magdak 08.09.2005 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 A ja,a ja? Zalapie sie tez na jakies resztki z tej tyty Adam - Ty zawsze jesteś mile widziany Rodzina z rozrzewnieniem wspominia oscypki.... a jakie pyszne były z grilla.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 08.09.2005 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Adam - Ty zawsze jesteś mile widziany Rodzina z rozrzewnieniem wspominia oscypki.... a jakie pyszne były z grilla.... Goral ma byc znowu w pazdzierniku.To moze przywiesc Jak bede cos wiedzial wiecej to dam znac - tzn czy napewno przyjedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdak 08.09.2005 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Goral ma byc znowu w pazdzierniku.To moze przywiesc Jak bede cos wiedzial wiecej to dam znac - tzn czy napewno przyjedzie To ja się chętnie piszę na oscypki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 08.09.2005 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 To ja się chętnie piszę na oscypki Ok. Jak tylko bede cos wiecej wiedzial to sie skontaktuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek 08.09.2005 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Jak w Zagłębiu nikt nowy nie zacznie budowy to nasz klub spadnie na stronę 2638 Zauważyłęm że niewielu ludzi rozpoczyna teraz budowy - wszyscy walczą z papierami - a pomagają w tym ciągłe zmiany prawa - zmienia się budowlane, podatkowe - a nowy Sejm tuż tuż i zmiany przyspieszą ! Czy damy radę nadążyć? Pozdrawiam. jak to nikt?! ja zaczynam! (no tak właściwie to juz jakis czas temu zacząłem i jeszcze długi czas to potrwa ) właśnie niedawno wylałem ławy pod garaż, a wkrótce będą pod dom! i na dodatek jeszcze mi się niedawno córka urodziła!!! Katarku - gratulacje z okazji narodzin córeczki - oby się chowała w zdrowiu i szczęście Wam sprzyjało przez całe życie. A propos budowania to jesteś "światełkiem w tunelu" które pokazuje że można. Pozdrawiam i tak trzymać A "oscypkowym skrytożercom mówimy NIE" Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarek 08.09.2005 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Katarku - gratulacje z okazji narodzin córeczki - oby się chowała w zdrowiu i szczęście Wam sprzyjało przez całe życie. A propos budowania to jesteś "światełkiem w tunelu" które pokazuje że można. Pozdrawiam i tak trzymać Wielkie dzięki za życzenia! a o co chodzi z tym "światełkiem w tunelu"??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdak 09.09.2005 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 katarku - ja również bardzo, bardzo serdecznie gratuluję córeczki olinek - "...Brygada młodzieżowa zobowiązuje się zaciągnąć wartę młodzieżową przy nowo zakupionych oszczypkach, dla uczczenia rocznicy powstania naszego przedsiębiorstwa. Trzydziestej pierwszej rocznicy! Tak jest! Trzydziestej pierwszej, okrągłej rocznicy! ..." - mój ulubiony film Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Uller 09.09.2005 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Cześć wam.Ja tylko na chwilkę wpadłem zobaczyć co tam w naszym klubie. W tym roku zawiesiłem swoja budowę, a raczej jakiekolwiek dalsze wykańczanie budynku i zabrałem sie za pracę. Najpierw za dodatkową, dorywczą a potem całkowicie zmieniłem pracę. W nowej nie mam już tyle czasu aby zagladać na forum. Poza tym hibernacja procesów budowlanych niewymusza kontaktów z forum. Życzę wszystkim bardzo udanej końcówki sezonu budowlanego. PozdrawiamUller. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 09.09.2005 22:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 katarek, co jest na Twoim logo, bo jak patrzę to mam niepoprawne skojarzenia (urojenia?). Jakiś grupen ...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 09.09.2005 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Oj Grzegorz,Grzegorz. A ja myslalem ze Ty taki porzadny Nawet nie zauwazylem tego Jego logo. No rzeczywiscie jakies takie .... Hmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 09.09.2005 23:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 A to pewnie są tylko żelki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 09.09.2005 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 A to pewnie są tylko żelki... Żelki nie żelki. Ale one jakos tak dziwnie ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 09.09.2005 23:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Adam___, nie ma co świntuszyć! Jest późno, kładźmy się spać (każdy w swoim łóżku!) a rączki na kołderkę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 09.09.2005 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Adam___, nie ma co świntuszyć! Jest późno, kładźmy się spać (każdy w swoim łóżku!) a rączki na kołderkę!!! Ja swintusze?? Sam zaczales Jeszcze tylko ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 09.09.2005 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Troche spamu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 09.09.2005 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 No i teraz moge isc spac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 09.09.2005 23:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Dobranoc największy zagłębiowski spamerze!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 09.09.2005 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Słodkich snów życze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 09.09.2005 23:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 ...W tym roku zawiesiłem swoja budowę, a raczej jakiekolwiek dalsze wykańczanie budynku i zabrałem sie za pracę... I co jest bardziej przyjemne: budowanie, czy praca??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 09.09.2005 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Praca czy robota??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts