markoto 20.07.2007 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Witam!! Czy ktos moglby sie podzielic namiarami a dobra ekipe do wykonczen?? Pozdrawiam Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Puszka 23.07.2007 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 A czy z nacie jakas firme dobra specjalizujaca sie w kominkach. Chce narazie pociagnac instalacje do DGP i ewentualnie doplyw powietrza z zewnatrz.Narazie nie mam upatrzonego wkladu ale nie wiem czy to jest konieczne.Oczywiscie za kilka miesiecy bedzie podlaczenie wkladu i obudowa.chcialbym kogos co sie zna na tym gdyz nie wiem czy konieczna bedzie turbinka czy starczy sama grawitacja. Pozdrawiam Puszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OSIN 30.07.2007 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 WITAM! Można przystąpić do klubu? Cieszę się, że taki istnieje (jest nawet Górka Gołonowska; kiedyś tam mieszkałem ). Nieocenione źródło wiedzy dla takiego "zielonego" jak ja to forum. I zjadacz czasu. P.S. Co powiecie o firmie DOM-PROJEKT z Myślenic? Ktoś ją zna? Pozdrowionka dla Zagłębiaków OSIN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Raton 01.08.2007 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Witam Pozwalam sobie przyłączyć sie do grupy Zagłębiaków . Lokalizacja: dzielnica Dąbrowy Górniczej Jestem na etapie papierologi przed PNB Mam już za sobą: - radiesteta od studni głębinowej - warunki do kanalizacji i wodociągów - warunki do prądu - oczekuje na warunki od gazowni - TPSA - przestawia słup telefoniczny - projekt domku jest ; zmiany w projekcie się dokonują. Polecam się w tych tematach bo szlaki juz mam przetarte. Będę wdzięczny jeśli podzielicie się informacjami gdzie zamawiać w moich okolicach beton, bloczki bet i ceramkę. Potrzebować bedę w rozsądnej cenie stęple budowlane. Transport własny posiadam Oczywiście ekipy do murarki mile widziane bo nie mam jeszcze zarezerwowanych. Co do realizacji to super jak by mi się udało w tym roku zrobic podpiwniczenie. Reszta jak pogoda i finanse pozwolą. Zawsze odpowiadam na wiadomości i chętnie podyskutuje na tematy budowlane. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bazhyl 01.08.2007 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Witam Beton i bloczki najtaniej były w Sosnowcu na Modrzewiowej. Jakość bloczków taka sobie. Ekipy polecić nie mogę, bo mam taką sobie, do tego mają zaklepane terminy do połowy przyszłego roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marys888 01.08.2007 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Ja również nie polecę swoich wykonawców bo nie chce mieć wrogów:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewela 06.08.2007 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Witam, Szukam schodziarza z okolic do wykonania schodów drewnianych......czy ktoś może powiedzieć gdzie najbliżej jest jakiś,najlepiej znający się na rzeczy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olgata 07.08.2007 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Witam Szukam solidnej ekipy do wykonania stanu 0 na terenie Będzin-Łagisza w okolicach września. pozdrawiam Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OSIN 17.08.2007 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Witajcie!Potrzebuję namiary na dobrego architekta adaptującego projekt z okolic DG. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olgata 21.08.2007 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Za kilka tygodni rozpoczynamy budowę (fundamenty)- i mam takie pytanie:Czy na budowie musi być WC'et (kibelek) .dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Raton 21.08.2007 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Moim zdaniem jako pierwsze elementy na budowie powinny powstać:- blaszak lub szopka zamykana na narzedzia i jako schron przes deszczemoraz właśnie kibelek.Bieganie za potrzeba do zaprzyjaznionego sasiada z czasem zrobi sie klopotliwe i dla nas i dla niego. Jak już piszę to nie omieszkam zapytać ile teraz biorą za m2 za samą robocizne w naszych rejonach.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marys888 21.08.2007 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Czy na budowie musi być WC'et (kibelek) . Pierwsza budowla !!! - obowiązkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bazhyl 21.08.2007 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Ma ktoś może do odsprzedania stemple długości 3m? Potrzebuję 100 sztuk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marys888 26.08.2007 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 Poszukuję sprawdzonej ekipy, która kładzie tynki gipsowe-mechaniczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pandino_DG 27.08.2007 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Mam do odsprzedania pozostałe po budowie pustaki MAX-220 z cegielni w Sławkowie. Ilość ok 500 sztuk (5 palet i trochę) - cena do uzgodnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek 28.08.2007 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Witajcie Zagłębiacy. Prośba: gdybyście znali kogoś kto zamierza się pozbyć pieca akumulacyjnego (najlepiej jakiegoś starego; byle sprawny; bo to na budowę) to chętnie się z nim skontaktuję. Jakby coś to napiszcie na priva. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NJerzy 29.08.2007 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Witam, Szukam schodziarza z okolic do wykonania schodów drewnianych......czy ktoś może powiedzieć gdzie najbliżej jest jakiś,najlepiej znający się na rzeczy:) Sosnowiec, ul. Olszynowa, p. Jakubowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Raton 03.09.2007 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Witam Czy ktoś z okolic Katowic może polecić mi firmę od wiercenia studni głębinowej. Będę wdzięczny za namiary i cenę jaką chcieli za mb. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bazhyl 01.10.2007 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Poszukuję pilnie ekipy do ułożenia i zalania stropu Teriva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Puszka 14.10.2007 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2007 czy jest w DG moze firma ktora oferuje monitoring prywatnych nieruchomosci.Wiem ze w innych miastach istnieje cos takiego. placi sie np 70 zl miesiecznie i jezeli zadzialaja jakies czujki to zjawia sie patrol. Czy slyszeliscie o czyms takim w DG?? Pozdrtawiam Puszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts