Rezi 25.03.2006 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 wybierając brodzik półokrągły zwróciłem uwagę na różne wymiary u poszczególnych producentów. Np niektóre kabiny KOŁA maja promień 550 inne zas 450, ravak ma kabiny o promieniu 600 i tutaj właśnie nasuwa się pytanie - nie każdy na tym etapie wie jaka będzie miał kabinę i czy decydując się na zakup brodzika koła czy ravak będę skazany na kabinę półokrągłą wyłącznie tej firmy.Czy ktoś spotkał się z problem doboru kabiny półokrągłej do brodzika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pik-pok 25.03.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 Czy ktoś spotkał się z problem doboru kabiny półokrągłej do brodzika Moze byc problem, bo teoretycznie mozesz znalezc kabine, ktora bedzie pasowala, ale nie koniecznie bedzie sie podobala, wiec jesli to mozliwe to staraj sie kupic brodzik i kabine tego samego producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafgam 27.03.2006 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Markowi producenci (ja miałem tak przy zakupie kabiny Huppe) podają zamienniki brodzików z innych firm pasujące do danej kabinyPozdrawiamrafgam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts