Krystian 14.07.2005 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 Najfajniejszy wykusz byłby z oknem od kabiny pilotów - albo lukarna . To Krystian już skończył wakacje .... No i pytanie: czy i gdzie wyjeżdżacie w wakacje bo mi koncepcji brakuje ?Pozdrawiam. W poniedziałek przyleciałem z Salonik, byłem na Chalkidiki (Kasandra) - polecam , z biurem Triada - nie polecam Proponuję szukać ofert w internecie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 14.07.2005 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 .... ale w sumie to nawet mogłabym spędzić urlop w domu... jeszcze mi nie minęła fascynacja nowym miejscem zamieszkania więc nawet siedzenie na własnym tarasie byłoby super.... Ja planuję taki urlop w 2009roku i nikt mnie nie namówi na inny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek 15.07.2005 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 W Grecji za gorąco - mnie już u nas susza doskwiera a jak w prognozie pogody widzę że gdzie indziej jest jeszcze goręcej i ludzie nie mają czym podlewać to marzę o jakimś lesie z jeziorkiem. O Triadzie trochę ostatnio w prasie pisali że niby niedozwolone klauzule w umowach przemycają. Ja również tak jak Krystian mam nadzieją na urlop we własnym domu w 2009 roku I ciekaw jestem czy jak już wybuduję to wlezę na płot jak WOWKA i będę odpoczywał . Przepraszam Wowka ale tak długo już masz tego kota w emblemacie że zacząłem Cie z nim utożsamiać może już czas "zleźć z płota" Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gmalec 16.07.2005 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 Grzegorz, co to za dym wydobywal się z Twojego domku? Próba kominka, czy też cóś poszlo z dymem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aldi 16.07.2005 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 czy ktoś czytał artykuł na temat nowej Pogorii - podobno tylko część ma być zalana - na drugiej ma być nadal kopalnia piasku ( Talkowski podpisał umowę na 30 lat podobno w obronie miejsc pracy - a inwestorzy podobno zaczynają się ulatniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 16.07.2005 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 Gdzies cos czytalem. Zalana bedzie calosc.Tylko czesc bedzie oddzielona jako teren kopalniany.Zreszta podobno tylko niewielka czesc Ta kopalnia bedzie od strony drogi na Wojkowice.Zreszta juz teraz jest tam punkt gdzie mozna piasek kupic Tu z "mojej" strony jest duzo nizej.I calkiem sporo wody. Natomiast od strony Pogorii III susza podobno. Zreszta od strony Pogorii teren lepiej zrekultywowany.Cos tam buduja Pogoda troche nie za bardzo - tzn bardzo goraco - i psia nie chce za bardzo duzo lazic I nie mam jak sie wybrac na rekonesans po kopalnii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 19.07.2005 06:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Grzegorz, co to za dym wydobywal się z Twojego domku? Próba kominka, czy też cóś poszlo z dymem? Oczywiście, że próba kominka. Hajcowałem przez dwa dni, żeby to co ewentualnie miało popękać to żeby popękało i dopiero teraz będę kończył całą obudowę na tip-top. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 20.07.2005 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 No to wiata zalana . Troche za duzo betony wzialem ale zostal wykorzystany z pozytkiem Grzegorz dzieki za namiary na betoniarnie. I cene tez dobra dali . Zeby teraz tylko nie padalo przez troche to bedzie dobrze. Wczoraj ulewa zgonila gorala ze zwyzki jak dach robil.A ze nie przestawalo padac to nie skonczyli. Zreszta i tak trzeba bedzie wjechac do sasiada na podworko zeby z drugiej strony zrobic wiatrownice. Ale sie juz zgodzil to mysle ze zle nie bedzie Co prawda z goralem niektorymi pogladami co do budowy sie roznimy.Ale jakos to leci do przodu. Aha I farba na elewacje tez juz kupiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek 22.07.2005 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Adam___ - ale pogode trafiłeś zarąbistą " Lato..... lato wszedzie zwariowało oszalało" !! Fajny mam emblemacik ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 22.07.2005 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 No pogoda niespecjalna Na szczescie jak wylewke robili to nie padalo Jednak z dachu ich deszcz zgonil.No i tez w deszczu robili. Chalupy nie pomalowali - sam bede sie musial w Picasso zabawic . Generalnie mi to nie przeszkadza.Jednak z jednej strony trzeba po rusztowaniach lazic.A nie jest to moj ulubiony sposob spedzania wolnego czasu Nie mniej jednak,ciesze sie ze pojechali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 23.07.2005 00:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2005 No to drzwi i okna w bloku od tygodnia zamontowane, nawet się sąsiadom spodobały i robię marketing firmie ... Jednak cały czas mnie intryguje brak postępu na budowie... ... coś muszę zrobić, chyba zrobię grila i pomyślę nad dalszymi ruchami ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 23.07.2005 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2005 i robię marketing firmie ... A za reklame Ci odliczyli rabat?? chyba zrobię grila i pomyślę nad dalszymi ruchami ... A przy okazji jakiegos spota forumowego Nie to zebym cos sugerowal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 23.07.2005 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2005 A za reklame Ci odliczyli rabat?? A przy okazji jakiegos spota forumowego Nie to zebym cos sugerowal Rabat otrzymałem ... całkiem niezły... Sugeruj dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 23.07.2005 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2005 Jednak cały czas mnie intryguje brak postępu na budowie... ... coś muszę zrobić, chyba zrobię grila i pomyślę nad dalszymi ruchami ... mnie też intryguje... byłem na krępie i widziałem ... brak postępów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gmalec 24.07.2005 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2005 czy ktoś z Was robil przydomową oczyszczalnię ścieków i móglby polecić jakąś dobrą firmę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 24.07.2005 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2005 czy ktoś z Was robil przydomową oczyszczalnię ścieków i móglby polecić jakąś dobrą firmę? U mnie jest Nawet dostalem dofinansowanie z gminy Takze sie zapytaj w UM w ochronie srodowiska. Moze cos dorzuca do zbiornika Reszte masz na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 25.07.2005 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 czy ktoś z Was robil przydomową oczyszczalnię ścieków i móglby polecić jakąś dobrą firmę? U mnie jest Nawet dostalem dofinansowanie z gminy Takze sie zapytaj w UM w ochronie srodowiska. Moze cos dorzuca do zbiornika Reszte masz na priva Tylko, że Adam___ nie dodał, że u niego jest tyle hektarów, że cała Dąbrowa mogłaby tam oczyszczać swoje ścieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gmalec 25.07.2005 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 ja też mam troche ziemi, zresztą Adam widzial (coś kolo 8000 m) , także mogę robić duuuży drenaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 25.07.2005 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 Tylko, że Adam___ nie dodał, że u niego jest tyle hektarów, że cała Dąbrowa mogłaby tam oczyszczać swoje ścieki! ja też mam troche ziemi, zresztą Adam widzial (coś kolo 8000 m) , także mogę robić duuuży drenaż To Ty masz tam tyle hektrow Nie wyglada to na taki duzy teren. Jutro bede sie musial przyjrzec dokladnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek 26.07.2005 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 Jak słowo daję sami Obszarnicy A ja się biedny martwię gdzie drenaż rozprowadzić coby mozna jeszcze autkiem na działkę wjechać - ale to dopiero w przyszłości - ale kilka tysięcy metrów działki do dyspozycji robi wrażenie Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts