obszerny 25.03.2006 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 Witam! Hmmm niedługo będę się najprawdopodobniej przeprowadzał i witam w Klubie . Mamy zamiar kupić gotowy dom z wykończeniem z zewnątrz, ociepleniem, prądem, gazem, wodą itd. itp. etc. Wnętrze może być do kapitalnych zmian. Toteż mój pokój ma być inny. Może to dziwne, mówcie co chcecie, ale wkurza mnie ktoś, kto "nie lubi" Policji, bo taka jest moda i...no nie ważne. W każdym bądź razie ja kocham tę Firmę i będąc aktualnie w LO, mam zamiar po studiach wstąpić... No dobra ale teraz co zrobić z pokojem? Chciałbym żeby miał elementy mojego hobby policyjnego. Macie jakieś pomysły? Nie to żeby cały pokój był pokojem przesłuchań... , ale np. podobają mi się wnęki w ścianie, halogeny na suficie i jakieś niewysokie podesty, duże biurko... I jakimi drobiazgami, wykończeniem, dekoracją, czymś fajnym (niekoniecznie niewielkim) możnaby było mój pokój zrobić bardziej Policyjnym? I mimo, że filmy niegdy nie pokarzą Policji i zawsze to bajka, a w Firmie nigdy tak nie było, nie jest i nie będzie to myślę tu o dekoracjach od "Bad Boysów" po polskie Centralne Biuro Śledcze. Pozdrawiam i czekam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trurl 25.03.2006 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 http://www.kpkrzyki.esol.pl/images/popieraj.gif http://www.nepthys.com/legos/aj/Police-station.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 26.03.2006 00:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 obowiązkowo lustro weneckie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trurl 26.03.2006 00:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 http://cc4truth.com/images/uploads/electric-chair.jpg kącik wypoczynkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patos 26.03.2006 04:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 Koniecznie kasa pancerna, może stara maszyna do pisania, tablica korkowa na wieszanie listów gończych stojak na karabiny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yogi66 26.03.2006 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 A w oknie daj takie szprosy http://www.irak.pl/abughraibpiotrowski.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yogi66 26.03.2006 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 A takie kajdanki są nieodzowne w sypialni http://www.sklep.agaton.pl/photo/min_75-0.jpg Warning: Do czasu aż skończysz liceum niech służą Tobie tylko jako dekoracja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 26.03.2006 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 Koniecznie kasa pancerna, może stara maszyna do pisania, tablica korkowa na wieszanie listów gończych stojak na karabiny Plus zdobyczna czapka. Byle nie z procederu karalnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 26.03.2006 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 I pomysł na łóżko. http://images.amazon.com/images/P/B0000DYFLR.16._SCLZZZZZZZ_SS260_.jpg A do tego pościel w listy gończe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aszka 26.03.2006 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 Jesteście niemożliwi Szczególnie fajny ten szezlong do "kąciku wypoczynkowego" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 27.03.2006 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 kajdanki i pióra obowiązkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patos 27.03.2006 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 PAŁA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomas matla 27.03.2006 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 pała niech zawsze będzie pod ręką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 27.03.2006 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 No i coś żywego - Pershing! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 28.03.2006 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Chciałbym żeby miał elementy mojego hobby policyjnego. Macie jakieś pomysły? Mam. Dom ma być do kapitalnego remontu ? No to przede wszystkim: nie remontuj swojego pokoju. Część pokoju oddziel kratą z prętów zbrojeniowych. Na ścianach rzuć olejną lamperię w beżowoburym kolorze - zatrudnij koniecznie złego fachowca tak, by lamperia zaczęła odłazić płatami już w kilka dni po położeniu. Skombinuj z jakiegoś składowiska stare, obdrapane meble: stare biurko, rozchwiane krzesła, lampkę biurkową a'la lata 60-te, do tego starą szafę pancerną no i koniecznie spękane linoleum ! A jak na tym obdrapanym biurku postawisz starą maszynę do pisania, to będzie naprawdę czadersko ! Tak wygląda jedna z komend dzielnicowych w mieście, gdzie do niedawna mieszkałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolandka 28.03.2006 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 I do tego na suficie koniecznie "koguta" z samochodu policyjnego,a zamiast dzwonka sygnal dzwiekowy.A we wnece pokoju-pokoj przesluchan z lampa oslepiajaca delikwenta!!!!Mozna od czasu do czasu rodzicow tam posadzic gdy nie sa grzeczni albo mlodsze rodzenstwo....Jak widzisz pomyslow jest duzo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trurl 28.03.2006 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 obszerny - samotna księżniczko - mógłbyś/mogłabyś podziękować za zainteresowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heliodor 28.03.2006 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Niedawno zapukał do naszych drzwi Pan Policjant i poinformował nas ,że odzyskał nasze rzeczy po włamaniu do piwnicy.Mam przyjć i je zidentyfikować.Pokój policyjny wstrzšsnšł mnš dogłębnie: na góra 10m2 stały cztery biurka,na każdym maszyna do pisania taka ze czterdziestoletnia.Po zapisaniu jednej linijki co się w niej zacinało i trzeba było jš obrócić do góry nogami.Oprócz policjantów w cywilu i biurek leżały tam przedmioty odzyskane,krzesła drewnaine każde z inej parafi,prawie trzymały się kupy.Dlatego nie do końca kumam te gadżety z postów powyżej.U nas w komisariacie takich nie ma,ale policjanci byli przesympatyczni;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bełatka 29.03.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Kiedyś słyszałam w radiu, że jeden z komendantów wojewódzkich musiał zdjąć ze ściany w gabinecie cytat z Dzierżyńskiego , bo się interesanci denerwowali. Oto ów cytat " nie ma ludzi niewinnych, są tylko źle przesłuchani" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 01.04.2006 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 A ja widziałam jeden z pokoi w komendzie dzielnicowej z ogromnym akwarium, w którym pływały ... piranie. Takie miłe hobby dla relaksu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts