tyberian 25.03.2006 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 Ten kot jest piekny i mądry ale nikt nie zwraca na niego uwagihttp://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=39828 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 25.03.2006 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 Nie znalazalam informacji gdzie jest Tezeusz..... kurcze... no ... znowu bede ryczec przez kota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyberian 25.03.2006 23:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 To schron w Tarnowskich Gorach nazywa się Cichy Kąt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 26.03.2006 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 Wstawilam na GW... ps. wkurza mnie to...ze czasami... nie mozna nic wiecej zrobic tylko.."wstawić" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyberian 26.03.2006 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 Nie denerwuj się, trzeba szukać. To dużo, może trafisz na kogoś kto da mu szansę? Ja też tu go wstawiłem bo Matka mówi, że na Miau jest tak długo i nikt go nie chce. Strasznie mi go szkoda. To taki świetny kot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 26.03.2006 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 duzo moich dzialan (pozytywnych) wynika z tego ze sie na cos wściekne a o Tezeusza powalczę - moj braciak jest biedny - chodzi do liceum , maja tam swoja strone - i swoje forum i wlasnie zostral przeze nie telefonicznie sterroryzowany ze ma Tezeusza wkleić tam u nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyberian 26.03.2006 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 Świetnie, może ktoś go zauważy. Do jakiego Liceum jeśli można spytać i nie uznasz tego za wścibstwo? Ciekaw jestem gdzie mają własne Forum. Wprawdzie minęło już parę lat od czasu kiedy ja chodziłem do Liceum ale wtedy nie było takich możliwości. Chodziłem do Żeromskiego. A o Tezeusza warto powalczyć, z Twoim udziałem jego szanse wielokrotnie rosną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuza35 26.03.2006 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 Ludzie, wykończycie mnie. Właśnie podjęłam zobowiązanie wzięcia jednookiej Dyzi... Jeszcze jedno miejsce wolne zostało. ALE KTORE NIESZCZESCIE?? NO KTORE?? Naprawdę więcej wziąc nie mogę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 26.03.2006 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 Zuza! poczekajmy chwilke - moze Tezeusz znajdzie dom - z tego co wiem nie jest chory wiec mozna chwilke poczekac - teraz kolej na moich znajomych zeby sie wykazali na razie trzymaj wolne miejsce!!!!! Mnie Tezeuszek urzekl tym ze taki sam jest... i ze tak dlugo czeka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 26.03.2006 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 Świetnie, może ktoś go zauważy. Do jakiego Liceum jeśli można spytać i nie uznasz tego za wścibstwo? Ciekaw jestem gdzie mają własne Forum. Wprawdzie minęło już parę lat od czasu kiedy ja chodziłem do Liceum ale wtedy nie było takich możliwości. Chodziłem do Żeromskiego. Moj brat do Czackiego... ale teraz to chyba wiekszosc Liceów ma swoje fora i strony - klasowe i ogolne ...za moich czasow tez tego nie bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyberian 26.03.2006 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 Zuza już słyszałem od Matki o Dyzi. Wspaniała wiadomość. Ten maluch miał nikłe szanse na dom a tu taka wiadomość. Dla mnie BOMBA! Dziewczyny jesteście niebywałe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts