Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Jak w Zagłębiu nikt nowy nie zacznie budowy to nasz klub spadnie na stronę 2638 :) Zauważyłęm że niewielu ludzi rozpoczyna teraz budowy - wszyscy walczą z papierami - a pomagają w tym ciągłe zmiany prawa - zmienia się budowlane, podatkowe - a nowy Sejm tuż tuż i zmiany przyspieszą ! Czy damy radę nadążyć? Pozdrawiam.

jak to nikt?! ja zaczynam! (no tak właściwie to juz jakis czas temu zacząłem i jeszcze długi czas to potrwa ;) ) właśnie niedawno wylałem ławy pod garaż, a wkrótce będą pod dom! :) i na dodatek jeszcze mi się niedawno córka urodziła!!! :)

Katarku - gratulacje z okazji narodzin córeczki - oby się chowała w zdrowiu i szczęście Wam sprzyjało przez całe życie.

A propos budowania to jesteś "światełkiem w tunelu" które pokazuje że można. Pozdrawiam i tak trzymać :)

A "oscypkowym skrytożercom mówimy NIE" :D :wink: Pozdrawiam.

Katarku - gratulacje z okazji narodzin córeczki - oby się chowała w zdrowiu i szczęście Wam sprzyjało przez całe życie.

A propos budowania to jesteś "światełkiem w tunelu" które pokazuje że można. Pozdrawiam i tak trzymać :)

Wielkie dzięki za życzenia! :)

a o co chodzi z tym "światełkiem w tunelu"??? ;)

katarku - ja również bardzo, bardzo serdecznie gratuluję córeczki :D :D :D

olinek - "...Brygada młodzieżowa zobowiązuje się zaciągnąć wartę młodzieżową przy nowo zakupionych oszczypkach, dla uczczenia rocznicy powstania naszego przedsiębiorstwa.

Trzydziestej pierwszej rocznicy!

Tak jest! Trzydziestej pierwszej, okrągłej rocznicy! ..."

:D - mój ulubiony film :D

Cześć wam.

Ja tylko na chwilkę wpadłem zobaczyć co tam w naszym klubie. W tym roku zawiesiłem swoja budowę, a raczej jakiekolwiek dalsze wykańczanie budynku i zabrałem sie za pracę. Najpierw za dodatkową, dorywczą a potem całkowicie zmieniłem pracę. W nowej nie mam już tyle czasu aby zagladać na forum. Poza tym hibernacja procesów budowlanych niewymusza kontaktów z forum.

Życzę wszystkim bardzo udanej końcówki sezonu budowlanego.

Pozdrawiam

Uller.