Iwa_P 03.02.2010 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 a kolezanka z forum wystawi Ci na to gwarancje ...tylko czy koleżanka z forum wymieni mi kafle jeśli popękają? Ta fuga Mapei to jakieś specjalne cudo? Oczywiscie, ze nie wymienie:) Ale jeszcze raz zaznaczam, ze na forum w wiekszej mierze dzielimy sie wlasnym doswiadczeniem, a nie czytamy z karty produktu zalecen producenta. Jesli ktos sie nie boi z takich doswiadczem korzystac, to powtarzam, ze to juz drugim dom, w ktorym mam fuge 2mm na podlodze z ogrzewaniem podlogowym, elastyczna Mapei. Poprzednia byla przeze mnie uzytkowana kilka lat i nadal lezy i nie peka. Producent zaleca, lecz nie jest wyrocznia, a ja nie namawiam, jedynie informuje. Pozdrtawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakoxxs 03.02.2010 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 fighter1983 dobre to wyliczenie bardzo mi siępodoba normalnie super a co do tego gresu to proponuję kompromis fuga 3mm i będzie dobrze a jak duża ta powierzchnia do ułożenia i czy dyletacje przypadkiem nie potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tluberek 09.02.2010 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 wpis usuniety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tluberek 09.02.2010 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 wpis usunięty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 09.02.2010 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Heh, nie jestem glazurnikiem kolego, nie mniej jednak zerknalem, zarejestrowalem się, mam nadzieje ze mnie nie wywala zaraz za to ze nie jestem glazurnikiem Nick taki sam jak tutaj, może czegoś się od społeczności glazurnicy.pl nauczę a i bardzo chętnie wniosę swoją wiedzę na wasze forum, o ile tam zostanę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts