnie rozmawiałam z koleżanką - lada dzień rodzi dziecko, więc zrozumiałe, że na razie nic z tego, ale jak już ochłoną, to pomyślą. Nie powiem, pomogę im w tym myśleniu Mają duży dom, więc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 25.03.2006 15:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 Nooo jasne!!! teraz to juz stale relacje poprosze!!! Tyberian - nawet nie wiesz jak sie ciesze ze sie udalo!!! A Klara jest cudowna, wyszlam ze schroniska z klatka, i - Zuza swiadkiem - powiedzialam " ja jej nie oddam !!!" Dobrze ze znalazla dom! Swietny kot - bardzo kontaktowy, ciekawski i odwazny! Podobno bedzie do nowych wlascicieli pasował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyberian 25.03.2006 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 Super. To poniekąd Twoja podopieczna. Przecież nikt inny tylko Ty martwiłaś się, że jest chora a nikt nie chce pomóc. Doceniam to. Ona pewnie też. Koty mają intuicję.Zuza a na realcje czekamy. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyberian 25.03.2006 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 No to jak się teraz nazywa mały tygrysek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuza35 25.03.2006 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 A tego nie wie nikt, bo jej pan milczy i się do mnie nie odzywa Ale trzeba mu dać czas, w końcu trochę im się rodzina zreorganizowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyberian 25.03.2006 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 No jasne. ma czas. A swoją drogą ja proponuję Zuza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuza35 25.03.2006 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 Nic z tego Pan nieoczekiwanie odezwał się na forum miau Kotka będzie Trajkotka, a pan jest zadowolony z nowego nabytku. Mieli już pierwsze przygody, ale niegroźne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 25.03.2006 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 Czytalam jednak ta dziura pod wanna korciła Dobrze ze kotek jest grzeczny i dal sie wywabic jedzeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuza35 25.03.2006 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 Będą mieli z nią sto pociech, mam nadzieję, że pozytywnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyberian 25.03.2006 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 Ale koty mają reklamę. "Chodzą" na naszym Forum i na Miau. Wszędzie wielkie zainteresowanie panienkami. Nawet nie wiedzą jakie są znane. Trajkotka mówisz? Tyż piknie. Gdybyście miały jeszcze kiedyś wolny czas i zechciały poświęcić go na pomaganie kotom w potrzebie, to zgodnie z opinią mojej Matki, która jest na bieżąco należałoby brać pod uwagę:-kota Bolero ( podobno bardzo długo siedzi w schronie i tylko opieka wolontariuszy ratuje go od uśpienia) koty które nie mają "wzięcia" są usypiane, poza tym, jak On się podda to najlepszy dom mu nie pomoże. Na Kociarni jest wiele takich tematów(np.Kubuś, Bigos). Znaleziono kotu dom, ale było za późno i niestety odszedł (za TM).- Drozdek - ślepy na jedno oko, nic już się nie da zrobić z tym okiem ale drugim widzi dobrze, tyle, że nie może wychodzić bo pole widzenia kiepskie i pies może go dopaść,- Ryszard Lwie Serce - wywalony z domu, koczuje w kartonowym pudle gdzieś na klatce,- Mała Dyzia (bez oka ale tu można poczekać bo ma dobrą domową opiekę i jest leczona przez Garncarza, spec.wet od oczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuza35 26.03.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 Wieści od Trajkotki. Schronisko szybko idzie w zapomnienie. Ulubione miejsce to kolana nowej pani, a ta pani twierdzi, że jak alergię ma na koty, to na tego jednego nie . Ma też już wybrane dwa miejsca do spania i już się nauczyła, że jak otwierają lodówkę to żarełko idzie Uszko cały czas boli, rusza kuracja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 26.03.2006 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 Super ze Trajkotka juz sie poczula jak w domu! Szkoda ze uszko boli ale nic... na pewno w kochajacym domu bolec szybklo przestanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyberian 27.03.2006 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Własny dom jest tak wspaniały, że bolące ucho nie przytłumi radości ze spelnienia kocich marzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 27.03.2006 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Fajna ta Klara, podobna do mojej Mantry Cieszę się, że ma domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuza35 27.03.2006 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Trajkota ma zapalenie ucha obu uszustronne Jeszcze chwila i drugie byłoby w takim stanie, nie wiedziałaby w którą stronę łepek przechylać A uszyska zapuszczone aż strach. Ale musiało boleć biedynkę Wiem, bo sama właśnie przechodzę zapalenie ucha... Ale teraz ma kropelki, ma komu się pożalić i do kogo przytulić Nastąpiło pierwsze spotkanie Pawła, pierworodnego nowych państwa, i kocicy Pozytywnie!! Ale dziecko takich rodziców musi lubić zwierzęta Ludziska, bierzcie bidy ze schroniska, bierzcie!! To nie jest tak, że mają ciepło i nie głodno i jest dobrze, one tam cierpią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 27.03.2006 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 A widzisz!!! wiedzialam ze ja boli dobrze ze sie udalo! Pozdrowienia dla Piły i jego rodzinki ps. a Tobie duuuzo zdrowia i szybkiego wyleczenia twojego uszka , zebys glowy nie zaczela przekrecac! pozdrawiam cieplutko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuza35 27.03.2006 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Etap przekrecania głowy mam już całe szczęście za sobą Faktycznie taka pozycja troszkę ból łagodzi. Pozdrowienia przekażę, za życzenia dziękuję Ps. Udało się jak cholera, yuppiii!! Dzięki Tobie, bo to Ty narobiłaś takiego krzyku o Trajkotce, że zaczęłam molestować ludzi Ale to dobrze!! Będę molestowała dalej. Piła obiecał, że też będzie. Może tak drogą pantoflową coś, choć malutkiego, da się zrobić Ps2. Wysłałam Ci maila, może też mogłabyś go rozesłać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 27.03.2006 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Zuza to ja mam prosbe pomolestujcie i Ty i Piła o Tezeuszka, kogo tylko sie da:) Ja mu normalnie juz bloga zakladam tylko sie miotam w technicznych sprawach typu: jak wstawic zdjecie, jak zredagowac na blogu tekst itd... Ale jutro mam nadzieje to ruszy to wstawie link Teraz na tapecie Tezeusz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts