magdak 18.04.2005 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 u nas deska jest w porządku, ale za to są problemy ze spłuczką.... jak zaczyna lecieć woda - to trzeba zakręcić zawór żeby przestała.... - ale mój mąż ma takie same podejście do tego jak Ty Grzegorz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 18.04.2005 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Deska, spłuczka - u mnie działają... Mieszkanie z założenia miało zostać (taki dodatek do emerytury , albo mieszkanie dla córki), dlatego budowa jest rozłożona na 10 lat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 18.04.2005 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Deska, spłuczka - u mnie działają... Mieszkanie z założenia miało zostać (taki dodatek do emerytury , albo mieszkanie dla córki), dlatego budowa jest rozłożona na 10 lat... może powinno się liczyć na przyszłego zięcia sądzisz, że inaczej ją nie wydasz za mąż, jak tylko z takim posagiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek 18.04.2005 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Witajcie ponownie Zagłębiowscy Forumowicze. Postanowiłem zajrzeć do Was (nas ?) na Zagłębie i pozdrowić wszystkich ponieważ (nie ukrywam radości że) 35 strona została otwarta bez "pompy" i "rankingu" stron co sprawia, że Zagłębie Dąbrowskie zaczyna stanowić jakąś grupę ludzi pomagających sobie i rozmawiających o wąsko pojętych tematach dotyczących regionu Zagłębia Dąbrowskiego. Szczególnie podziwiam (i pozdrawiam) Krystiana za to że powstrzymał się przed podaniem informacji o "nowo otwartej stronie" - myślę, że takie stratystyki prowokują do pisania " o niczym," miło czyta się posty w których są wymieniane doiświadczenia; ceny kuchni, producenci i inne pierdoły myślę, że kobiety (Magdak, Rena) troszeczkę "przewietrzyły" to forum i być może warto tutaj poddawać pod dyskusję nurtujące człowieka tematy. Szanowni Forumowicze Zagłębiowscy - myślę, że region zamieszkania motywuje do wymiany doświadczeń - jeśli mamy sobie pomagać radą to najpredzej tutaj - Polska jest duża a Zagłębie małe - tu jest inny świat - Polska nie wie, że gdzieś jest "teren górniczy", że gdzieś przez 100 lat kopali wegiel i z tego żyli a potem przestali i myślą jak żyć dalej, nie wie jak wyglądają rzeki płynące ponad domami bo domy zapadły się w wyniku prac górniczych a więc Polska nie pomoże bo nie rozu mie - tylko region i regionalne doświadczenia !! Stwórzmy więc grupę - nie zwracając uwagi na innych - pomagajmy przede wszystkim reginalnie, rozmawiajmy stwórzmy Zagłębie - taką małą grupę nacisku . PS: Nie śmiejcie się ze mnie - please ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 18.04.2005 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 olinek, fajnie, że się "od-obraziłeś". W sprawie "pompy" i "rankingów: Znamy się osobiście z Reną, Adamem, Krystianem... Jest to jakaś forma zabawy i wygłupów. Analogia: wczoraj w TV oglądałem świetny program o wspaniałej polskiej aktorce Irenie Kwiatkowskiej. Jej przyjaciel, Wojciech Młynarski wspominał, że od lat, gdy tylko się spotkają całuje ją w rękę i się przedstawia: - Dzień dobry! Wojciech Młynarski. Na to Irena od lat odpowiada niezmiennie: - Nic mi to nie mówi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 18.04.2005 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 ...może powinno się liczyć na przyszłego zięcia sądzisz, że inaczej ją nie wydasz za mąż, jak tylko z takim posagiem? ... Co racja, to racja! Krystian, daj sobie spokój z tymi oknami, zamów meble kuchenne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 18.04.2005 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Znamy się osobiście z Reną, Adamem, Krystianem... Ja sie jeszcze z Magdak znam I paroma innymi osobami Dawno sie w "donosiciela" nie bawilem. Tak wiec spiesze "doniesc" ze kolega gmalec rozpoczal juz sezon budowlany w tym roku.Mury pietra juz sie pna do gory Juz troche temu zaczal. Jednak nie wiem dlaczego nie powiadamialo mnie o nowych postach Grzegorz co ty tak pozno na budowie robisz?? Jechalem kolo 20:30 i sie jeszcze swiatlo swiecilo tu jest inny świat do tej pory - a mieszkam tu juz 3 lata - sie ze mnie smieja ze "gdzie ja sie to wyprowadzilem" Ale mimo tej "zagranicy" - kiedys na Brynicy byla granica - to wszyscy znajomi chetnie tu przyjezdzaja Chociaz osobiscie mam w nosie takie podzialy - ten ze Slaska,ten z Zaglebia. Czlowiek jest czlowiekiem P.S. Mam nadzieje ze za bardzo nikomu nie podpadlem tym moim wywodem :) Ufff,ale sie napisalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdak 19.04.2005 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Witajcie ponownie Zagłębiowscy Forumowicze. Postanowiłem zajrzeć do Was (nas ?) na Zagłębie i pozdrowić wszystkich ponieważ (nie ukrywam radości że) 35 strona została otwarta bez "pompy" i "rankingu" stron co sprawia, że Zagłębie Dąbrowskie zaczyna stanowić jakąś grupę ludzi pomagających sobie i rozmawiających o wąsko pojętych tematach dotyczących regionu Zagłębia Dąbrowskiego. A mnie tam szkoda, że tym razem nie było rankingu, bo pierwszy raz mogłabym się na niego załapać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek 19.04.2005 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 A mnie tam szkoda, że tym razem nie było rankingu, bo pierwszy raz mogłabym się na niego załapać O rany - czuję się winny To w takim razie może gramium premiujące (Krystian) przyzna Ci "honorowe otwarcie strony" Takiego "otwarcia" nie ma jeszcze nikt Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 19.04.2005 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Dawno mnie tu nie było. Ale się towarzystwo POSUNĘŁO No no kuchnie sobie ustawiają. Przeprowadzkę planują Boże jak to dawno było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 19.04.2005 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Dzisiaj układają mi panele. Razem około 200 m2. Jeden pokój przed chwilą wizytowałem. Wygląda nieźle! Szadam, ja ze swoją przeprowadzką jestem opóźniony prawie rok. "Przytrzymały" mnie media, a ściśle mówiąc ich brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 19.04.2005 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 ...Grzegorz co ty tak pozno na budowie robisz?? Jechalem kolo 20:30 i sie jeszcze swiatlo swiecilo... Chodzę po chałpie, mierzę, liczę, kombinuję, drapę się po głowie i ustalam kolejnść następnych etapów prac. Zresztą ta kolejność codziennie mi się zmienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cinaga 19.04.2005 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Witam wszystkich serdecznie!!! Zaczynam budowę na Zuchów w Dąbrowie (boczna od Parkowej). Techonolgia: Beton komórkowy - polski Może ktoś buduje z bk? Potrzebuje dobrego cieśli do dachu. Może ma ktoś jakiś kontakt. Jeszcze raz wszystkich pozdrawiam. (jeszcze się uśmiecham) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdak 19.04.2005 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 cinaga - my się znamy????? mój dom też stoi przy Zuchów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 19.04.2005 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Nie pisałem do tej pory, ale mało brakowało a byłoby nas 3 na Zuchów (tzw. "Brzózki"). W końcu wylądowałem trochę dalej... Zresztą jak byłem u mojego architekta w Warszawie, to pokazywał mi swój inny projekt zamówiony przez kogoś z Dąbrowy i też z ulicy Zuchów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 19.04.2005 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 cinaga, co do cieśli, to nie mogę pomóc bo po prostu najzwyczajniej w Świecie zgubiłem namiary na moich górali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek 19.04.2005 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 olinek, fajnie, że się "od-obraziłeś". W sprawie "pompy" i "rankingów: Znamy się osobiście z Reną, Adamem, Krystianem... Jest to jakaś forma zabawy i wygłupów. OK Wygłupiam się z Wami. A "obrażenie" nie miało miejsca - za stary już jestem - Grzegorz - tak naprawdę to zdziwiło mnie to że gadacie o niczym i ....... nie zwracacie uwagi na wypowiedzi z forum. Potem wypiłem "setkę" i wywaliłem skryte myśli - teraz forum opanowały kobiety i "rozmowy" zrobiły sie konkretne. A w Sosnowcu zaczęło się zmieniać w temacie OWZP i być może moja sprawa ruszy do przodu. Czysty optymizm. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdak 20.04.2005 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 hmmm... Grzegorz - my dokładnie będziemy mieszkać na tzw. "Brzózkach"..., działka jest położona na rogu Zuchów i Brzozowej (oficjalnie działka na mapie jest na Brzozowej - ale nikt nie wie gdzie jest, więc posługuję się nazwą Zuchów, a oficjalnego adresu nieruchomości jeszcze nie ma), my dla odmiany szukaliśmy również działki w okolicach Twojego domu, tylko niestety trudno wtedy było coś tam kupić... A jak tam decyzja w sprawie kuchni? Cinaga - my ze swoich cieśli bylismy zadowoleni, możemy polecić.... ale coś mi się wydaje że my jednak się znamy osobiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cinaga 20.04.2005 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 magdak: To, że się znamy osobiście jest oczywiste Cieślę oczywiście waszego znam, ale chciałem coś dla porównania. Grzegorz63:Jak mogłeś zgubić namiary do cieśli? A gwarancja? Chyba, że zgubiłeś celowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdak 20.04.2005 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 magdak: To, że się znamy osobiście jest oczywiste A miałam nadzieję, że będziemy mieli jeszcze jakiegoś nowego sąsiada na Zuchów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts