tomgabi 03.04.2006 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 UWAGA! ten wątek to prowokacja... UWAGA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 03.04.2006 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Trudno, chociaż siedzieć pójdę w dobrym towarzystwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 03.04.2006 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 policyjny wystrój? hmmm ja proponuje stołki odwrocone do gory nogami.... kto ogladał "Gline" i "Psy" ten wie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.04.2006 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 no i broń Boże żadnego komputera - naśrodku salonu taka stara maszyna do pisania. I mundur w szklanej gablocie - ale na klucz - słyszałam, że Firmie kradną takie mundurki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.04.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 a jak Bad Boys to jeszcze ostrzelany Porshe ( koniecznie z broni maszynowej) - nie musi być w garażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trurl 03.04.2006 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 UWAGA! ten wątek to prowokacja... UWAGA! ja sam jestem prowokacją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 04.04.2006 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 eeee, proponujecie wystrój milicyjny policyjny to już wyższy standard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
obszerny 08.04.2006 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Jenyyyy, dzięki Wam wszytkim za te odpowiedzi. Naprawdę wiele pomysłów i pewnie wiele także wykorzystam! Przepraszam, że nie odzywałem się wcześniej, ale jakoś nie było chwili na spokojne zajrzenie wszędzie w sieci. Ale naprawdę dziękuję za fantazję, za żarty i odpowiednie podjeście do tematu - ambitnie, ale z jajem! Trurl - brawo! Takie krzesło będzie stało we wenęce z lampką. Piranie? Też niezły pomysł. Na bank porozwieszam jakieś tarcze, listy gończe, mapę Włocławka, Polski, koguta już mam, no i ogólnie dam radę z tymi Waszymi genilanymi pomysłami! DZIĘKUJĘ RAZ JESZCZE, ale jakby komuś coś wpadło, to poproszę dalej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinpszczyna 01.05.2006 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Jeżeli coś chcesz dowoedzieć się na temat POLICJI to: http://www.ifp.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
obszerny 24.05.2006 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 No i Moi Dordzy - przeprowadzam się! Niezły dom i będę miał spory pokój do dyspozycji. Konkretnych wymiarów nieznam - raz tam byłem, ale nie raz będę. Najpierw z fachowcem, potem z gościem z biura no i.... chyba kupujemy. A potem to już tylko Wasze pomysły - raz jeszcze dzięki. MAm tam swoje plany i projekty - jak już będzie po, to dam Wam znać! Pozdrawiam! PS maricpszczyna - tam jestem bardzo często, no ale to nie bardzo remontowe forum jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinpszczyna 24.05.2006 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Wiem Ale mozna tam się dużo ciekawych rzeczy o Policji dowiedzieć Pozdrawiam i życzę dużo cierpliwości przy ubieganiu się o przyjęcie do Policji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maly 12.07.2006 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 no i tasma "police line do not cross" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 13.07.2006 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Wiem Ale mozna tam się dużo ciekawych rzeczy o Policji dowiedzieć Pozdrawiam i życzę dużo cierpliwości przy ubieganiu się o przyjęcie do Policji. Tak tak... i "szerokich pleców" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts