KASIA1973 18.03.2009 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 dokładnie to w Gródkowie no to nieżle Panowie Cie załatwili-zobaczymy jak będzie u Nasgdybyś mógł zapytac kuzyna to by było OK,może będzie zainteresowany-jakby był to proszę o namiary do Niego na priv to się skontktujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo33 19.03.2009 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Witam Ma ktos namiary na beton B20 (betoniarnie) w rozsadnej cenie. (na cala budowe)Razem z pompa i najlepiej bez faktury. Miejscowosc docelowa lania Niegowonice. Okolice Dąbrowy Górniczej i Zawierciawoj. śląskie Dzieki z gory pozdrawiamPrzemektel.506-052-245 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remiz 20.03.2009 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Witam, jako nowy użytkownik forum proszę o pomoc w znalezieniu solidnej ekipy do wykonania stanu surowego otwartego. Budynek ma 275m2 powierzchni użytkowej. Zlokalizowany w Dąbrowie Górniczej (Okradzionów). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netspiker 20.03.2009 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Jezeli ktos szuka dobrego architekta to ODRADZAM p.Zbigniewa Koziarskiego z Bedzina. Mnie zawiodl okrutnie porzucajac prace nad projektem nie konczac go. Czlowiek nieslowny bez szacunku do deklarowanych terminow. NIE POLECAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
.Aguśka. 23.03.2009 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Hej.A ja ciągle sie bujam z zapytaniem do architekta. Niestety nie mam wyjścia pewnych spraw w naszej kostce nie idzie zrobic bez papierów. Za to w zime mimo mrozów, a może dlatego że właśnie były, pozbylismy sie naszej góry na placu, 25 wywrotek gliny, kamieni i korzeni po starych drzewach przyczyniło sie do powstania całkiem niezłego placyku. W ten weekend postawiliśmy siatke od strony sąsiada z "niebezpiecznym" psem i ruszamy z sadzeniem iglaków. Ale do chałupy sie wprowadzić nie mogę. Do podwieszania sfitów potrzeba przynajmniej trzech chłopów. Jeden nie da rady... Miłej wiosny kochani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izaa 23.03.2009 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Witam Arnika - życzę powodzenia w realizacji planów, szczególnie w Starostwie Kasiu - jeśli można wiedzieć , to gdzie budujesz się w Gródkowie? Co do wody: u nas najszybciej i najsprawniej załatwiłi to Panowie z wodociągów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KASIA1973 23.03.2009 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 witaj izaa dokładnie na ulicy Wspólnej ja miałam Panią architekt z Będzina i mogę polecić w 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izaa 23.03.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Kasia - czyli dawna ul. Ormowców Ja obecnie mieszkam na Górnej, ale mam nadzieję, że już niedługo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KASIA1973 24.03.2009 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 dokładnie-dawna Ormowców pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netspiker 24.03.2009 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Kupie betoniarke w dobrym stanie. Najlepsza by byla z silnikiem na 230V. Oferty z telefonem kontaktowym prosze wysylac na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pandino_DG 27.03.2009 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Witam Potrzebuje kilku wywrotek ziemi. Czy koś ma może jakieś namiary ?Z góry dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netspiker 27.03.2009 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 witam,gdzie jest najtaniej styropian w okolicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NJerzy 27.03.2009 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 witam, gdzie jest najtaniej styropian w okolicy? Kupowałem w sklepie budowlanym w Ząbkowicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
.Aguśka. 29.03.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Nam styropian najkorzystniej wychodził w Platformie przy M-1. Ziemi nie mam... za to mnóstwo gliny... fatalna jest i nie polecam nikomu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula00 01.04.2009 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Witam, poszukuję sprawdzonego dekarza do wykonania dachu. Możecie kogoś polecić? Pozdrawiam słonecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.04.2009 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Nam styropian najkorzystniej wychodził w Platformie przy M-1. Ziemi nie mam... za to mnóstwo gliny... fatalna jest i nie polecam nikomu. róze sobie posadzisz - Monia mówi ,że lubia gline u mnie piasek - masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.04.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 A ja szukam nadal ekipy, która wybuduje mój dom i wszystkiego co z nim związane. Architektkę mam już z Będzina i fajnie mi się z nią dogadało, ale adaptacje zacznie po Świętach, bo teraz nie ma czasu. Miałam dylemat wielki z czego wybudować swój dom czy Solbet lub Ytong czy max najlepiej Kozłowice i wydzwoniłam do prawie wszystkich hurtowni na Śląsku i nikt nie ma na składzie Solbetu, tylko na zamówienie i nawet mi nie podali ceny. Natomiast wszyscy skutecznie odradzali mi gazobeton ( ci których pytałam z murarzy, składy budowlane, itd. oprócz jednej firmy budującej, której dobrze się buduje z xelli). Nie mam pojęcia gdzie w okolicy Będzina kupić maxa Kozłowickiego? gdzie tanie i dobre bloczki, stal i beton? Jak myślicie co jest lepsze na dach ceramika, jak tak to która? czy cementowa i jaka? gdzie są dobre ceny?Pozdrawiam Wszystkich budujących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarek 02.04.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Nie mam pojęcia gdzie w okolicy Będzina kupić maxa Kozłowickiego? Ja kupowałem w Dekorgipsie - Dąbrowa Górnicza. Tylko, że było to jakiś czas temu, nie wiem czy nadal go mają, ale zawsze można zapytać... - tel. (032) 264 63 33, 264 62 90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.04.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Dzięki za info. Zaraz dzwonię. Pytałam też w Carboplast i maja niezła cene ale transport to 2* 700zł to troche dużo ale ceny maj nawet nawet.Od poniedziałku ruszam w trasę po hurtowniach, chociaż niewiele wiem gdzie sa najtańsze.A gdzie kupowaliscie bloczki fundamentowe? w Mastmax maj po 3,66 + transport (nawet 2 ulice dalej) więc wydaje mi się że drogo? nie wiem, ale czytałam że sa gdzies tańsze ale gdzie kupić i w dobrej jakosci?( przepraszam za Polskie znaki, ale komp odmówił niektórych) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NJerzy 02.04.2009 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Bloczki kupisz w Sosnowcu w betoniarni na Modrzewiowej (Zagórze). MAX-y kupowałem w HMB - akurat Leier, ale były tanie, wystarczająco dobre, za popękane zwrócili, przyjęli też bez problemu nadwyżkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts