katarek 30.10.2005 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 Na grota roweckiego na wprost timkena jest wypożyczalnia sprzętu min.skoczków ,zagęszczarek itp dzięki! pojadę sprawdzić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 05.11.2005 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 ,,skoczek" - dobre, podoba mi się tym bardziej, że też skorzystam z tej wypożyczalni...witajcie po przerwie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rena 05.11.2005 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 pomóżcie! poszukuję płytek podłogowych, które kupiłam (bagatela) 6-8 lat temu w małym sklepiku na Manhatanie, płytki były bodajże hiszpańskie lub włoskie ale nie pamiętam nazwy. Niestety tego sklepu tam juz nie ma a ja potrzebuje paczkę białych lub bordowych płytek ponieważ mąż zburzył kawałek ściany w przedpokuju i na podłodze została mi dziura. Gdybym chociaż pamiętała nazwę, a tak jeżdżę po sklepach i szukam choćby czegoś podobnego (na oko) bo nawet kawałka płytki na wzór nie mam. A powiedzcie mi czy ten sklep PLATFORMA jest jeszcze za M1????? A może jest gdzieś w okolicy skład z końcówkami serii płytek????pomocy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 05.11.2005 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 Rena - poszukaj na Allegro, może komuś zostało i chce sprzedać...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 06.11.2005 01:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2005 A powiedzcie mi czy ten sklep PLATFORMA jest jeszcze za M1????? A może jest gdzieś w okolicy skład z końcówkami serii płytek???? pomocy!!! Platforma jest caly czas za M1 Mozna jechac i ogladac Moze jakis Praktiker,Castorama albo inny Liroy W Katowicach kolo Castoramy - obok bylego salonu Citroena jest kilka salonow z plytkami. Moze tam cos dobiora. Dagma jest kolo Agaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 14.11.2005 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 Zagłębie Dąbrowskie zapadło w sen.... Grzegorz63 - mieszkasz już ? Adam_ - przygotowałeś machinę odśnieżającą ??? (przyda się w sobotę... ) Rena - znalazłaś płytki? katarek - jak tam skoczek się spisał??? Sylwia 1667 - jaką oczyszczalnię wybrałaś (ja mam mieć w 2006 kanalizę)? olinek - ja robiłem szalunki z desek własnych (przydały się potem do szalunków stropów) pozdrówka jesienne dla wszystkich ... szykujcie się na śnieg... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 14.11.2005 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 Zagłębie Dąbrowskie zapadło w sen.... No chyba tak.Bo nikt sie nie odzywa.Zagladam tu od czasu do czasu i mam wrazenie ze wszyscy wymarli Adam_ - przygotowałeś machinę odśnieżającą ??? (przyda się w sobotę... ) Maszyna juz przygotowana.Przyprowadzona pod wiate.Odpalona i chodzi jak zloto.Teraz czeka na "lepsze" czasy.Tzn zime pozdrówka jesienne dla wszystkich ... szykujcie się na śnieg... Nie wiem jak Wy ale ja tam nawet zime lubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarek 15.11.2005 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 katarek - jak tam skoczek się spisał??? skoczek się spisał dobrze. przez długi weekend skakał prawie non stop - jeszcze mi się ręce trzęsą... ale za to mam juz fundamenty zasypane. jeszcze je tylko jakos przed zimą zabezpieczę i może padać śnieg! tylko co ja teraz będę w wolnym czasie robił??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wanios 15.11.2005 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Witam! Niebawem będę 'Dąbrowiakiem z Gołonoga' - kupuję nie buduję, ale mam zamiar przeprowadzić remont conajmniej łazienki i kuchni. I tu moje pytanie - gdzie kupować (kupujecie) takie materiały jak: płytki, kleje, listwy, drzwi wewnętrzne, armaturę łazienkową (kuchenną?) wanny, umywalki, zlewozmywaki, płyty kartono-gipsowe, agd (zmywarka, lodówka, płyta grzejna, piekarnik, okap) itp, itd? A w późniejszym terminie: kostkę brukową, cegły 'klinkieryt', bramę wjazdową i garażową? Pozdrawiam grupę Wanios Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gmalec 15.11.2005 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 ja też chcialem się zapytać o drzwi wewn., gdzie można kupić w jakiejś rozsądnej cenie (do 500zl). Tak na marginesie mialem wczoraj wlamanie do domu. Ukradli mi trochę narzędzi (opalarka, siekiera, lom, gniazdka, termometr mlot 10-kilowy), na szczęście nie ukradli pompy do wody, zasuwy i obejmy do wodociągu - szczęście w nieszczęściu. Adam coś slabo pilnujesz Ujejskiej (2 domy dalej też sie wlamali tej samej nocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 15.11.2005 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Nie wiem jak Wy ale ja tam nawet zime lubie Ja też, bo wtedy mam najwięcej czasu , aby siedzieć na FORUM.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 15.11.2005 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 katarek - jak tam skoczek się spisał??? skoczek się spisał dobrze. przez długi weekend skakał prawie non stop - jeszcze mi się ręce trzęsą... ale za to mam juz fundamenty zasypane. jeszcze je tylko jakos przed zimą zabezpieczę i może padać śnieg! tylko co ja teraz będę w wolnym czasie robił??? .... jak to CO ???? Na forum trzeba rozumki zbierać.... Powodzenia !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 15.11.2005 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Witam! Niebawem będę 'Dąbrowiakiem z Gołonoga' - kupuję nie buduję, ale mam zamiar przeprowadzić remont conajmniej łazienki i kuchni. I tu moje pytanie - gdzie kupować (kupujecie) takie materiały jak: płytki, kleje, listwy, drzwi wewnętrzne, armaturę łazienkową (kuchenną?) wanny, umywalki, zlewozmywaki, płyty kartono-gipsowe, agd (zmywarka, lodówka, płyta grzejna, piekarnik, okap) itp, itd? A w późniejszym terminie: kostkę brukową, cegły 'klinkieryt', bramę wjazdową i garażową? Pozdrawiam grupę Wanios Co do cegły ,,klinkieryt" to zawsze polecę KRAKÓW !!!! (Kupiłem dwa tiry to wiem gdzie warto .... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 15.11.2005 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 15.11.2005 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 15.11.2005 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 I trzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 15.11.2005 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Niebawem będę 'Dąbrowiakiem z Gołonoga' To Grzegorz i Magda beda mieli sasiada agd (zmywarka, lodówka, płyta grzejna, piekarnik, okap) Tu to zawsze bede polecal Avans.Jest w Kauflandzie w Dabrowie.Zreszta nie tylko tam Pozdrawiam grupę Ja tez pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rena 19.11.2005 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2005 ...........poszukiwania płytek ciąg dalszy.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 22.11.2005 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 Sezon zimowy uwazam za otwarty Dzisiaj pierwszy raz odsniezalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdak 23.11.2005 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 Witam! Niebawem będę 'Dąbrowiakiem z Gołonoga' - kupuję nie buduję, ale mam zamiar przeprowadzić remont conajmniej łazienki i kuchni. I tu moje pytanie - gdzie kupować (kupujecie) takie materiały jak: płytki, kleje, listwy, drzwi wewnętrzne, armaturę łazienkową (kuchenną?) wanny, umywalki, zlewozmywaki, płyty kartono-gipsowe, agd (zmywarka, lodówka, płyta grzejna, piekarnik, okap) itp, itd? A w późniejszym terminie: kostkę brukową, cegły 'klinkieryt', bramę wjazdową i garażową? Pozdrawiam grupę Wanios Witam Sąsiada, Oj Wanios bardzo dużo trudnych pytań zadałeś My akurat płytki w dużej części kupowaliśmy w Instalbudzie w Piekarach Śląskich (to taka sieć sklepów z tego typu asortymentem, moim zdaniem b.dobrze zaopatrzona, fajne mają szczególnie gresy.. (mozna trafić na 2-3 gatunek w bardzo przyzwoitej cenie). AGD kupowałam w krakowskim sklepie internetowym Drzwi mieliśmy robione na zamówienie przez stolarnię pod Myślenicami (bardzo dobra relacja cena-jakość) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts